Лидл ::48::

• 84 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Просто не зареждат количества според мен. И преди имаше истерии, поне тук в темата, но съм ходила 3-4 дни по-късно и е имало достатъчно бройки. Просто няма начин час след отварянето всичко да е изчерпано, ако са заредени нормални количества, специално за дрехите говоря.

На мен ми се струва, че зареждат на щанда веднъж и повече не вадят нищо от склада, особено за дрехите. Това ми е най-дразнещо, в деня, в който ги пускат до обед няма малки номера вече...в големите градове е разбираемо до някъде бързо да свършват, ноо....

# 556
  • Атина
Здравейте Лидл-момичета.
Извинявайте,че нахлувам в темата ви,но искам да помоля за мнение,ако някоя от вас ползва Parkside за сухо и мокро почистване.Модела е PNTS 1300.
Ще бъда благодарна за всякакви мнения,и най-вече някоя го ползва и за домашно почистване.
Хубав ден.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 12:48 от Маркизата

# 557
Здравейте Лидл-момичета.
Извинявайте,че нахлувам в темата ви,но искам да помоля за мнение,ако някоя от вас ползва Parkside за сухо и мокропочистване.Модела е PNTS 1300.
Ще бъда благодарна за всякакви мнения,и най-вече някоя го ползва и за домашно почистване.
Хубав ден.

Какво е това?

# 558
  • Атина
Militana-за това питам

# 559
Аз имам такъв уред на Керхер обаче, много си прилича, поне по външен вид. Добра машина е за почистване - по-грубо на външни и вътрешни замърсявания, след ремонт и т.н. Но не става за фино изсмукване на прах, а за пране още по-малко. Пак казвам, че това е моят опит с Керхер, но като гледам машините са идентични.

# 560
dudu, говориш за лилавия матрак за гости нали - за 59 лв. ? Дали има такива, в друга дамаска?

Да, за същия.

На снимката в брошурата са две разцветки снимани, вероятно няма да има други. Моят от едната страна е тъмно син, а от другата на неравномерни ивици райе синьо (светло и тъмно) и бяло. Като го купувах пак мисля, че имаше две разцветки.

От снимката ми се видя, че тези дамаски, които сега ще предлагат са доста свежи.

# 561
  • Атина
Благодаря за мнението, milittana.Нашият Керхер замина,след половинката реши да събира непозволени неща Twisted Evil с него.Та затова се чудя дали с тази джаджа ще намерим Соломоново решение.Но май е по-скоро за индустиална употреба,отколкото да речем да си изчистя килима.
Както и да е,все още се надявам на мнение от някой ползващ го.
  bouquet

# 562
Маркизата, каква е цената на прахосмукачката?
Дуду, благодаря, ще отида да ги погледна на място тези матраци.

# 563
  • Атина
Съпружка,в момента е 50 евро в гръцкия Лидл..

# 564
Значи започвай дистрибуция и насам, ще направим списък и ето ти бизнес!  Laughing

# 565
Няма ли да има октобър фест седмица, много й се точа, макар че сигурно ще съм родила вече тогава :X

# 566
  • София
Здравейте, искам да помоля ако някой види гумени дамски ботуши черни или сини 37 номер да пише в кой магазин ги има. (за София става въпрос) http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11998 Сутринта в 8,30 в Лидъл Изток нямаше и казаха, че няма и да има.  Rolling Eyes
Виж дали можеш да намериш телефона на магазина на ул. Екзарх Йосиф. Преди малко бях там, мернах ботушите, но не съм гледала за номера.

Скрит текст:
Дамата на касата се опита да ми смота стикитата и чак се понацупи, като си ги поисках (все пак, заради тях пазарувах  Crossing Arms ) 3 броя, но едното се повтаря. Ще ходя в темата за размяна.

п.с. Забравих да кажа, че тюркоазения чадър е доста по-тъмен на цвят от снимката. Направо няма нищо общо (отидох главно заради него) Иначе, изглежда здрав, голям и стабилен.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 14:08 от mimeime

# 567
Хубави ли са лидълските памперси? Следя темата, ама нещо ми се губят коментарите. Май бяха повече от един вид или се лъжа. newsm78

# 568
  • Бургас
А някой виждал/купувал ли е ел.кантар (не кухненски)? Точен ли е идали има ввероятност скоро да се появи?

# 569
Какво ще кажете за сауната за лице от новия каталог?
Заслужава ли си? Май ще разчистват останали наличности на вече промотирани стоки.

Общи условия

Активация на акаунт