Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 138 045
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Правиш ли си кола там?

Да, правила съм. От това ли е?
Остави, ами като ученички се изрусявахме с кислородна вода  ooooh!

# 121
При някои жени кожата над горната устна пигментира в следствие на кола маска. Може да стане изцяло по-тъмна. Отдалече изглежда все едно имат мъх/мустак. Ти си късметлийка, че имаш само малки петънца. Затова най-добре с епилатор.

# 122
  • в огледалото на живота
От години почиствам мъха над устната с конец/т.е козметичката ми го прави  Simple Smile/
Освен,че оредяват доста има и дълъг период на поява на нови такива.

# 123
От години почиствам мъха над устната с конец/т.е козметичката ми го прави  Simple Smile/

Моля ако си от София по възможност да ми дадете координати на козметичката, в UK го пробвах, и бих продължила, но тук все още рядко се среща тази процедура.
Може и на лични, благодаря Hug

# 124
  • в огледалото на живота

Моля ако си от София по възможност да ми дадете координати на козметичката, в UK го пробвах, и бих продължила, но тук все още рядко се среща тази процедура.
Може и на лични, благодаря Hug
За съжаление не съм... Confused
Дано откриеш правилния човек там   Hug

# 125
При някои жени кожата над горната устна пигментира в следствие на кола маска. Може да стане изцяло по-тъмна. Отдалече изглежда все едно имат мъх/мустак. Ти си късметлийка, че имаш само малки петънца. Затова най-добре с епилатор.

Ах, как с епилатор?

Ползвала съм ленти за горната устна, понякога крем -депилатоар.

# 126
  • София
Другото, което ползвам за скриване на петната е базата за сенки на Есенс.
Скрит текст:
Ако ходиш в ДМ я пробвай. Цената й е смешна, а върши добра работа. Въпреки, че е база за сенки като коректор е отлична. Има висока покривност и е много подходящ цвят за покриване на кафяви петна. Трайността й също е много добра. Някак лепкава е и се задържа. И сякаш има озаряващ ефект. В момента я ползвам и за прикриване на тъмните кръгово под очите, защото не подчертава бръчиците.

Може ли линк на тези сенки

# 127
мамми, имам предвид тази база за сенки:
http://beautyshop.bg/product/9501/essence-i-love-stage-baza-za-senki.html

Самсара, ами така  Laughing Моята кожа е фина и от ленти и кола се разранява. Освен това не мога да ги понасям тези косми и изключително рядко стигат дължина за кола. С епилатор мога да ги махам едва показали се. Да не говорим, че ежедневно ги дебна с пинцетата.

# 128
мамми, имам предвид тази база за сенки:
http://beautyshop.bg/product/9501/essence-i-love-stage-baza-za-senki.html

Самсара, ами така  Laughing Моята кожа е фина и от ленти и кола се разранява. Освен това не мога да ги понасям тези косми и изключително рядко стигат дължина за кола. С епилатор мога да ги махам едва показали се. Да не говорим, че ежедневно ги дебна с пинцетата.
Не е ли прекалено болезнено с епилатор?Аз пробвах с  фотоепилация, но при мен нямаше никакъв ефект,защото мъхчето е бяло русо.От ленти и кола маска ми се появи тъмна лента над горната устна. newsm78

# 129
  • София
Благодаря,ще ти пробвам   bouquet

# 130
На мен от ленти и кола маска ми се появяват ситни, болезнени пъпчици. Явно се травмира много кожата. Спрях ги. Сега с пинсета и депилатоар. Но кожата ми над горната устна определено е по-светла от останала част на лицето ми.

# 131
Ако косъмчетата са съвсем къси не се усеща чак болка. Ако са по-дълги е по-неприятно, но търпя.

# 132
  • Бургас/Пз
Момичета, кажете някое изпитано средство за по-бързо минаване на вътрешна пъпка. Чаках я цяла седмица да избие, най-накрая се показа малко връхче и аз от глупост и нетърпение взех , че го стиснах и сега е в ужасно състояние, не стига , че нищо не излезе, ами стана още по-болезнена и твърда.  Twisted Evil Confused Рядко ми излизат, но пък за сметка на това качествено  Crossing Arms Tired

# 133
Момичета, кажете някое изпитано средство за по-бързо минаване на вътрешна пъпка. Чаках я цяла седмица да избие, най-накрая се показа малко връхче и аз от глупост и нетърпение взех , че го стиснах и сега е в ужасно състояние, не стига , че нищо не излезе, ами стана още по-болезнена и твърда.  Twisted Evil Confused Рядко ми излизат, но пък за сметка на това качествено  Crossing Arms Tired
Пробвай с третиране с клеева тинктура. С клечка за уши, напоена с тинктурата, обилно, притискаш леко към средата/ връхчето и така няколко пъти на ден, когато имаш възможност. Ако можеш с тъничка игличка за подкожни инжекции, да я отвориш, ефекта е по-бърз.  Peace

# 134
  • Бургас/Пз
Пробвай с третиране с клеева тинктура. С клечка за уши, напоена с тинктурата, обилно, притискаш леко към средата/ връхчето и така няколко пъти на ден, когато имаш възможност. Ако можеш с тъничка игличка за подкожни инжекции, да я отвориш, ефекта е по-бърз.  Peace

Годес, благодаря ти, не се бях сетила за нея , веднага ща се мацна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт