Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 99 371
  • 376
  •   1
Отговори
# 135
Не съм искала да стресна никой  Peace Злополучен в смисъл - разопаковани кашони , некоректно калкулиране , лоша комуникация ...

# 136
  • Варна
Виждам,че има доста на поръчали след мен от Bata.de
Да ви поуспокоя малко,доколкото може да е успокоително.Адски са мудни.Поръчката я направих на 27.12.2014 и едва от вчера има някакво раздвижване,ако изобщо може да се нарече така.
Доколкото разбирам поръчката ми е разделена на 2 части,но доколкото е верен преводача въпреки това таксите щели да останат същите т.е CHF 6.90/въпреки че не помня да съм плащала в такъв вид валута/
От къде ли всъщност идват? Rolling Eyes

Ihre Bestellung besteht aus mehreren Lieferungen.
Ihre bestellten Artikel können nicht in einem Paket versendet werden. Die Portkosten bleiben aber bei CHF 6.90.

До сега в долния десен ъгъл където пише UPS имаше надпис че ще е изпратена с тях,но днес 10 дена след поръчката има промяна вече изглежда така:

http://prikachi.com/images.php?images/942/7831942P.png

Разликата е че над UPS  вече има   COD_STATUS_FINISHED имам и мейл на пощата и този текст към единичният артикул:
Sehr geehrter Kunde,
Wir freuen uns Ihnen mitteilen zu kГ¶nnen, dass der bestellte Artikel 9662200 in GrГ¶sse UNICA aus Ihrer Bestellung .......... verfГјgbar ist. Der Artikel wird schnellstmГ¶glich zugestellt.

Но заради маймуницата преводача превежда частично за това моля Немско говорящите да споделят за какво точно иде реч   Praynig за да не го тълкувам по подразбиране.

Ами това е от мен.Въоръжете се с търпение дами Twisted Evil.Ще се получат нещата но бавно и славно.

# 137
  • София
desuri, твоята поръчка кога се появи в mein konto? Аз вчера поръчах, дръпнали са парите, получих мейл с номер на поръчката, но в акаунта ми няма никакъв ордер.

# 138
  • на 90 км от морето

Разликата е че над UPS  вече има   COD_STATUS_FINISHED имам и мейл на пощата и този текст към единичният артикул:
Sehr geehrter Kunde,
Wir freuen uns Ihnen mitteilen zu kГ¶nnen, dass der bestellte Artikel 9662200 in GrГ¶sse UNICA aus Ihrer Bestellung .......... verfГјgbar ist. Der Artikel wird schnellstmГ¶glich zugestellt.

Но заради маймуницата преводача превежда частично за това моля Немско говорящите да споделят за какво точно иде реч   Praynig за да не го тълкувам по подразбиране.

Ами това е от мен.Въоръжете се с търпение дами Twisted Evil.Ще се получат нещата но бавно и славно.

Текста на писмото е:
Уважаеми клиент,
Радваме се да Ви съобщим, че поръчания артикул 9662200 в размер UNICA от Вашата поръчка ..... е наличен. Този артикул ще Ви бъде доставен възможно най-бързо.  Peace

# 139
А при поръчка от Бата.ИТ за колко време след като пуснете поръчката обувките пристигат на италианският адрес  newsm78 

# 140
  • София
PERLI, и аз се чудя същото, дано някой се включи.

Може ли малко помощ във връзка с бата.ит. Имам 2 поръчки - от едната всичко е налично, от профила имам линк да следя движението на поръчката, но на сайта на куриера пише, че нямат данни за такава пратка  newsm78 Не съм получила и имейл, в който да ми пишат, че пращат поръчката (ако изобщо е такава практиката). Как ще разбера, че са я изпратили към ит. адрес?
От втората поръчка единият артикул липсва. Пишат, че ще ми върнат парите. Не предлагат да си избера друго. Лошото е, че без този артикул, стойността е под 20 евро и не се класирам за безплана доставка до ит. адрес. Не ми се предлага нищо да направя по въпроса. Някакви идеи? В профила за тази поръчка нямам линк да следя движението й.
Благодаря ви предварително!

# 141
моята поръчка е една от 4 артикула.Защо имам два номера за проследяване от един и същи ден?

# 142
  • Варна
desuri, твоята поръчка кога се появи в mein konto? Аз вчера поръчах, дръпнали са парите, получих мейл с номер на поръчката, но в акаунта ми няма никакъв ордер.

Поръчката ми се прехърли направо в ордър хисторито веднага след като платих т.е виждах какво съм поръчала там+ уведомление на мейла.

Donchevas Благодаря   Heart Eyes

# 143
  • софия
Може ли малко помощ във връзка с бата.ит. Имам 2 поръчки - от едната всичко е налично, от профила имам линк да следя движението на поръчката, но на сайта на куриера пише, че нямат данни за такава пратка  newsm78 Не съм получила и имейл, в който да ми пишат, че пращат поръчката (ако изобщо е такава практиката). Как ще разбера, че са я изпратили към ит. адрес?
Нямам особена практика, но какво се случва с моята поръчка: Имам номер за проследяване, който е от фирмата за доставка и от нейната страница се следи движението без проблем. Ползвах SDA Express Courier.
Сайтът на фирмата е много зле. Няма къде да видиш дали/каква пратка си регистрирал Crossing Arms Все едно си пуснал информация в черна дупка.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 09:15 от zvanche

# 144
  • София
И аз съм на това мнение, но за немския сайт - имам тракинг номер, в сайта на UPS сменят вече статуса, а в Бата нямам никаква отразена покупка  newsm78, имам само получени е-мейли

# 145
  • София
Благодаря, момичета.
Вчера им писах, отговориха, че ще пратят  Mr. Green Почвам да се съмнявам, че ще хвана курса на 15 обаче. Да видим.

# 146
  • София
Да ви попитам за балеринките какъв номер поръчвате - нормалния номер или един номер по-големи  newsm78 .
Нямам голям опит с тях, ама съм си харесала едни и ме сърбят ръцете да ги поръчам

# 147
  • София-Лагера
Точен

# 148
  • София
Desi-2, мерси!

# 149
  • ...на безопасно
Момичета от немската Бата до немски адрес доставката безплатна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт