Пазаруване от италиански сайтове – превоз и доставка

• 99 399
  • 376
  •   1
Отговори
# 180
  • ...на безопасно
Между другото в Общите им условия, много добре си пише , че се смятат всички пратки, които имаш в един курс заедно.

# 181
Нещата, които ще поръчвам са за над 1000 евро. Според вас да се доверя ли на превозвача, или да избера куриер или поща? Тежи около 2-3 кг. Колко е горе долу доставката с пощата или с куриер, някой знае ли?

# 182
  • Варна
Нещата, които ще поръчвам са за над 1000 евро. Според вас да се доверя ли на превозвача, или да избера куриер или поща? Тежи около 2-3 кг. Колко е горе долу доставката с пощата или с куриер, някой знае ли?

Аз бих заложила на куриер  щом стойността на продуктите е толкова висока. Peace

# 183
  • ...на безопасно
Днес камиона е тръгнал.

От немската Бата така и не ми изпратиха линк за активиране на профила и моя номер ботички свърши #2gunfire

# 184
  • Варна
Аз пък с мейл от Гъбите-едната част от поръчката ще я получа тези дни.За останалата нищо не знам чакам да видя кое ще дойде и вече ще им пиша едно гневно писмо.

# 185
  • софия
Момичета с опит от поръчка от Бата, имам следните въпроси:
- Възможно ли е проследяващия номер да показва, че пратката е доставена на 8.01., а аз чак днес получавам мейл от "великия" превозвач, че имало при него 3 пратки? Т.е. проследяващият номер да не отразява вярно каго е получена пратката при него? (аз се бях настроила, че ще получа нещата с пътуващия курс, а те не са тръгнали още се оказва)
- За това, че поръчката е 1, а се получават отделни пакети разбрах, че явно е проблем на Бата?

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 17:02 от zvanche

# 186
  • София
zvanche, за съжаление нямам никакъв опит все още, но да ти кажа как стоят при мен нещата: имам 2 поръчки - едната е доставена на 8.01. (вижда се от сайта на куриера, нямам мейл от куриера), другата - на 9.01 (за нея имам и имейл от куриера, потвърждаващ доставката). Днес от превозвача ми казаха, че имам 2 пратки, които пътуват - но дали това са двете поръчки, или са 2та чифта, разделени от едната поръчка - предстои да разбера. Изобщо много неизвестни.

А при теб тези 3 пратки от една поръчка ли са или от повече? И какъв мейл си получила от превозвача? Аз например по никакъв начин не съм уведомена от тях, че нещо е получено в склада им и че нещо е тръгнало за Бг. (За разлика от Габко, от които получих 100 имейла - какво са получили, какво са натоварили - доста професионално)

# 187
  • софия

А при теб тези 3 пратки от една поръчка ли са или от повече? И какъв мейл си получила от превозвача? Аз например по никакъв начин не съм уведомена от тях, че нещо е получено в склада им и че нещо е тръгнало за Бг. (За разлика от Габко, от които получих 100 имейла - какво са получили, какво са натоварили - доста професионално)

Да. Поръчката ми е една и ми е много странно защо щом тракинга показва, че нещата са получени на 8.01. те едва днес пишат, че ще ги изпращат към Бг newsm78
Писали са ми, защото имам регистрирана само една пратка, а те са получили 3.

# 188
  • София
А, при мен се получи същото - аз пък бях регистрирала 2те поръчки в една форма и ми звъняха да направя още една регистрация, щото реално са две, но ми казаха, че пътуват към Бг. Да не би да не си разбрала, че и твоите вече пътуват? (Понеже и на двете ни по едно и също време са доставени в склада)
 Сега почвам да се тревожа дали всъщност идва всичко или само едната ми поръчка, разделена на 2  ooooh!

# 189
  • Варна

Да. Поръчката ми е една и ми е много странно защо щом тракинга показва, че нещата са получени на 8.01. те едва днес пишат, че ще ги изпращат към Бг newsm78
Писали са ми, защото имам регистрирана само една пратка, а те са получили 3.

Моята също е получена на 8.01 на адреса на превозвача ,но нямам ни мейл ни дявол от превозвача.Поръчката ми е разделена на две първата половина е при мен,а за втората нямам отговор къде се намира освен от Бата която ми предостави тракинг номера според  който е доставена на адрес.
Така,че момичета,ако някой по сучайност се сдобие с пратка която не е негово бъдете коректни и я върнете към превозвача/молбата ми е към дамите  пуснали от Bata.de/,че всякакви черни мисли взеха да ми минават през главата от сорта,че са решили че друг е получателя.

# 190
  • софия
А, при мен се получи същото - аз пък бях регистрирала 2те поръчки в една форма и ми звъняха да направя още една регистрация, щото реално са две, но ми казаха, че пътуват към Бг. Да не би да не си разбрала, че и твоите вече пътуват? (Понеже и на двете ни по едно и също време са доставени в склада)
 Сега почвам да се тревожа дали всъщност идва всичко или само едната ми поръчка, разделена на 2  ooooh!
Не. Добре съм ги разбрала и те след това потвърдиха.
Скрит текст:
Искаме да Ви уведомим че имате 3 пакетa в склада ни в Верона от които само 1 регистриран в системата ни, бихме искали да ни помогнете като регистрирате и другите 2 пратки или ни предоставите по имейл документите които сте получили от продавача на въпросните стоки за да можем да обработим пратките Ви документално и да ги изпратим за българия в сряда  тази седмица.
Препратих им мейлите за потвърждение на поръчката със съдържанието и с номера. Аз нямам други.

# 191
  • София
Много странно  newsm78 Те нямат планиран курс за сряда тази седмица, а чак за 30.01.

desuri, ние чакаме поръчки от италианския сайт на Бата и съответно говорим за доставка от различен превозвач, така че няма как при нас да попадне твоя поръчка.

# 192
  • ...на безопасно
И сега какво? Аз нямам мейл, а би трябвало пратките ми да са тръгнали на 15,01.

# 193
  • софия
И сега какво? Аз нямам мейл, а би трябвало пратките ми да са тръгнали на 15,01.

И аз така си мислех. Изобщо не обърнах внимание на това, че не са обявили курс за сряда. Утре ще им звъня.
Имам мейл, защото имат някакъв проблем. Иначе нали в сайта им пише, че се получава такъв, когато пристигнат нещата в Бг.

# 194
  • ...на безопасно
На 15,01 курса е тръгнал.
Аз ги питах във Фейсбук  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт