Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дограма от "Ролпласт"

 • 20 840
 • 22
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 1
Не я препотъчвам за коректна фирма .!
Като се ползва отстъпка за дограма щори врати и т.н.т. в ролпласт в замяна ви слагат дефектни или не преминали ОТК контрол продукти.
Криви профили
Държачите на стъклопакета на 80% монтирани другите 20%зеят
Стъклопакета е платен за К или така нареченото 4 сезона а то е  съвсем друго.

# 16
 • Мнения: 220
Аз съм много доволен от Ролпласт, закупих Трокал двоен стъклопакет за цялата си къща, всичко беше много точно и без никакви проблеми. Дори миналата година сам си взех размерите и си поръчах комарници за два от прозорците, отидох в цеха им в Кукуш, оказа се че от там купуват много малки фирми, който след това монтират ужким своя дограма, а те дефакто е на Ролпласт.

# 17
 • Сред мелниците
 • Мнения: 1 002
От три апартамента, в които сме сменяли дограма с различни фирми, единствено при Ролпласт имахме ужасни проблеми. Вратите които изработиха - 2 бр. бяха с над 10 см по-тесни и толкова по- къси и се наложи да изграждаме гипсокартон за да запълним дупката. В резултат сега през тях голяма мебел не може да мине. Наскоро разкостихме един фотьойл за да го извадим.
След няколко месеца едната брава се развали. При демонтажът й нараниха профилите и то сериозно. Обещаха да ги подменят. След 20 обаждания ние се отказахме. Вратата и до ден днешен е нащърбена и с обелено покритие.
Ворошилов, от друга страна бяха коректни при рекламация по монтажа.

# 18
 • Мнения: 17 172
И защо сте приели врати с 10 см по-тесни???

# 19
 • Сред мелниците
 • Мнения: 1 002
Ами, толкова ни беше акъла тогава.
Като наложиха първата рамка и зейнаха дупките, се опитаха да ни убедят, че при демонтажа отворът се е разширил.
Ние премерихме крилото на демонтирана та врата и истината стана очевадна. Казахме им, че не искаме вратата. Тази беше първата Simple Smile.
Обадиха се някъде и дойде този, който беше вземал размерите. Моли ни се, почти се разплака, че трябвало той да ги плати. И така...
Още не бях озверяла към де що има майстор. Да ми дойде сега , да види как щеше да завърши сагата.
Остарях и помъдрях, затова давам акъли по форумите Wink

# 20
 • Мнения: 4
На 08.08.2020 направих към безхаберниците от Ролпласт поръчка за изработка на ролетни щори за два прозореца и две врати. Платих цялата дължима сума авансово при пускането на поръчката.
След няколко дни дойде техническо лице за да вземе размерите.
За първи път монтажниците дойдоха през  септември. Оказа се, че размерите и на вратите и на прозорците са объркани. Взеха отново размерите и си тръгнаха.
За втори път дойдоха през октомври.  Този път щорите на вратите бяха с точни размери и ги монтираха. Размерите обаче на прозорците бяха отново сгрешени. Взеха повторно размерите.
За трети път дойдоха  в началото на ноември. Оказа се, този път че размерите са долу-горе точни. Кутиите бяха наред, но се наложи  да се реже дължината на водачите. Когато започнаха да монтират щората на първия прозорец след като закрепиха кутията и започнаха да тестват щорите се оказа, че същите са къси и покриват само две трети от дължината на целия прозорец, т.е водачите са по-дълги, а самата щора е по-къса от точния размер на прозореца.
За четвърти път дойдоха на 27.11.2020 . Този път добавените ламели до пълната дължина на щората до коректния размер, бяха по къси и от другите ламели, и погледнато от вътрешната страна влиза светлина, тъй като  добавените ламели не покриват цялата ширина на щората. Отделно кутиите от разнасянето напред и назад по камиони и складове бяха вече прилично надрани.
За Пети път дойдоха към средата на декември да монтират финално щорите . След като монтираха щорите се оказа че не се спускат сами ами трябва да ги дърпам с ръка докато тръгнат. Нямах сили и желание да се разправям с тях повече .
Препоръчвам ви и силно ви съветвам да избягвате всякакъв контакт и бизнес с некадърниците от Ролпалст защото взаимоотношенията ви с тях ще ви донесе много главоболия и скъсани нерви.

# 21
 • Мнения: 220
Не знам защо е така при вас, при мен всичко стана от първия път и в апартамента и за къщата съм използвал техните услуги и проблеми съм нямал, още повече от тях профили и стъклопакети купуват много други фирми, които само монтират дограма. Много съм доволен от Трокал 88+.

# 22
 • Мнения: 17 172
Много пъти съм писала - няма "дограма Ролпласт", има този офис и онзи офис. И всеки офис си има свои бригади за монтаж, свои хора за вземане на размери... И някои са свестни, други са маскари, това е.

Общи условия

Активация на акаунт