Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 079
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Мики и аз да питам за чувалчето  bowuu
Мимче браво на вас  Crazy
Ванче, от колко време сте на вода вечер и въпреки това се будят? Наш момък още на месец и половина беше отказал и двете нощни хранения, но от две седмици си ги върна. Каква ми е гаранцията, че след безсънни нощи на водичка няма пак да си иска  ooooh!

# 241
musleto и при нас имаше няколко дни, когато си мислех, че ще изперкам от недоспиване. Започна да се буди нощем по 3 пъти някъде, хапне за съвсем малко и заспи пак. Тъкмо някак бях свикнала на този 'режим' и една нощ той взе, че не се събуди, но аз се събудих по навик  Crazy и сега пак започна серията с няколко будения. Нещо го мъчи... май го боли коремчето, защото пак започна да пръцка много.
Ето сега той спи, аз опитах да легна с него. Въртях се час и половина - не заспах и реших, че няма смисъл  Crazy

# 242
Калио чувалчето е на 8г. с марка TCM,подарък ми е от една дружка от нейното дете,но може да провериш нищо чудно пак да ги има,иначе ето го:
Скрит текст:
Баткото завираше в него зимата!

Мики, добро попадение Grinning Ние имаме възглавница за кърмене от ТСМ на 10 г., която не е мръднала

# 243
в сегашно време продават ли се някъде тези продукти за които пишете Simple Smile Много ми хареса това чувалче мисля че за зимата навън е идеално

# 244
  • Варна
http://kasida.bg/product/28775/universalno-chuvalche-za-bebeshka … dowwny-brown.html  -> това чувалче намерих от гъши пух 50 %, но и цената му си я бива  #Crazy

# 245
Mary_angel мерси за синтезираната информация! Егати тъпата схема с тия ваксини  ooooh! На нас ни каза педи, че има и ще ни бие 4 валентна и отделно за хепатит Б, а иначе им били "обещали" някакви бройки 5 валентна. От 6 валентната нямало да има преди януари догодина.

За чувалчето - с пълнеж от гъши пух всичко е много скъпо. Добър заместител на много по-ниска цена е силиконовата вата.

Марката ТСМ се продава в т. нар. "немски" магазини, има със сигурност в София и Варна, предполагам и в други градове.

# 246
Добре де това,че пръцка не значи ли,че успява да изкарва газовете и да му олеква на коремчето.
Мимче и ние 2 месец бяхме 6200гр и 61см.

# 247
  • Шумен
Значи вървим еднакво  Laughing

# 248
  • София
Гаги, от около седмица се пробуждат към 4 и до към 5,30-6 изкарват на вода.
Патенцето, след като спрях инфакола, децата пръцкаха много, и на вечерта едното рева около 2 часа нон - стоп и чак като додохме инфакол се успокои. Та явно пръцкането ги дразни.

# 249
  • София
Чувалчетата и мен ме вълнуват в момента. Има ли някакви особености, които трябва да се гледат. Ще трябва да купуваме за навън спешно. Ако срещнете някъде из сайтовете, дайте линк.

# 250
Ние сме вече 8кг и 69см. и сме още само на кърма.
Mary_Angel, какво значи "ваксината не е в списъка за одобрените лекарствени средства" !?
little afternoon , да и аз незнам какво го мъчи!?...но определено не е от глад, защото също цокне малко и заспи  newsm78 Днес му купих биогая, по препоръка на педи, да не почвам пак капките за колики. Лошото е, че и аз немога през деня да спя. А той преди това, никога не се е събуждал за нощно хранене, като новороден сучеше последно в 24.00 и после в 6.00 Ама каквото е такова, определено с вода при нас номера не минава.

# 251
  • София
Биогаята отдавна я зарязах. Изобщо не забелязах ефект от нея.

# 252
от биогаята и аз не видях голям ефект , освен че ни донесе повръщане

Тези чувалчета ако някой може да препоръча някое на по приемлива цена би било хубаво Simple Smile

# 253
  • Варна
и при нас биогаята нямаше ефект...
за чувалче - гледах едно на Lorelli. В pakostnik.com е на цена от 49 лв. Има и още едно, което ми допадна на Cangaroo - беше някъде около 55 ако не се лъжа. Мисля да се разходя из магазините да видя на живо нещо, че така не мога да преценя  Thinking

# 254
Добре де, но аз си купих космонавтче и спално чувалче, трябва ли и такъв чувал да взимам  Shocked. Вие за количката ли само го ползвате?

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 00:47 от Elsi86

Общи условия

Активация на акаунт