Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 081
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
От режисьорска гледна точка според мен единствения който има шанс да спечели от Нага е Ваня. Другите чисто и просто си ги игнорират хората които се занимават с монтажа. За секунда не мога да си представя,че ще победи един от тях и ,че ще са толкова скрити.

Има логика в това което казваш. Ако е вярно това което каза Дамяна, че Мерлина би предпочела да гласува за човек от Гаруда трябва да си заминава, не им трябва троянски кон. Случайно ако успее да  стигне до обединението ще забрави на секундата бившото си племе.

# 481
Не беше много изнедващо изборът им за изгонване..
По-изнедващ беше Емо- не можах да го разбера защо се дразни от такова нещо, нооо явно не е било само един или два пъти.. Не знам, нищо не ни показват  Mr. Green
Мерлина си призна, познава и двете Силвии, и май Ива... ем признава си момичето, къв е проблема.
Йорданка само лъже, много ме дразни, многооооооооооо....Значи Мерлина се държала като приятелка, ама кой слага китки в косата на Мерлина бе, ти нали... ?!  #Cussing out  ooooh! Tired Tired
Само 2 гласа за Емо- на Мерлина и Надежда.. Не съм сигурна дали следващия ще е той, щото мъжете не мисля, че ще гласуват против него..
А най-голяма интригантка ли беше  newsm78 Деси  #Crazy  Mr. Green
Според мен Занев ще разбие Мерлина  Mr. Green

# 482
Занев трябва да е доволен,че идват учасници от другото племе.Така може да събере много информация,еле след анкетата.

Освен всичко ненужно от този епизод разбрах,че Агонцев е новия сексимвол Laughing,за сметка на това живота в Нага е тъмна Индия.

# 483
Извинявам се, че не пуснах анкета този път, но нямах време да гледам, чак сега наваксвам. Peace

# 484
Извинявам се, че не пуснах анкета този път, но нямах време да гледам, чак сега наваксвам. Peace
Kaрай  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 485
  • София
Айде Мерлинка да си ходи. Много дразнеща личност. Още в промото си за участието си в сървайвър ме издразни страшно много. Правилен избор, за какво им е да държат троянски кон в редиците си. Като видях каква ще е играта между Занев и Мерлин, то горкичката тя ще бъде буквално разбита. Ей на такава игра ми се искаше да видя Занев срещу Марчо ама няма как...
Ваня има много големи шансове за краен успех, факт. Още от началото на играта ми е фаворит, това е човек срещу който на този етап от играта няма негативи и от двете племена, а това е много важно. Знае как да се държи, хитър е, има стратегия, добър е и в игрите и е социален също така.

Леле дано само утре не изгонят някой от Гаруда заради изгубването им. Абе чак да гонят едва ли, но ще има някакво гадно наказание. Може да пратят някой от тях в другото племе или нещо друго, абе няма да им се размине леко. Много тъпо, тамън Гаруда си стъпиха на краката и сега тази простотия...  newsm78

# 486
Само така Занев! Давай в същият дух, така се печелят гласовете на журито на финала!

По принцип съм съгласен с теб в повечето случаи, но хората, които Занев елиминира няма как да стигнат до журито. Поне аз, доколкото разбрах острова ще го има само до сливането на племената. Ако стигне до финал стига той да не се изпусне някак как се е държал с хората от Гаруда няма как журито да разбере.

# 487
Току що гледах реклама за утре, бях изключила звук и не чук какво си говореха. Само видях,че Гаруда бяха на съвет и,че Бърканичков, Силвия и Финдо бяха стиснали в ръцете си нещо. Според мен сигурно са камъни и в който е черния напуска играта или нещо такова. После дадоха Ралица в сълзи и Ива с наведена глава. Много голямо наказание за нещо не чак толкова сериозно Rolling Eyes.
Честно казано, ако изгонят някой от тях по-толкова нелеп начин аз мисля да прекратя гледането си на този сезон. Значи, ако те изгонят от играта ти дават втори шанс с някакъв измислен остров, но загубиш ли се в джунглата си аут, край, до тук беше Rolling Eyes Дано не стане така, ще е много нечестно и тъпо.

# 488
Току що гледах реклама за утре, бях изключила звук и не чук какво си говореха. Само видях,че Гаруда бяха на съвет и,че Бърканичков, Силвия и Финдо бяха стиснали в ръцете си нещо. Според мен сигурно са камъни и в който е черния напуска играта или нещо такова. После дадоха Ралица в сълзи и Ива с наведена глава. Много голямо наказание за нещо не чак толкова сериозно Rolling Eyes.
Честно казано, ако изгонят някой от тях по-толкова нелеп начин аз мисля да прекратя гледането си на този сезон. Значи, ако те изгонят от играта ти дават втори шанс с някакъв измислен остров, но загубиш ли се в джунглата си аут, край, до тук беше Rolling Eyes Дано не стане така, ще е много нечестно и тъпо.
Те много издадоха този сезон и от това което са издали става ясно, че няма да си тръгнат, тъй като Радулова си е счупила крака в предаването, а сега още е със здрав крак, т.е. ще остане още до инцидента.

# 489
Силвия е паднала от мотор СЛЕД играта и така си е счупила крака.

Иначе в снощния епизод много ме учуди поведението на Емо. Направо да беше продължил да си мълчи...

Анкетката как пък така не пропусна ни един да номинира с "титла"! Нагласенко сякаш, а? 

# 490
  • Sunshine state
Това с анкетата и на мен ми се видя адски тъпо-всеки си получи някаква номинация от шепа хора,без Ваня,който не я попълни/май?/. Само не разбрах защо изкараха Деси интригантка,но няма и как да разберем,понеже почти не я дават. Много се отплесват в разни разтегнати разкази,а не дават реално какви са взаимоотношенията м/у играчите. Струва ми се,че искат да ни държат в напрежение,понеже изтича прекалено много информация. Rolling Eyes
Логично Мерлина да си тръгне,но не ми хареса как нападнаха Емо,хеле пък Йорданка и Надя как го зачепиха. Ми и човекът има право да се дразни,какво като е спокоен? Издразнила го е,казва си.
На Занев да не би да му има нещо на очите? Не спря да се чеше и да ги пипа.  newsm78
Гаруда си повярваха много,време е да ги приземят.  Wink

# 491
  • София
Дано не изгонят Финдо, той ми е любимец от Гаруда.

# 492
Не си спомням кой, вие ако се сещате ми припомнете, разказваше, че Силвия и др. са избягали от лагера и са отишли да търсят храна в лагера на продукцията. Откраднали чипсове, бисквити и други неща. Мисля, че тогава са се загубили.
Но не мога да се сетя кой го каза, дали не беше голямата Силвия  newsm78

# 493
Много лошо развитие на играта ако изгонят гарудци наказателно! А ми се струва, че с този извънреден съвет точно това ще направят....  Tired

Като се замисля в Сървайвър 2 нямаше ли също подобен случай? някой някъде беше избягал... тогава никого не изгониха.

# 494
Не си спомням кой, вие ако се сещате ми припомнете, разказваше, че Силвия и др. са избягали от лагера и са отишли да търсят храна в лагера на продукцията. Откраднали чипсове, бисквити и други неща. Мисля, че тогава са се загубили.
Но не мога да се сетя кой го каза, дали не беше голямата Силвия  newsm78

Това беше в стария сезон

Общи условия

Активация на акаунт