Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 27

• 79 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Днес цял ден коли на ЧЕЗ обикалят Люлин 2, дано са направили нещо

# 106
  • София
Момичета, нали не мислите, че проблеми с тока има само в Люлин?
Истината е, че подръжката на мрежите е занижена, аварии има и ще има все повече според мен, а цената на тока ще се увеличава. Confused Голям съм оптимист! Laughing
Родителите ми живеят в друг град и в последната година аварии и при тях има много.

# 107
Хич не е само в Люлин. Аз оценявам факта, че поне има топла вода като хората. Сравнявам със скъпи квартали...Много сме си добре. Асансьорът ако ще засяда, не е нужно да няма ток. Освен това, нашата мрежа е свързана с Красно село и Овча купел, до колкото знам. И искам да ви успокоя, че ако някой ще ви напада на улицата, пак не е нужно да светят лампи. Обикаляла съм да търся готова вечеря при първата сериозна авария и нямаше нищо страшно, освен бригада гладни като мен, пред магазина  Grinning

# 108
  • София
Писах на модератор, искат да им пусна текст, за да коригират първи пост.

ДА ОСТАВЯ ЛИ ТЕЗИ ОГРОМНИ ЧАРШАФИ (СПИСЪЦИТЕ) В НЕГО?

# 109
  • Beyond the stars
Хич не е само в Люлин. Аз оценявам факта, че поне има топла вода като хората. Сравнявам със скъпи квартали...Много сме си добре. Асансьорът ако ще засяда, не е нужно да няма ток. Освен това, нашата мрежа е свързана с Красно село и Овча купел, до колкото знам. И искам да ви успокоя, че ако някой ще ви напада на улицата, пак не е нужно да светят лампи. Обикаляла съм да търся готова вечеря при първата сериозна авария и нямаше нищо страшно, освен бригада гладни като мен, пред магазина  Grinning

Топлата вода за жалост също е в пряка зависимост от тока, тъй като в абонатната станция на самия блок се задвижва с ток, за да стигне нагоре по етажите. Тъй че като няма ток, скоро няма и топла вода  Laughing Пълен рай  Sunglasses

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 12:16 от Вълшебство

# 110
  • София
Привет на всички!

Не съм от Люлин, а от другия край на града. Но… пиша, защото виждам, че явно в цяла София цирка е един и същ.   Sad  Попаднах на темата Ви, след търсене в нета как да реагирам на ежедневното (по-точно еженощно) спиране на тока. При нас спира между 1:00-1:30 за по 2-3 минути. Да, повечето хора спят и не го регистрират, но и аз се притеснявам за всички уреди, които са включени в мрежата! Да не говорим как всичко в нас започва да пищи щом тока спре  ooooh! 

Не искам да се разправям с ЧЕЗ, след като ми изгорят уредите, защото едва ли ще успея да ги преборя! Търся начин да го предотвратя, но освен да се пишат жалби, май нищо друго не можем да направим  Sad  Надявам се, че като има много жалби ще се обърне внимание. Преди мислих, че проблема е само в моя район, но сега като ви прочетох… почвам да се чудя дали не е нарочно. Все пак трябва да се стимулира и икономиката, нали така?  Laughing 

# 111
и тази вечер постоянно прекъсва.... #Cussing out

# 112
  • София
Такаа.а.а..... тази вече бяхме без ток два часа?!?! #2gunfire ooooh! Crossing Arms Naughty #Crazy newsm78
Просто съм като в капан?!?! Такова чудо не съм очаквала. Shocked Оплачи се на арменския поп!
Добре дошла в Люлин?!?

# 113
  • София
Ние сега сме все още в Западен парк и последните няколко седмици на няколко пъти се случваше да спира - посред бял ден, пък и вечер, но никога за повече от 10-20 минути. Значи сега ще се заредим със свещи Simple Smile ММ казва, че понеже още не са пуснали парното и всичко живо си е навключило ел. радиаторите и мрежата се претоварва.

# 114
  • Beyond the stars
Такаа.а.а..... тази вече бяхме без ток два часа?!?! #2gunfire ooooh! Crossing Arms Naughty #Crazy newsm78
Просто съм като в капан?!?! Такова чудо не съм очаквала. Shocked Оплачи се на арменския поп!
Добре дошла в Люлин?!?
Да ти кажа май е добре дошла в София  Laughing Днес и в Павлово спира, светофарите по Цар Борис не работеха и явно не сме само в Люлин  Peace

# 115
Наистина, нещо става в цяла София. Сутринта никъде пък светофарите не работеха по целия Тодор Александров, дори на възлово кръстовище и регулировчика липсваше...
По чудо тази вечер токът още не е спирал Crazy

# 116
И аз мисля че е защото още няма парно и тези с малки деца като нас особено вкл ел уредите

# 117
  • София
А при нас в 6-ти всичко с тока е спокойно  newsm78 Спира, но много рядко и отдавна не се е случвало...

# 118
2ри отново да се отбележим в 1ч спря за около половин час

# 119
Момичета, какво отопление- навън е 20 градуса?!!! Като стане -5,-10 и по-надолу, тогава може да се говори за претоварване от радиатори и подобни. Друго е...

Общи условия

Активация на акаунт