Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 579
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • ГОре на черешата...
Чаршафите ги видях преди малко в Лидл, от днес са на промоция, имаше и други хубави десени. Аз се засилих за чаршафи с ластик за детската, но цветовете не ми харесаха - бял, бежов и тъмно син.

# 226
  • в огледалото на живота
Ку-ку.... Sunglasses
Как сте момичета  Hug
Влизам лека, полека в ритъм и с писането тук  и с работата.... Wink
Тъй де,до нагласа си е.... Blush

Лофче,прекрасни бухалски чаршафи сте избрали!Да се гушкате с кеф в тях,пък  и друго да правите ..... Mr. Green

Миж,въй аз като нямам педикюр сега да връщам ли книжките.. Crossing Arms.Сакън,ще се поправям ..обещавам.. Laughing

Сливче,да не си спала на неудобна възглавница душицо?
Случвало ми се е и на мен и после гледам като робокоп цял ден.... ooooh!
Мазило някакво за отпускане и да те разтрие леко милото довечера  Hug

Не знам да споделям ли що, ли,да не бързам ли...ама нали сте ми другарчета...Пък каквото е писано..
Скрит текст:
Днес работих по страницата на училищния вестник извънредно и ме повика зам.директора.
''Г-жо Иванова,казва колежката която замествате има намерение да се пенсионира.Все още не е оповестила намерението си,но имайте в предвид това.Ако прецените и имате желание да заемете нейния пост,бихме се радвали да работим заедно когато дойде момента''.....
Аз така.... Shocked Shocked Shocked
Ми глътнах ума и дума..колена се разтрепериха,ръце се запотиха,а в стомаха топка и клатя глава като Арменски поп...да,да...ама как...та това е за мен повече от щастлива новина...та така...може би към Нова Година се надявам да ме огрее щастливата вест.... Praynig Praynig Praynig

Отивам да изпия едно кафе,че още ми е треперливо,а после отпрашвам да взема чадото от ДГ.
Целувки за всички  Hug

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 16:23 от devi4ca

# 227
  • София
Дев, пу-пу, дай Боже! Аз нали ти казвах, че понякога временните неща са най-постоянни  Grinning Hug!

# 228
Пристигам с нещо забавно  Flutter
http://www.highviewart.com/articles/view/2327

# 229
  • на североизток от Рая
Дев, пу-пу, дай Боже! Аз нали ти казвах, че понякога временните неща са най-постоянни  Grinning Hug!

Това е истина. Аз ти казах същото, Исе. Ще видиш, че ще останеш на това място. Налягай си парцалите  и пускай корени там, желая ти късмет и добри колеги до теб!  Hug

# 230
Ехооо къде сте  newsm78

Девичка дано всичко се нареди така както си го мечтала  fingerscrossed

Аз чакам сушилнята да видим в какъв вид ще са новите чаршафи /това ми е първата сушилня, която пускам  Mr. Green/ Мисля си и малко книжка да почета  Thinking

# 231
  • София
И аз се обухалих доволно от Лидъл  Crazy
Материята много не ми допада, но бухалите са много симпатични  Heart Eyes
Чаршафите с ластици съвсем не ми допаднаха като материя.  Изобщо, Лидъл не е "моят" магазин като че ли....  Rolling Eyes
Лофче, сподели после в какъв вид ги извади от сушилнята. Аз моите ги прострях. От екологични съображения сушилня ползвам само през зимата и когато вали  Simple Smile

Дев, строхотна новина  Heart Eyes Виж как нещата се нареждат! Това го отдавам на .... знаеш какво  Whistling

Гиговчето отиде да си прави педикюр, за да чете моята "Немезида" и не се появи повече  Thinking

А пък за Нара съвсем и не смея да питам .....  Grinning

# 232
  • ГОре на черешата...
Нели, на мен като цвят не ми харесаха, как ли пък не ще застеля на децата леглата с това тъмносиньо или бабешкото бозава-бозяно...а материята е ок, не се притеснявай - имам такива, в яркозелено - не са мръднали вече две години усилена експлоатация, прилепват идеално към матраците и не се измъкват. На днешните и ластикът им беше много хубав, здрав и с двоен шеф, ама като не ми харесаха цветове. Пардон, харесаха ми - лилавото и прасковеното, ама момчетата ми щяха да ме гръмнат ако им ги постеля hahaha...

# 233
Миж в добър вид са, и доста по-меки  Mr. Green Аз изобщо не съм любител на сушилните, но сега живеем в къща и в двора имаме свободно движещо се куче- питбул и избягвам да спростирам нощем, че да не намеря прането из целия двор  Mr. Green

Нара и на мен ми се губи  newsm78

# 234
...
Гиговчето отиде да си прави педикюр, за да чете моята "Немезида" и не се появи повече  Thinking

...
Ами толкоз миене и гласене за таз книга, та едвам смогнах да се добера до тук Laughing
True detective не съм го гледала, но съм запланувала, кога ли ще стане...?

Но пък гледах един страхотен днес, мнооого ми хареса, ама и си поплаках даже Rolling Eyes
Препоръчвам!!!

The Lost Valentine
http://www.imdb.com/title/tt1709157/?ref_=nv_sr_1

Девичка, страхотна новина, стискам палци да се осъществи, явно си попаднала на правилното място в правилното време, пожелавам ти успех, сигурна съм че ще си заслужиш мястото!

Отивам да видя ММ кво ми е подготвил за разпускане Crazy

# 235
  • Пловдив
Добър вечер от мен
Девичка, след Коледа очакваме официално новини  Hug

Миж, страшно много ми харесва премяната ти, обожавам черни котаци  Heart Eyes

# 236
Гиговче покажи на ММ как переш, как сЪ мяташ  Mr. Green Така де - нов педикюр освен за четене на книжка от Мижка, служи и за украса на ушите на мъжО  Blush

Девичка радвам се за теб и стискам палчета  Peace  Hug

Лофче, като гледам у фейсо, не я мисли Наричка. Май много пране й се е събрало  Thinking

Мариетка сега ме замисли за тези чаршафи. Моят с ластик не е много найс, а и ми е само един и ми е трудно с  постоянното пране. Крайно време е да взема още един. На ММ не му пречи прасковеното  Crazy

Мижка смени прическата с котараче  Heart Eyes

# 237
Лофче и Точке, благодаря за инфото с чаршафите. Веднага се сдобих и аз!  Hug Жената на касата каза, че цял ден само това се е купувало.  Simple Smile

Девичка, успехи в начинанието ти!

Малко от мен, но от сърце. Хайде лека от мен!

# 238
Гигова, на The Lost Valentine и аз си поплаках, а актрисата ми е любима  Heart Eyes

Девичка, все такива късметчета да ти излизат на пътя   bouquet

Какво щях да пиша още...

# 239
  • ГОре на черешата...
Девичка, забравих - стискам силно палци, но само ако ти харесва тази работа и се чувстваш добре в този колектив. Иначе не си струва...от мен лека нощ в бухлатите чаршафи, аз се отдавам на четенето...и една кратка програма мога да ПРИпера де Crazy hahaha Mr. Green...

Общи условия

Активация на акаунт