Възпалени лимфни възли

• 2 139
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте ,момче на 21 години съм
Значи преди 3-4 дни си напипах подутина в близост до слабините и отидох до личния лекар, който ме прати на хирург. Хирурга ми каза ,че съм имал начална херния ,но това което ме изплаши е ,че ми обясни мче съм имал възпалени лимфни възли на слабините и на още две три места и ме прати на хематолог???

малко съм се стресирал и утре ще ходя на хематолога ,но ако някой може да каже от каккво може да са се подули тея лимфни възли.. не ме болят само усещам лек дискомфорт в областта на слабините ,скоро не съм и боледувал има ли причина да се притеснявам за най-страшното??  Rolling Eyes
бтв ходя на фитнес редовно и се чудя дали оттам да не е станала някоя беля..

# 1
Вероятно от някакво възпаление. Ще ви изпишат антибиотика за възпалението. Но специалистът ще ви каже най-добре, каквито и мнения да има в този форум са непрофесионални ии базирани на най-общи мнения. Не се притеснявайте излишно. Вероятно не е нищо сериозно.

# 2
бях досега при хематолога каза ми да си направя кръвни изследвания и след 10 дни ако още са ми подути да отида пак при него
излязоха ми кръвните изследвания и всичко ми е в норми.. нямам поводи за притеснение явно?

# 3
С крвните пуснаха ли ти СУЕ и CRP?

# 4
# 5
Бих те посъветвала, ако можеш да си пуснеш само тях в някоя лаборатория и ако и тези два показателя са в норма, дишай спокойно.   bouquet

# 6
Бих те посъветвала, ако можеш да си пуснеш само тях в някоя лаборатория и ако и тези два показателя са в норма, дишай спокойно.   bouquet
И какво ще покаже CUE i CRP? Ние сме с добри тези резултати, но лекарите казват, че и при рак те също са добри и са в норма! Закакво изобщо ги изписват да се правят? Така и не съм схванала?

# 7
Когато диагностицираха рака на съпруга ми, само тези два показатела бяха извън норма в продължение на месеци. Те ясно показват възпалителни/инфекциозни процеси в организма, не само рак, така че аз бих настоявала да бъдат включени в ПКК.

# 8
Когато диагностицираха рака на съпруга ми, само тези два показатела бяха извън норма в продължение на месеци. Те ясно показват възпалителни/инфекциозни процеси в организма, не само рак, така че аз бих настоявала да бъдат включени в ПКК.
При нас тези показатели са наред и обратно казват, че ако CRP да е било извън норми, то значи има някакви вируси, бактерии, възпаления..., а така /с нормални показатели/ пращат направо на биопсия...А лекарите изобщо казват, че за да покажат нещо кръвните изследвания, трябва да е рак последна степен...И закакво тогава ги изписват да се правят. Момичето ми толкова много се е радвало, че кръвните изследвания са наред, а те казват обратното - че ако не са били наред, то щели да търсят моноклеоза, възпаления, лаймска болест, паразити..., а така направо пращат за биопсия.

Общи условия

Активация на акаунт