Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 3 ноем. 2014, 13:29 ч.

Магия

 • 44 813
 • 175
 •   1
Отговори
# 150
 • Мнения: 538
Elito: И аз преди няколко дни не го направих безпричинно, което не значи, че малко не са ми се ядосали вероятно. Все пак получих някакви насоки къде да търся отговори във вид на сигил. Препратиха ме към Шамаш Simple Smile.

# 151
 • Мнения: 109
По повод темата за врачки и хората дето разчитат , че за 20-30 лв. ще им се развали качествено направена магия се сетих за моята среща с дядо Добри. Лека му пръст! Преди около 15 години го видях за първи път на стълбите пред Св. Неделя. Усещането беше невероятно. Невероятна светлина се излъчваше от него. Дори моите сили го признаха за равен. След известно време приятелка имаше сериозен здравословен проблем. Беше силно вярваща, но колкото и свещи да палеше и молитви да четеше, нямаше ефект. Тогава моите сили!!! ми подсказаха разрешаването на проблема. Разказах й за дядо Добри и я насочих към него да го помоли да се моли за нейно здраве. Пари не е плащала. Беше купила голяма свещ и беше го помолила. Нещата се оправиха и черните прогнози за здравето й се разрешиха с една операция. От тогава не съм срещала жив свят човек.

# 152
 • Мнения: 36
Ами да се срещнем?  "Късмет, младост, финанси не може да се крадат завинаги. Могат само да се заключат завинаги"- На тоя свят всичко е временно !

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 21:49 от Amatama

# 153
 • Мнения: 41
Здравейте! Знаете ли за някой, който прави магии?

# 154
 • Мнения: 6
Здравейте,
Искам да попитам дали знаете какво е първото въздействие и признак за магия с цикъл, че е подействало и какво по точно променя в човека. искам да знам за самите промени който биха се случили и в какъв период от време има резултат?
Благодаря предварително

# 155
 • Мнения: 109
Здравейте,
Искам да попитам дали знаете какво е първото въздействие и признак за магия с цикъл, че е подействало и какво по точно променя в човека. искам да знам за самите промени който биха се случили и в какъв период от време има резултат?
Благодаря предварително
Последващото въздействие по начина по който си тръгнала е, че ще сърбаш цял живот последствията.

# 156
 • Мнения: 132
Дали изчистването с вана с морска сол, лимонов сок и бира (заради хмела, можело и хмел да се сложи само защото бирата мирише) работи? Някой пробвал ли го е? Четох, че хмелът изчиствал негативни влияния.

Друг вид изчистване било в тъмен съд слагаш черна свещ и наливаш вода докъм средата. Запалваш я и медитираш. Като свещта бъде угасена от водата изкопаваш дупка в земята, хвърляш свещта и изсипваш водата и заравяш. Имаше и някакви думи с които наричаш да се развали проклятието.

# 157
 • Мнения: 109
Дали изчистването с вана с морска сол, лимонов сок и бира (заради хмела, можело и хмел да се сложи само защото бирата мирише) работи? Някой пробвал ли го е? Четох, че хмелът изчиствал негативни влияния.

Друг вид изчистване било в тъмен съд слагаш черна свещ и наливаш вода докъм средата. Запалваш я и медитираш. Като свещта бъде угасена от водата изкопаваш дупка в земята, хвърляш свещта и изсипваш водата и заравяш. Имаше и някакви думи с които наричаш да се развали проклятието.
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Към морската сол и сода, водка и йод за дезинфекция, бакпулвер за набухване, мента за аромат и 1/2 боза.
В една тъмна къща, в един тъмен килер, една черна свещ... и водата да е светена!
Как си ги измисляте такива врели - некипели.

# 158
 • Мнения: 132
Много по-добре е човек сам да се чисти и да си прави ритуали, а не чужди хора да му се месят в аурата. Много от тях вредят а хмелът и ваната с билки и сол не вредят.

# 159
 • в къщи
 • Мнения: 71
одавна не е писно в темата особенно за руните,имам въпрос към по компетентните,понеже не ми стана ясно,като се направи чистка,след колко време трябва да се направи защитата ,могат ли да се правят една след друга формули за различни неща

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 00:02 от eliza1972

# 160
 • София
 • Мнения: 245
Как правите чистка с руните

# 161
 • Мнения: 109
Dilyani, към всяка формула има описание за приложение.

# 162
 • в къщи
 • Мнения: 71
Как правите чистка с руните
Както каза Елито,към всяка формула има описание,вече зависи дали я слушаш или четеш,просто трябва да се внимава само,обаче аз имам друг въпрос след чистата кога се прави защитата,като време ей това не ми е ясно и примерно може ли да си правиш различни ставове по едно и също време за различни неща

# 163
 • София
 • Мнения: 245
Благодаря

# 164
 • Мнения: 538
Как правилно да се състави заклинание за някаква Руническа Формула или Схема

Принципи на правилно "заклинане" на Руническа Формула или Руническа Схема, така че да се избегне в максимална степен възможността от получаване на гафове или бъгове и да се получи максимален положителен ефект. Излагат се основните принципи на задаване на правилна посока на действие и проявление на РФ/РС и т.н.

ОБЩИ ПРАВИЛА:
Етап 1 - Задаване на целите:

1.Определете точно,какво искате да постигнете с текущата РФ или схема.
Отговора задължително запишете на хартия в подробна форма. Ако искате да постигнете няколко целим зашишете и тях също подробно.

ВАЖНО!
Задачата трябва да бъде формулирана ТОЧНО и ПРЕДВАРИТЕЛНО още преди да започнете да изготвяте РФ, РС и т.н. защото тях съдържа формализираното ви намерение. Грешно задание ще доведе и до грешно или неточно намерение, отсъствие на точна задача показва отсъствие на намерението ви или по-точно - вие самите не знаете какво искате да постигнете.

2. От това, което сте написали трябва да изберете най-необходимото - ако имате няколко цели и те НЕ са в една и съща плоскост или жизнена сфера, то изберете ЕДНА ключова от тях, т.е. тази, която считате че е най-важната. Ако имате няколко цели лежащи на една плоскост изберете от тях не повече от 3, които считате за най-важните и допълващи се една с друга.

ВАЖНО!
Не се препоръчва "уговарянето" на една РФ или РС за решението на цял спектър от различни задачи, които малко или изобщо не зависят една от друга. Това трябва да се избягва ВИНАГИ.

По-нататък от това, което се е получило трябва да си съставите по възможност сами "заговор" за РФ или РС. Ако използвате готова схема със даден "заговор" проверете доколко е пълен, ясен и съответства на вашите задачи. Често някой части от заговора по премълчаване се пропускат, като се предполага, че използващите схемите са наясно с тях и местата на които се поставят.

Етап 2 - Съставяне на "Заклинането":

1. "Заговора" трябва задължително да бъде екологичен. Това значи, че в него не трябва да съществува дори подозрение за нанасяне на вреда на света в каквато и да е форма заради осъществяването на вашите цели. За това в края на "заговора" често се добавя някоя фраза от типа на "по благ път", "да не вреди на никого" и т.н. Най-добре е и вие винаги да добавяте подобна фраза.

2. Ако работите за наказание на някой, т.е. де факто правите нещо разрушително, то в заклинанието ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да укажете по каква причина обекта трябва да получи наказанието и с каква цел той трябва да получи това наказание. Мисля, че за всички е разбираемо, че не бива просто така да се изявявате като съдници и да раздавате наказания просто защото сте решили че някои е постъпил с вас "несправедливо" по ваше лично субективно мнение и представа за справедливост. Затова преди да пристъпите към подобно нещо помислете си много добре не 3 ами 9 пъти ако трябва. При това под "обмисляне" на ситуацията се има предвид именно сложния и щателен процес на анализирането на ситуацията с МАКСИМАЛНА отговорност от Ваша страна.

3. Заговора трябва да бъде не съвсем конкретен, и не съвсем абстрактен. От една страна не бива просто да кажете "Нека тази РС ми даде ХХХ по още повече", а от друга страна не бива да изчислявате и добавяте всички пътища и помагала по които това ХХХ трябва да дойде, и още повече да добавяте и срок за идването му (например до 3 дни след ритуала). ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ! Не забравяйте, че всяка магическа схема е самостоятелна единица, за работата на която има нужда от "пространство за маневриране" и точна цел за постигане. Опишете максимално точно какво искате, но без излишни детайли. Задачата на заговора е да се укаже вектор-направление в който дадената схема следва да работи за постигането на целите, като при това не бива да ограничавате работата и със указването на конкретни суми и времеви рамки. Оставете детайлите на самите руни.
Има и още нещо при уговарянето на РС за решението на здравословни проблеми внимавайте в пътя по който трябва да се достигне до излекуването. Избирането на най-краткия път може да ви прати на операционната маса за възпален пръст примерно в който решението е "да се премахне". В такива схеми внимателно обследвайте намерението си именно за подобни подводни камъни. Или най-добре укажете, че при решаването на проблема хирургическата намеса е или последна инстанция или изобщо недопустима.

4. Избягвайте жаргонните изрази и думи. Изразявайте мисълта си на разбираем език като минимум, а като максимум - на езика на Архетиповете.

Това общо взето е всичко по правилата. Няколко примера за по ясно разбиране.
Започвам с примери как НЕ ТРЯБВА да се съставя заговора.
- "Нека получа ХХХ до събота."
- "Нека парите идват към мен от всички страни"
- "Нека да си намеря работата, която искам"
- "За да ме заобича той/тя и да дойде при мен" и т.н.

Правилни варианти на заговорите:

- "За привличане в моя живот на възможности да започна на интересна и добре платена работа, без на никого да се навреди."
- "За да започне той/тя да изпитва топли чувства към мен, да ми обръща внимание, да се стреми да бъде в хармония с мен, да усеща липсата ми и желанието да е с мен."
- "Нека този човек понесе загуби в своето благосъстояние, защото съсипа колата ми и не ми заплати справедливо за щетите, за да осъзнае своята грешка и по-нататък да бъде по-съзнателен и да се отнася по отговорно към хората."

Един малък безплатен съвет - ако искате РС да работят още по-добре при вас, откажете се от модела на поведение: "всичко е мое", "всичко е за мен" и т.н. Преминете на модел на взаимопомощ, взаимен обмен, служба на света и хората. От света не трябва да Изисквате, да очаквате и да просите - трябва да си взаимодействате с него.

Всеки заговор за РС или РФ се състои от следните задължителни части:

1. Входяща част, в която се указва, че магията се прави с помощта на руните. Тази част нормално звучи така: " Тази Руническа схема/формула...", "Нека под въздействието на тази РС/РФ....", Чрез силата на Руните...." и т.н. Тук също може да добавите обектите на които РФ трябва да действа или условията при които да се задейства. Например: "Нека тази РС действа на ХХХ, всеки път когато се случи YYY."

2. Основна част. Тук описвате какво именно трябва да направят руните. Например: " ... Иванчо  звъни на Марийка." Тук се добавят също и обстоятелствата, условията или сроковете на действие от резултата на формулата. Например: "Иванчо звъни на Марийка сутрин" или "...Иванчо звъни на Марийка всеки път, коато си спомни за нея."

3. Формална част. В нея се указва условията за Активация и Дезактивация на РФ/РС. Например: "РС се активира с моят дъх, започва да действа веднага след активацията си и завършва действието си (деактивира се) след измиването и със благодарност."

4. Част за осигуряване на безопасност. Добавя се в зависимост от случая и предпочитанията. Някой я добавят постоянно, някой изобщо не я добавят. Смисълът на тази част е да се предпазите от възможни неприятни последствия от собствената си магия. Може да звучи примерно така: "РФ/РС действа без вреда за моето здраве (отношения, доходи и т.н.)", или в най общ формат - "... без вреда за мен"

Повечето автори на рунически схеми указват само Основната част от Заговора на схемата ако изобщо го има. Някой добавят и останалите части по собствено усмотрение.

И така, общия шаблон за заговора на РФ изглежда така:
(1) Тази Руническа Схема
(2) Прави това и това
(3) Активира се <така> и се деактивира <така>
(4) Без вреда за еди кой си.

Допълнителни разяснения:
Запомнете, че в руническата магия почти не се използват аналогии, за разлика от обредната и заклинателната магие. Ако искате да имате резултат, то вашия заговор трябва да е максимално близък до вашето желание. Което перефразирано звучи така - "кажи направо това което искаш да стане". Това значи, че ако искате разговор с Пешо, то в заговора казвате "Пешо разговаря с мен", ако искате да ви позвъни - "Пешо ми звъни по тел", ако искате среща - "Ние с Пешо се срещаме"/"Аз се срещам с Пешо". Колкото по свободно съставите заговора, толкова и повече варианти на осъществяването на желанието оставяте на волята и преценката на руните.
Например ако зададете в заговора "Пешо общува с мен" то тогава самите руни ще решат как точно да протече това общуване - писмено, устно, физически, по и-нет и т.н.

И още нещо, ако към схемата са дадени допълнителни указания било по реда на чертаенето на руните, било дали се "заговаря" цялата схема или порунно, или дори къде се чертае следвайте ги сляпо ако трябва. Когато има разяснения от подобен вид, това значи че непоследването им може да доведе до странични ефекти или схемата може изобщо да не проработи. Също така понякога към някой схеми се дава активация в стихотворна форма. В такъв случай ако не можете да си съставите собствена активация следвайте дадената без промени, вкл. и без превод на стихчето. Освен ако не сте лингвист и успеете да уловите всеки вложен смисъл, преводът може да направи непредвидими поразии при активирането на схемата. затова без да се притеснявате си го четете в оригинал колкото може по-ясно и по възможност с макс. близко до оригинала произношение. Когато в указанията е указано чертане по определен ред на съответните руни това също се следва безусловно. Освен ако си нямате достатъчно знания и понятия за нещата най-добре е да се доверите сляпо на този, който е изработил схемата. Порунна активация ще рече, че се чертае съответната руна на съответното място и веднага се "заклина" как трябва да действа и в каква посока, след което се преминава към следващата руна и така докато цялата схема не бъде готова.
И последно, макар и вероятно с крайно рядко приложение. Ако във руническата схема са включени Алхаинтски глифове, то те се активират 1-ви задължително по начина, по който се активират тези глифове и едва след това се продължава с нормалната активация на РС.

Общи условия

Активация на акаунт