Ти си цяла енциклопедия по захранване. Аз си признавам, че сега малко джаста-праста я давам, е не прекалявам

То и на мен, че ми остава свободно време - остава ми, ама гледам да го запълвам с приятни неща, а както споделих и по-рано, там от известно време само се товаря. Да ме прощават мамите там, ама наистина е като кокошарник.
Само се кудкудяка и се търсят конспирации, а на мен тези неща не са ми особено интересни. Е, да, включих се и аз в сеира, не се стърпях, понеже познавам лично девойката, но сега горчиво съжалявам, че изобщо четох постовете на тази тема, че и коментирах.
Барабар Петко с мъжете!
Отсега нататък си се закотвям тук и това е.

Това не е начинът да се опази групата, нито от тролове, нито от глупави хора, нито от анонимнст. Става ми все по-смешно и по-смешно
И аз така питах и четях, докато ми се изясни картинката! Трябва да си сигурна, преди да пристъпиш към нещо, затова е правилно да питаш и четеш!
, филмирана от какви ли не болести, треперех нещо да не се случи на безценното! Та затова и с храните така - превантивно, но пък сигурно да се предпазя от всичко нежелано
. макар, че с кърмените бебета ще трябва и АМ да въвеждаме, та знам ли каква манджа с грозде ще става. Добре, че имам малко замразена кърма ...
Шегувам се, ще изчакам още поне 2 месеца.

каката се прибра първо с остър гастрит и остър тонзилит, след няколко дена и с бронхит, естествено въпреки изолацията й се зарази и малчо...та хич не ми беше до ден ден. Та днес вече са добре и двете диванета.
отпуска се напред и после назад под такт на музиката, направо останах изумена, за разлика от каката, която е музикален инвалид
се сдобих със слинг да видя дали ще ни хареса, сега ако някой ми покаже ясно как се връзва ще е чудо.
това е основната причина да се насоча към ЗВБ. има ли друга мама, която ще захранва така?

Препоръчани теми