Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 993
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мама сънчо, може да прояде в градината, историята познава доста такива случаи Wink Пробвай го, след като свикне да ходи.  Peace

# 451
  • Бургас
Мама сънчо, може да прояде в градината, историята познава доста такива случаи Wink Пробвай го, след като свикне да ходи.  Peace
Нъцки  Mr. Green, ей го вече 9 годишен и пак мрън, мрън за това ядене. Месо не иска, готвя му само супа топчета, зеленчукова супа и крем супа от леща. Е ако искате вярвайте, само това готвено яде. Ама може ли само на пици и филийки  #Cussing out Аз все се успокоявам, че още толкова години ще го изтърпя, от там нататък да го мисли жена му  hahaha

# 452
Мдааа и моето диване такова....но тази седмица ми се прибра с остър гастрит и то едва на 11 години... в чудо се видяхме  ooooh!

# 453
Включвам се за съвсем малко, че нямам време.
sany_sun, купи си ампулите за стрии на Лиерак. Ако са ти червено-лилави, ще даде резултат. Зная, че са доста скъпи, но имам две приятелки, които са се отървали от стрии след раждане с тях. Аз съм на втората опаковка и ми прави впечатление, че избеляват, но все още си имам де. В аптеката ми казаха, че за пълен резултат стриктно мазане без пропускане, поне 3-4 опаковки. Реших, че от друго може да се лиша, но стрии - не искам. Иначе аз не се гримирам, освен, ако е за повод.
Пайче, какво е ЗВБ?
Не зная какво става във Фейсбук, защото само загатвате, но ми става смешно и забавно, а и съм благодарна, че не се подвизавам там Peace

# 454
  • Телиш/Плевен
Шапка шал и ръкавички пазят юлските колички
Раншко е за заглавия, ама ей така ми дойде:)
Hug
Давайте и други предложения.  Heart Eyes Hug

# 455
Я кажете момичета как да кача видео?  newsm78

# 456
Пера с прах Тео бебе и омекотител Сано максима и съм доволна .
Омръзва ми да давам на Ванко бибероната ,а той да я плюе и да лапа ръцете ,целия се плюнчи и кожата на лицето е раздразнена Sad.Мажа го с крем медико идеал и успокоява кожата,но като продължава с омазването и ми е жал.Постоянно бърша и бутам биберона ,но то е постоянно.Понякога хем бибероната е в устата ,хем и пръста ,като  си държи бибероната .
В този вятър 3 дни не сме излизали на разходка .
Сутрин в носа слагам физиологичен разтвор и постоянно има секрети ,но поне спря прехъркването.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 21:27 от Titanka

# 457
  • София
Е, моята принцеса в градината яде всичко, а вкъщи си позволява капризи Simple Smile По едно време разправяше, че леля Зорка (отвачката в ДГ) отви най-вкусно. Кръвна обида за мен!  Crossing Arms Но е факт, е в градината няма хрън, мрън, докато вкъщиииии. Та затова предлаам да се пробва де, всичко е проба - грешка Wink

За стриите, ако на някой му се махнат - да ми се обади.  Peace

ЗВБ е захранване водено от бебето, ако не се лъжа.

Всичко съм забравила аз, все едно ми е за първи път. Помня, че захранихме бебата с тиква, приготвена лично от мен, омаха си трите лъжици и се оглеждаше за още  hahaha Мисля, че това беше първия и последен път, когато яде с кеф и си изяде всичко  Crazy

Борис взе да си бута в устата не само ръце, ами и играчки вече. Яде сега краката на един плюшен паяк и чак се наема. Смешничкия ми  Heart Eyes

# 458
Добър вечер ,мами.Нямам нещо време тия дни,та сега ви четох.Днес за празника купих на дребния купичка за захранване,нали трябва е е с дъно  Laughing ма мн сладурска,колкото шепа е  Laughing
Тия дни е един смях (задължително и на мен трябва да ми е весело  Joy)и викане,и едно търкаляне и зор да се обръща  ooooh! Laughing доста опас.....я търчах ,мале,мале,вчера ритна една голяяма възглавница и половината беше се наместил на табуретката. ooooh! ooooh! не ми стига акъла за напред,беще що беше спокойствието.
Върнахме се на 3ч ядене,мъка 1 месец,това друсане по час ни скапа,а мен ме удари в ръцете,адски болки,сутрин не ги знам къде са  Whistling #2gunfire от вчера сме на АМ бебелан,смесвам  с АР за да минем постепенно изцяло на  бива за сега,ми да го засити това дете,то полудяхме всички.
И аз уж щях да спирам цеденето,а и Л-тироксин пия,и накрая ме зачовърка съвестта викам си 20 гр пак си е нещо и изпратих ММ да ми купи пак нова опаковка,цедя 2 пъти само.Трудно ми е да взема категорично решението,не ми се пие за спиране на кърмата,мисля,че като спра да цедя ще ми спре сама,все пак не сме основно на кърма.
Да ви питам,моя човек постоянно цвръка от устата му лиги,събира ги и ги изплюва звучно...ужасно е,смяна след смяна на дрехи и бърсане...ама неспирааааа  #2gunfire #2gunfire

# 459
Да ЗВБ е Захранване водено от бебето ето тук има много инфо ако някой се интересува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781551.0;topicrefid=20 аз така ще захранвам. Ние освен ръцете и играчките, вече си ядем и краката Simple Smile
Аз пък като малка не ядях в градината, защото не ми харесваше, спомням си, че само когато имаше боб и реване ядях. Абе много не съм фен на детските градини и като малка не бях, а бях от децата дето командореха всички в групата, не е да кажеш, че са ме тормозели или нещо такова, но аз си бях такава като малка обичах да командоря приятелите си  Mr. Green и определено ми беше по-забавно да скиторя по улиците с децата от блока и да правим пакости.

# 460
Сменям на ден по 3 лигавника ,понеже ги лапа и стават мокри ,а още не сме почнали със захранването.

# 461
Добра вечер.
И аз смятам да захранвам но педи ме посъветва да е с плодово пюренце. Ако има мама която също така да ме светне малко как да стане номера. Реших да слушам педито, но не можах да я разпитам че в кабинета винаги е лудница. Пък и въпросите не ми идват.

Моя мъник днес ми разката фамилийката  #Crazy От няколко дена много мрънка и накрая вече почва да реве, но  това следобед (сутрин се хили много) Днес обаче почна от рано и все не заспива. Вече към 2ч. заспа в мен оставих го на леглото до мен и след една минута се събуди с такъв рев че не е истина Shocked Изглеждаше супер изплашен даже ужасен и едвам го успокоих пак заспа и пак същото. И мрън мрън. Прибира се мм от работа и това малкото му се радва  Crossing Arms Аз се правя на идиот цял ден и ми се цупи а баща му само като се покаже и няма такава любов  Two Hearts
Сега сме на гости на мама и тук е много студено cold беб е Добре облечен и завит и спи като пън. Чак го проверявам дали диша.

За фейсбука аууу страшна работа. Чудя се дали да не напусна групата, че много се товаря. Не само от сегашната драма ами по принцип от всичко там. Имам нужда да контактувам и с хора без бебета. Даже драмите като тази ме разнообразяват да си призная (не е яко ама то си беше егати смеха)

Толкоз от мен ще бягам че белите мечки са ме подгонили.  Нещо ме налегна глад ц ц ц как ще се отслабва не знам  Rolling Eyes

# 462
С кашичка,с пюренце,захранваме юлското детенце.

Да се запиша към залавията.

Моето мъниче е понастинало,преди три дни излизахме навън и той си спа сладко,сладко,беше завит,увит .Но от снощи почна често да киха,акото му е зелено,нослето вечер като заспи се запушва ,а през деня има корички  newsm45.Преди  малко пръснах физиологичен и заспа милото.През почивните дни се надявам да не се налага да търсим лекар. smile3518  newsm17

# 463
Мами, да се разпиша и аз тук, много рядко влизам и не пиша, Simple Smile признавам си, че не съм много по форумите, но ме кефите! Просто фейсбук ми е по-удобен и по-стегнато излиза всичко там.  Днес като изчетох  драмите ми писна и се прехвърлих да чета и тук. Хайде лека вечер  smile3524

# 464
  • Пловдив
45 нови отговора в темата за един ден  #Shocked Кво сте направили,момичета?Да не би на някоя принц Хари да й е предложил брак  Grinning
Днес бяхме на ДК,имахме и гости вечерта и чак сега са добирам до компа.Утре ще ви изчета

Общи условия

Активация на акаунт