Толкова топло приемане в този гаден,студен ден, стоплихте ми душата
Ние с бебчо бяхме свикнали лятото по цял ден навън и сега ни е много тежко и на двамата по цял ден в нас, ужас. Вие как се справяте с това? Чудя се вече на каква маймуна да се правя ....
Ние с бебчо бяхме свикнали лятото по цял ден навън и сега ни е много тежко и на двамата по цял ден в нас, ужас. Вие как се справяте с това? Чудя се вече на каква маймуна да се правя ....
. Гадничко, тъпчеш на едно място, особено ако нямаш и много пространство ... затова си намирам да правя разни неща - готвя, подреждам, бърникам в интернет, обаждам се на някой (предимно любимия
). Почти не е възможно всичко това, но крада от времето. Е, скучничко ми е, но няма как. Понякога идват бабите, когато трябва да отида до някъде (разбирай по лекари и зъболекари, за другаде с беба), но е рядко. Гледам ТВ, или по-скоро телевизорът ни гледа. Пускам й детски песнички, както е сега. Правя всичко на тъгадък. Децата обичат да са навън, поне мойта буба. Ами то и аз също, кажеш си по някоя приказка с някой, а вкъщи сме сами, Преди обсъждахме какво правим вътре, и аз бях питала в предишната тема. На хубавото време бяхме непрекъснато навън и септември при първото застудяване се бъгнах
Което е добре за мен, защото и аз съм голям домошар. В последно време гледам, че и ММ е така, той преди излизаше един-два пъти в седмицата с приятели, сега му звънят и той не ще. Все го бъзикам, че е пенсионер.
Но ми става много мило като каже, че иска да си е вкъщи при трите принцеси (Елица, котката и моя милост).

Самият прах добре понася на беба и съм доволна.
Големите мъжове вече си биха камшиците - в 7,15 ч, а дребсън заспива за около 30 мин. към 8 -8,30 ч. Дали се наспивам, а?
И така е всеки ден, чудничко.
И аз едвам гледам днес. Снощи малката ме събуди в 2ч. да яде. След последната консултация сме 6100гр. и 60см. , обаче от повече от 2 седмици нещо ми кашля. Първо имаше хрема, която явно мина в заден ринит. Много я мъчат тея секрети. Пием сироп за да отхрачва, но понякога така хрипти, че се плаша. Само дано не е слезнало към дробовете. Вече ми омръзна . През 3 дни сме в болницата. Ужас направо. Уж ми е второ дете, ама така ме подгони параноята и страхът , не мога да се позная.
Препоръчани теми