Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 31 007
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви, момичета Simple Smile Толкова топло приемане в този гаден,студен ден, стоплихте ми душата   bouquet Ние с бебчо бяхме свикнали лятото по цял ден навън и сега ни е много тежко и на двамата по цял ден в нас, ужас. Вие как се справяте с това? Чудя се вече на каква маймуна да се правя ....

# 406
Mama_Mishka, добре дошла!  55
И за разкрасяването . . . Аз се гримирам всеки ден, дори и да не излизам! Хей така - за добро настроение!

# 407
Благодаря ви, момичета Simple Smile Толкова топло приемане в този гаден,студен ден, стоплихте ми душата   bouquet Ние с бебчо бяхме свикнали лятото по цял ден навън и сега ни е много тежко и на двамата по цял ден в нас, ужас. Вие как се справяте с това? Чудя се вече на каква маймуна да се правя ....
Добре дошла, сред нас! Това с времето е ужасно пея, танцувам, носим се, разказвам  приказки, календара му е много интересен, общо взето търся постоянно зянимавки от нета, спра ли да му обръщам внимание и е сърдене

# 408
Благодаря ви, момичета Simple Smile Толкова топло приемане в този гаден,студен ден, стоплихте ми душата   bouquet Ние с бебчо бяхме свикнали лятото по цял ден навън и сега ни е много тежко и на двамата по цял ден в нас, ужас. Вие как се справяте с това? Чудя се вече на каква маймуна да се правя ....

Ооо, знам какво ти е  Sad. Гадничко, тъпчеш на едно място, особено ако нямаш и много пространство ... затова си намирам да правя разни неща - готвя, подреждам, бърникам в интернет, обаждам се на някой (предимно любимия  Wink).  Почти не е възможно всичко това, но крада от времето. Е, скучничко ми е, но няма как. Понякога идват бабите, когато трябва да отида до някъде (разбирай по лекари и зъболекари, за другаде с беба), но е рядко. Гледам ТВ, или по-скоро телевизорът ни гледа. Пускам й детски песнички, както е сега. Правя всичко на тъгадък. Децата обичат да са навън, поне мойта буба. Ами то и аз също, кажеш си по някоя приказка с някой, а вкъщи сме сами, Преди обсъждахме какво правим вътре, и аз бях питала в предишната тема. На хубавото време бяхме непрекъснато навън и септември при първото застудяване се бъгнах  Shocked. Свиква се, ще има студ, ясно, но не е невъзможно излизането навън  Hug

# 409
  • Телиш/Плевен
Аз както обикновено съм си наопаки, ама да си кажа. Laughing Не ми е никакъв проблем, че не излизаме, когато е такова времето. "Падна ми се" много послушно и спинкащо бебе и всичко ни е точно. Когато е будна, я гушкам, говоря й или й правя физиономии и тя се смее, понякога си играе сама с дрънкалките или с грифа над кошарката. Обича и разходките, но и като си е вкъщи, не мрънка и не прави драми. Heart Eyes Което е добре за мен, защото и аз съм голям домошар. В последно време гледам, че и ММ е така, той преди излизаше един-два пъти в седмицата с приятели, сега му звънят и той не ще. Все го бъзикам, че е пенсионер. Joy Но ми става много мило като каже, че иска да си е вкъщи при трите принцеси (Елица, котката и моя милост).  Blush Heart Eyes

# 410
ние днес 2 пъти излизахме Mr. Green
Шапка шал и ръкавички пазят юлските колички
Раншко е за заглавия, ама ей така ми дойде:)

# 411
Аз отдавна се каня да ви питам има ли някоя мама от кв.Слатина в София? Не че в това лошо време може да се разхождаме заедно, но кой знае някой ден като се позатопли Simple Smile

# 412
  • Пловдив
Mama_Mishka добре дошла при нас  Hug
И на мен ми е приятно да си стоя в къщи и малкия няма проблем с това.Но когато е хубаво времето задължително сме навън,правя го заради него за мен не е проблем Simple Smile
Днес му дадох пюре от тиква и много му хареса Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 21:27 от Иванела83

# 413
Момичета, искам да попитам вие изпалзвате ли омекотител за бебешките дрехи и ако да-какъв. Аз пера със Сано Максима прах, пробвах и други но този ми допада най-много на този момент.

# 414
Юлианка аз не слагам омекотител. Прах- пробвах Максима,  но Бочко повече ми харесва.
От днешната консултация сме + 800гр и 4см. Както и с още един прием Пентаксим и Синфлорикс. Остана ни само още веднъж

# 415
Момичета, искам да попитам вие изпалзвате ли омекотител за бебешките дрехи и ако да-какъв. Аз пера със Сано Максима прах, пробвах и други но този ми допада най-много на този момент.

Аз ползвах на Чико белия много хубаво мирише, но на бебко много му се изсуши кожата и доки каза да спра да слагам. Сега вече не слагам да видим какво ще е положението. Иначе дрешките ставаха много хубаво мекички.

# 416
  • Бургас
Добро утро   food010
От три дни вече не се храним в 5 сутринта, а направо в 8,30 - за закуска бананова каша  Laughing
Добре дошла на Мама Мишка  Hug
И азззз обичам да давам пари за хубава козметика. Е сега малко се поспрях, но не се оплаквам. Обожавам хубави парфюми  Mr. Green Също всеки ден се гримирам, и това става баш сутринта докато си пия кафенцето и хвърлям едно Оче във форума. Еми не харесвам да видя сладки бебчета и една размандена мама да бута количката. Нищо , че вече съм и по-дъртичка (почти на 38) обичам да се мацотя. Сега избягвам червилото, че постоянно муцкам малката бонбонка  Mr. Green
Бях купила на Дея един грифт с три играчки, едната е със шумулкаш найлон, еми само с нея си играе. Явно много им харесва шума.
Пера с тео бебе, после суша и да си кажа хич никакъв аромат не остава от сушилнята  Crossing Arms Самият прах добре понася на беба и съм доволна.
Хубав ден мамета и бебета  Hug

# 417
Добрютрууу,
Пия кафе и чакам дребния да заспи, че да свърша нещо из къщи. А как ми се спиииии........ Ивчо яде в 3,40 ч и после в 6,20 ч. Аз цедих в 1,30 ч. и в 5,30 ч. В 6,00 ч цялото фемили вече е на крак и няма спане, братче  #2gunfire  Големите мъжове вече си биха камшиците - в 7,15 ч,  а дребсън заспива за около 30 мин. към 8 -8,30 ч. Дали се наспивам, а?  #2gunfire И така е всеки ден, чудничко.

Днес ми се яде козунак и козуначени кифлички. При някое 30 минутно заспиване на Ивчо ще се опитам да метна една доза. Щото като ми се прияде нещо и направо умирГам. Мъжовете я опитат, я не, та ще си ги тъпча сама. Дет се вика - благодаря за икономията  Joy

Довечера сме на консултация. Да видим младежът как върви с мерките и теглилките.

П.С.  Не ползвам омекотител. Пера с Тео бебе, до момента нямам проблеми с него. Баткото го перях с Персил Сензитив и Омекотител Силан Сензитив.

# 418
Добро утро, благодаря за споделените мнения относно омекотитела, бочко прах не съм ползвала и може да го пробвам, като цяло продуктите им са готини.Тази нощ Владислав се буди само два пъти в 01.30 и 03.30 и сега в 08.00.
Честит Празник на християнското семейство, бъдете живи и здрави. На мен ако ми остане време от малчо смятам да направа една питка да изненадамм ММ (впрочем от неделя се прибра  от едномесечната командировка и до  пролетта край с командировките)

# 419
Добро утро.  waveyИ аз едвам гледам днес. Снощи малката ме събуди в 2ч. да яде. След последната консултация сме 6100гр. и 60см. , обаче от повече от 2 седмици нещо ми кашля. Първо имаше хрема, която явно мина в заден ринит. Много я мъчат тея секрети. Пием сироп за да отхрачва, но понякога така хрипти, че се плаша. Само дано не е слезнало към дробовете. Вече ми омръзна . През 3 дни сме в болницата. Ужас направо. Уж ми е второ дете, ама така ме подгони параноята и страхът , не мога да се позная.

Аз ползвах на Чико белия много хубаво мирише, но на бебко много му се изсуши кожата и доки каза да спра да слагам. Сега вече не слагам да видим какво ще е положението. Иначе дрешките ставаха много хубаво мекички.

Сега съм на Тео Бебе. Ползвам и омекотителя им, но не мисля, че ще има голяма разлика с или без него.

Празниците ще си ги прекараме в къщи. Най-много да обиколим бабите, и това е. То с две бебета (малко и голямо) къде да идем. И миналата година на Нова Година си бяхме дамо двамата с ММ. Голям смях беше, като две пенсии си бяхме. /Ама си ми хареса/ Тази година поне баткото може да издържи до 12 /нали вече е на 2г./ и сиг. ще е интересно.

Играчки още не съм купувала. Не съм и мислила какви ще са- сиг. нещо за гризане за малката.
Айде ставам, че ме гонят от компа
Усмихнат и спокоен ден на всички! Peace

Общи условия

Активация на акаунт