Пробвай го, след като свикне да ходи.
Аз все се успокоявам, че още толкова години ще го изтърпя, от там нататък да го мисли жена му

.Мажа го с крем медико идеал и успокоява кожата,но като продължава с омазването и ми е жал.Постоянно бърша и бутам биберона ,но то е постоянно.Понякога хем бибероната е в устата ,хем и пръста ,като си държи бибероната .
По едно време разправяше, че леля Зорка (отвачката в ДГ) отви най-вкусно. Кръвна обида за мен!
Но е факт, е в градината няма хрън, мрън, докато вкъщиииии. Та затова предлаам да се пробва де, всичко е проба - грешка 

Мисля, че това беше първия и последен път, когато яде с кеф и си изяде всичко 

)и викане,и едно търкаляне и зор да се обръща
не ми стига акъла за напред,беще що беше спокойствието.
от вчера сме на АМ бебелан,смесвам с АР за да минем постепенно изцяло на бива за сега,ми да го засити това дете,то полудяхме всички.

От няколко дена много мрънка и накрая вече почва да реве, но това следобед (сутрин се хили много) Днес обаче почна от рано и все не заспива. Вече към 2ч. заспа в мен оставих го на леглото до мен и след една минута се събуди с такъв рев че не е истина
Аз се правя на идиот цял ден и ми се цупи а баща му само като се покаже и няма такава любов 
беб е Добре облечен и завит и спи като пън. Чак го проверявам дали диша.
.Преди малко пръснах физиологичен и заспа милото.През почивните дни се надявам да не се налага да търсим лекар.

Препоръчани теми