.
Аз ще продължавам да изкарвам малката до -5 градуса, не ми се мисли какво ще правя цяла зима вкъщи. Още щом излезнем и моментално заспива, обожава да спи на студено.
За приспиването съм казвала май доста пъти, че музикалната въртележка ни е спасението, кърмя, оригвам и слагам Деа в кошарата, включвам въртележката и излизам от стаята в резултат на което е заспала най много до 15-20 мин.
пея на Деа още от новородена и сега като се размрънка и като почна да й пея и се усмихва и успокоява. Утре ще отскоча до Лидъл да й купя и няколко детски книжки от благотворителната кампания 

ако не ти е много близка де 
браво!
Аз съм с дънкова Сола, бяло яке и шапка.
. А и който иска
и аз имам нужда от такова чудо
ама под мм студено говорим за -5-6-7-8 градуса. Вкъщи се изнервя ядосва се, мрънка, спи по 20-30 мин буди се и пак реве, а наеън спи по 3-4 часа стига да се движи количката. Даже като излизам минавам по една павирана улица и след 5 до 7 мин съм я зашеметила и спи 1 -1,5 часа, докато пия едно кафе дет се вика. А след това става моментално проблем на баба си която само и дай да се вее по улиците с количка и да клюкари хихихиПрепоръчани теми