Прием на ескапел

• 3 314
  • 16
  •   1
Отговори
Знам, че си е жива хормонална бомба и до 72 часа ако искаш да се спасиш от нежалана бременност. Тази сутрин ми сервираха преди 15 мин. даже, че ще се наложи да се купува въпросното хапче за спешна контрацепция. А тестове за бременност ще отчетат резултат след 7 ден най-рано. Някой изпадал ли е в такава ситуация? Благодаря ви!

# 1
  • Бургас
Бременността е по-големия хормонален взрив, пък и за по-дълго. Хубаво е час по-скоро да се пие хапчето, а за тестовете за бременност ще почакате. След приема се появява кървене за няколко дни, за да се отдели яйцеклетката, след това цикъла със сигурност ще закъснее. Късмет!

# 2
На 72-рия час не действа толкова, колкото на 10-тия примерно, така че ако наистина се налага, не се мотайте много.

# 3
Каква ситуация? Радвай се че детето ти  ти е споделило , че е станал фал.  Аз също преди години съм пила ескапел и нищо ми нямаше след това. Купи хапчето , че след 7 дни )изобщо няма да има смисъл от него ако е станала белята. Едва ли искаш детето ти да гледа бебе.

# 4
То ясно, че ще го купя, но ми е притеснено от това да не се стигне и до аборт. Няма как да стане детето да гледа дете.

# 5
До аборт може да се стигне ако не се вземе хапчето, много мой приятелки включително и аз сме  взимали ескапел и не се е стигнало до аборт след това Simple Smile   Успех,не се притеснявайте , това хапче точно за да се избегне аборта.

# 6
Именно за да не се стигне до аборт тичай до аптеката за да приеме хапчето възможно най-скоро.
Радвай се, че ти е споделила  Peace

# 7
  • Майна Сити
Може да ме заплюете, но защо не се опитате да пресметнете овулацията, преди да тъпчете момичето с хормони? Аз лично така бих постъпила. Ако има опасност, чак тогава бих прибегнала към тези хапчета.

# 8
  • Бургас
То ясно, че ще го купя, но ми е притеснено от това да не се стигне и до аборт. Няма как да стане детето да гледа дете.
Извинявай, но това, което зависи от теб е хапчето и да и обясниш подробно за последствията. Ако имаш приятелка с малко дете и го връчете за няколко часа (минимум 2ч) и изчезнете. На 17год трябва да е наясно с презервативите и ползата от тях. Ако се стигне до аборт -  baby_neutral ще прави, мое мнение е, че няколко секунди кеф на някакъв младеж не могат да предрешат живота на моето дете (поставям се на твое място, че и аз съм с щерка на 5 год). Ще пийваш повечко чай с коняк идните 2-4 седмици и нещата ще минат! newsm39

# 9
Може да ме заплюете, но защо не се опитате да пресметнете овулацията, преди да тъпчете момичето с хормони? Аз лично така бих постъпила. Ако има опасност, чак тогава бих прибегнала към тези хапчета.

Там е проблема, че я сметнахме...

# 10
Извинявай, но това, което зависи от теб е хапчето и да и обясниш подробно за последствията. Ако имаш приятелка с малко дете и го връчете за няколко часа (минимум 2ч) и изчезнете. На 17год трябва да е наясно с презервативите и ползата от тях. Ако се стигне до аборт -  baby_neutral ще прави, мое мнение е, че няколко секунди кеф на някакъв младеж не могат да предрешат живота на моето дете (поставям се на твое място, че и аз съм с щерка на 5 год). Ще пийваш повечко чай с коняк идните 2-4 седмици и нещата ще минат! newsm39

Правили са секс с презерватив, но се е скъсал. Явно не са го сложили както трябва. Иначе съм и разяснила всичко за контрацепцията...

# 11
А опасност има ,щом  детето е стигнало до там ,че да каже на майка си? За пресмятането  ,трябва да купи тест,после да чака да го направи според мен това е изгубено време,както казаха по горе  ескапел действа повече ако е взет по скоро.

# 12
Колкото по-скоро след акта се вземе, толкова по-малка е вероятността от нежелана бременност. Щом става дума за тийнейджърка, нямате особено голям избор, според мен.

# 13
Изпи хапчето да видим сега дано няма проблеми за в бъдеще.

# 14
След приема на Ескапел щерката каза, че е прокървила и сега мисля да и взема тест за бременност и да го направи да речем в началото на другата седмица. Още съм леко притеснена тя също за разлика от баща и, който приема нещата спокойно с думите "имало станало", но да се надяваме, че всичко ще е наред. Shure Check мисля, че е от най-надеждните или има и по-добри. Боже никога не съм мислила, че ще ми дойде подобно нещо на главата с детето ми...

Общи условия

Активация на акаунт