Пелени и гащички за многократна употреба - 16

• 54 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Запис! И за да не е голословен ...
Малкият ползва поп-ин-ки V2, до скоро само с едната подложка, но май вече ще слагаме и втората. Вечер слагам еднократен, защото ако се наложи да го преобувам, после няма заспиване  Mr. Green
Много сме доволни  Heart Eyes

# 16
Протичаха на всякаква възраст, единственият начин да ги ползвам, беше с тензух, увит с еднократна подложка. При което обаче стават обемни колкото и останалите пелени.Освен това велкрото им се скапа бързо.
Lexie, благодаря. Ще видим как ще е с моя младеж. Добре, че взех само една.

# 17
  • ул. "Мечтание"
Нощни  очи, то и мързелът играе роля, но  и бебка трябва да се научи, че нощта  е за сън. Wink

Опасявам се, че не схванах коментара ти.  Thinking Rolling Eyes

# 18
Нощни  очи, то и мързелът играе роля, но  и бебка трябва да се научи, че нощта  е за сън. Wink

Опасявам се, че не схванах коментара ти.  Thinking Rolling Eyes

Хахах, малко оф-топик. Ама за чий сън?  Mr. Green Снощи малката бамбинка, твърдо отказваща вече да си пиша в пеленката, ме събуди с вой "мамууууу акуууу".. Тя си се изпишка полузаспала, ама виж - и аз, и цялото домочадие скокнахме хахах

# 19
Момичета имам еднократни подложки на БамбиноМио и извинете ме за тъпя въпрос,но сгъвате ли ги като ги слагате над пеленката? Blush Пробвах ги сгънати на две,но не покриват добре и вече прах едно ако,но ако ги сложа единично леко излизат от пеленката и сега се чудя,кое е правилното  Thinking
И нещо друго микрофибърните подложки не бива да се използват над джоба нали(да не са до кожата)?

# 20
Момичета имам еднократни подложки на БамбиноМио и извинете ме за тъпя въпрос,но сгъвате ли ги като ги слагате над пеленката? Blush Пробвах ги сгънати на две,но не покриват добре и вече прах едно ако,но ако ги сложа единично леко излизат от пеленката и сега се чудя,кое е правилното  Thinking
И нещо друго микрофибърните подложки не бива да се използват над джоба нали(да не са до кожата)?

1. Излизаха си ми:) Когато ползвах подложка над джоба я увивах с тях, но тогава се зацапват ластичетата:)
2. Не се ползват над джоба, изсушават кожата.. Аз в началото слагах, че не бях добре запозната, но тука ме запознаха  Mr. Green

# 21
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Когато слагам еднократните на Бамбино в джоб, след като сложа пелената на беба натиквам където се подава крайче.
В останалите случай леко увивам хартийката около подложката.

# 22
днес за пръв път слагаме пелените. 
Скрит текст:
Притеснява ме това, че крачетата са доста раздалечени, това не е ли проблем  newsm78
Тъй като не успях да си купя прифолди за гащичките на бамбино мио, сложих една тясна подложка увита с тензух и от еднократните  сухи подложки.

# 23
При нас никаква комбинация не помага, че малката е пикла от класа, дори и с еднократна пелена не винаги изкарва ноща  Rolling Eyes

# 24
Не е проблем, че крачетата са раздалечени, точно обратно - това е поза, която служи за профилактика и лечение на луксация на тазобедрената става.

# 25
Да, те точно като ортопедични гащички седят. Надявам се че не й е некомфортно така. Дано ни се получат нещата и да махнем памперса в скоро време (или да остане само вечерта, за да не я будя да сменям много често).  Crazy

# 26
Мики, аз нагъвам еднократната подложка толкова, че да пасне, т.е. и да покрива дъното на пелената, но и да не излиза извън нея.
При мен пък греда със съхненета след ръчното пране ... ако до утре нищо не изсъхне, не знам какво ще правя ...  Cry

# 27
Нощни очи,  #2gunfire застреляй ме да не се мъчим.  Mr. Green Имах предвид, че не е до мързел. Първо с три деца трябва да се наспиваш през нощта, за да си адекватна. Второ, трябва да обучиш и беба да спи по цяла нощ, а не да ти гука в три часа, като прелее пеленката. Та, нощните подложки си е важно да издържат цяла нощ. Аз нямам много опит с подложки, дано се включат другите.

Антри,  Joy

Берушка, аз започнах джобетата да пера на ръка. Мятам ги на хавлия за около час и после на почетно разстояние от радиатора.

# 28
  • ул. "Мечтание"
Проблеми с наспиването нямам, мерси.  Grinning Зорница пък няма проблем с това, че е преляла пеленката, но все пак и се мокрят дрехите и по-скоро на мен ми е неприятно -мокри чаршафите и нас.
Не мога да очаквам от 6 седмично бебе да спи цяла нощ непробудно. Simple Smile

# 29
Искам да питам на поп ин при смяна цялата пелена ли се сменя или може само подложките?

Общи условия

Активация на акаунт