Пелени и гащички за многократна употреба - 16

• 54 777
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Може и само подложките.

# 31
Нощни очи,
Скрит текст:
явно аз съм по-мързелива. И моята мома се буди, но аз  искам да й дам да цока в просъница и да не ме занимава до сутринта. Затова я опаковам хубаво вечер, да не  се налага  да  й правя компания в 2-3-4-5 часа сутринта.
..

# 32
Аз не знам кой е по-мързелив, но доколкото разбирам, и двете искате едно и също.  Laughing

# 33
Един малко глупав може би въпрос, но все пак да си го задам - възможно ли е бебо да настине сега в по-студеното време като носи пеленки навън? Аз не слагам еднократни подложки, които да държат сухо, и ме притеснява, че след като пишка му остава мокро и студено около дупето и слабините...

# 34
Мисля да си взема стартов пакет от peleni.bg,понеже не изискват депозит.Ако си поръчам след това пакет комплект от дадена марка колко допълнителни подложки ще ми трябват за да си преценя разходите.Предполагам с опита ще ми стане ясно

# 35
  • Бургас
Здравейте!
От почти месец сме на многократни пелени Simple Smile Винаги ми е харесвала идеята, но не смятах, че е нещо постижимо за мен. Мислех, че ще бъде сложно, а не е. От самото начало ви чета и съм благодарна за споделената информация! Мога да кажа, че в голяма степен бях мотивирана и от вас!
Ползвам основно пелени "всичко в едно", но нощно време сме с памперс засега. Бебо спи по 10 - 12 часа, хранейки се в просъница и не искам да го будя за смяна. По-нататък ще потърся и вариант с пелени.
Моят въпрос към вас - ако микрофибърните подложки изсушават кожата, това означава ли, че и еднократните ленти, които държат сухо дупе, имат същия ефект? Доскоро бях с такива подложки на Little Lamb, които прогизваха, и тъкмо открих и се радвах колко сухо държат Bambino mio. Да не се окаже грешка тази смяна?

# 36
Моят въпрос към вас - ако микрофибърните подложки изсушават кожата, това означава ли, че и еднократните ленти, които държат сухо дупе, имат същия ефект? Доскоро бях с такива подложки на Little Lamb, които прогизваха, и тъкмо открих и се радвах колко сухо държат Bambino mio. Да не се окаже грешка тази смяна?

Не, еднократните са от 100% естествена материя, те не изсушават кожата, а пропускат урината само от едната страна.

Аз си поръчах още една Pop-in V2, много ми трябваше.  newsm03 Някой виждал ли е да се продават само подложки за V2, по сайтовете гледам само старите?

# 37
Аз развъртях вече 3-те китайчета по няколко пъти и май се зарибявам  Blush Почнах да оглеждам и другите предложения и като за начало мисля да си взема един Поп ин,от предната тема останах с впечатление, че тя е фаворит за нощна пелена?  Thinking
Иначе през нощта изкарахме 6 часа с една подложка бамбук с въглен,пробвах да сложа и една допълнителна трислойна микрофибър,но ми се видя ужасно дебела и неудобна комбинация.Ще видя с Поп ин-а как ще сме. Thinking
Моля мацките с по-голям асортимент да споделят,кои са най тъничките пелени,питам от любопитство?

# 38
Аз си поръчах още една Pop-in V2, много ми трябваше.  newsm03 Някой виждал ли е да се продават само подложки за V2, по сайтовете гледам само старите?
Да, продават се само подложки. Пиши на лични на Pippilota_Mentolka или на страницата на Close Bulgaria във ФБ.

# 39
Моля мацките с по-голям асортимент да споделят,кои са най тъничките пелени,питам от любопитство?

Моите три най- любими /това е и една от причините да са ми любими/:

- Rumparooz
- BumGenius
- Blueberry

# 40

Най-тънки са gDiapers, но не ти ги препоръчвам. След това са пелените-джоб, освен ако не ги натъпчеш с 2-3 подложки или тензух, разбира се.

Feride, благодаря, ще питам.

# 41
Deedee, и двете ми момчета, като бяха бебета, бяха с прифолда до кожата. Разхождала съм ги в леда и снега навън, но добре облечени - в космонафт и увити в поларено одеалце, с покривалото за дъжд. Не са ми настивали от напишкано дупе.  Peace

Лекси, много ти трябваше, сериозно или с намигване.  Flutter Много сладък емотикон.  Joy

Берушка, твоите конопени от къде са? Моите са от EZbaby и са плетени, не тъкани. Дебели са като дебел памучен анцуг, но по-твърди.

# 42
Да се отчета като първо впечатление от вчерашната ни проба с бамбино мио.
Издържа близо 5 часа, като махнах пелената тензуха и подложката бяха подгизнали, но не беше пропуснало никъде. Сухата еднократна подложка беше задържала акото, колкото може да се задържи на 16 дневно бебе (тя не беше акала през това време, толкова много за късмет). Дупето също беше сравнително сухо. Леко ластика на гръбчето се беше отпечатал, но сякаш не й стискаше. Днес пак сме с добрия стар памперс, понеже нямаме вода и ако се оплескаме няма как да я измия. Утре продължавам с експериментите и с другите видове, които имам. Като първо впечатление от бамбиното - много съм доволна.

# 43
Супер, само не е препоръчително да държиш бебето повече от 2 часа с една и съща пелена, да не говорим наакано.

# 44
Тя направи доста голяма пауза в сън и не ми се искаше да я разбутвам. Утре вече ще го имам предвид, стига да имаме вода  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт