iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 919
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Веднага докладвам - цинка наистина е много хубав продукт Simple Smile Мисля,че ще успея да туширам настинката с него + витамин ц и нагревките с инфрачервена лампа.
Благодаря още веднъж!  Hug

нали знаеш, че в пастилите има и витамин C (100 мг във всеки)?  Simple Smile

Ако взимаш по 6 на ден, колкото е препоръчаната доза, няма нужда да взимаш витамин C отделно.  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 10:54 от Bradley Cooper

# 76
  • София

Продуктите на  Source Naturals не са ли добри или конкретно посоченият само не става?
Питам, защото смятах да поръчвам техния  Zeaxanthin with Lutein
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Zeaxanthin-with-Lutein-10-m … -60-Capsules/4547

Toва е марка, те не са производители на голяма част от продуктите които предлагат.
Напр.  FloraGLO  е патентован продукт на Kemin Health, LC -  в продукта който посочваш -  клинично проучен и одобрен от много лекари. Среща се често и в други продукти и е гаранция за кач-во
Продуктът, който ползваш е хубав  Peace

Даринанда 
На ChildLife Peace
iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 77

Мнооого ти благодаря denis!   bouquet
Направо го заръчвам, въпреки, че ме е страх от тези стресиращи заплахи за минаването през митница на всички пратки идните месеци.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com WCF746

# 78
  • София
С Е Д М И Ч Н И   П Р О М О Ц И И
валидни до 26.11 сряда - 20:00 ч. н. в.

Марки на седмицата:
с допълнително 20% намаление:

Други промоции
Валидни до изчерпване на количествата

# 79
  • София

Мнооого ти благодаря denis!   bouquet
Направо го заръчвам, въпреки, че ме е страх от тези стресиращи заплахи за минаването през митница на всички пратки идните месеци.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com WCF746
къде го пише това за митниците, че не съм разбрала Embarassed
за всички пратки ли става въпрос, без значение стойността?

# 80
Пратките на стойност над 30 лв (около 20 долара) са за митница. Тогава се дължи ДДС 20 % и такса за освобождаване.
В тези 30 лв. не се включва цената на доставката!

Често обаче пратки за 30-40-50 ....  долара си отиват направо в пощата.

# 81
  • София
Пратките на стойност над 30 лв (около 20 долара) са за митница. Тогава се дължи ДДС 20 % и такса за освобождаване.
В тези 30 лв. не се включва цената на доставката!

Често обаче пратки за 30-40-50 ....  долара си отиват направо в пощата.

това го знам, но Даринанда пише, че всички пратки ще ходели на митница...

# 82
Ето цитат от друг форум за пратки от чужбина

ВАЖНО! Засилен митнически контрол за пощенските пратки!!!
От началото на този месец се провежда акция по засилен контрол на пощенските пратки, идващи от страни извън ЕС.
Ще се изпращат на митница повече пратки, отколкото беше нормално досега, включително и такива, които са на стойност по-ниска от 30 лв. За тези пратки няма да се дължи ДДС, но остава пощенската такса от 3,50 лв.
Останалите пратки, чиято стойност надвишава 30 лв. ще се освобождават от митница след заплащане на ДДС за пратки до 300 лв, а за тези над 300 лв. мито (ако има такова) + ДДС.

Дано е само с цел всяване на психоза!

Код за отстъпка при пръвра поръчка от www.iherb.bg WCF746
[/b]

# 83
Е-е, чак пък психоза! По едно време почти всички пратки отиваха на митница, неприятното беше, че трябва да се разкарваш и да плащаш пощенска такса (която е 1,50, ако не се дължи ДДС).

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 84
  • София
На няколко места в темата се препоръчва Цинк като добавка с положителен ефект върху кожата. Но пък това http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Zinc-Lozenges-Natural-Berry-Fl … sr=null&ic=20 не бива да се приема повече от няколко дни...Има ли друга форма на Цинк, подходящ за по - дълъг прием?

Може ли с 2 думи да споделите на практика ползите от приема на Коензим Q10?

# 85
На няколко места в темата се препоръчва Цинк като добавка с положителен ефект върху кожата. Но пък това http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Zinc-Lozenges-Natural-Berry-Fl … sr=null&ic=20 не бива да се приема повече от няколко дни...Има ли друга форма на Цинк, подходящ за по - дълъг прием?

Този продукт е с Ехинацеа, а и дозата на цинка, ако се пият 6 пастили.дневно , както се препоръчва, е 138 мг, която е голяма!

Аз пия от този цинк редовно:

http://www.iherb.com/Thompson-Zinc-Picolinate-25-mg-60-Tablets/16119

# 86
  • София

Може ли с 2 думи да споделите на практика ползите от приема на Коензим Q10?

За цинка - да може да се приема по-дълго време - дозата и схемата на прием зависи от това за какво се приема. При стерилитет - дозите са 50-100мг и т.н. за акне 200мг
Идеята на тези продукти е да се повлияе/ намали/ забави/спре инфекциозния процес и с тези дози цинк това става за 4-5 дни, след това - този ефект намалява и няма смисъл да се приема повече.
За со Q10 -  силен антиоксидент, действа на ниво клетка / вкл. и на отделни части на клетката - ядро, митохондрии и т.н./ укрепва сърце, мускули, НС-ма, забавя процесите на стареене, подпомага Им.С-ма.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 87
  • София
Bradley Cooper, denis., благодаря ви. Изчерпателни и полезни  bouquet. Лично за мен е много важно освен за новостите в сайта да се информирам и за ползите (и вредите) от добавките, а това става от хора като вас.

# 88
Моля някоя добра душа да провери, дали може да добави тази Чия в кошницата. Praynig
Аз не успявам, а пише, че е налична.

# 89
  • София
Моля някоя добра душа да провери, дали може да добави тази Чия в кошницата. Praynig
Аз не успявам, а пише, че е налична.

Не става, най-вероятно е изчерпана Peace
Иначе е хубава, най-често нея поръчвам

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Общи условия

Активация на акаунт