Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 845
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Отмина ми ядът, Валенце. Grinning Хубавото кафе и половин шоколад правят чудеса. Laughing Колко му трябва на човек..

# 556
  • при късмета
Започна да ме поотпуска упойката (че за застраховка сложи цялата доза от външната страна на венеца и половин от вътрешната). Не боли както боли зъб, а като от дълбока рана, каквото е всъщност. Поне мога да говоря, че на горен мъдрец се слага упойка само на зъба. На долната челюст упойката действа на цялата половина.
Чудя се дали да звъня на майка да ходи за шефа.  newsm78
Цвети, не му се ядосвай на човека. То аз някой път сготвя, пък го пратя за китайско. Като ми хрумне така ми се прияжда, че няма друго ядене което да ме изкуши.
Благодарение на Люската започнах аз да си правя китайско и досега винаги са ми го хвалили. Даже за утре съм го предвидила
Вале, метни малко козунак
Креми, баш преди Коледа ли намериха да ви глобяват  ooooh!
Калинка, що така за кучето няма сладки, а? Много сте лоши

# 557
Добро утро момичета,

минавам само да благодаря на Мони и Смърфи !Благодаря ви за красивите картички от Германия и прекрасните благопожелания !!!

Славе, стискам ви палци ! Praynig Hug

Калинка, опасен чаровник е вашият син   bouquet
Къщичката съм я правила само миналата година и си я изхвърлих след това ,тази година не взех .

Относно сладките ; не знам дали ще правя тази година .Имам почивни дни само на 24, 25 и 26 ,а след това работим и на 31 ,само на 1ви се почива и на 2ри сме на работа та няма да имам кой знае колко време . Ще ви гледам красотите обаче   bouquet

ма ко, стискам ти палци да не те боли. Аз преди 2 години изкарах такъв ад с долен мъдрец ,че не ми се говори. Бях надута  с обездвижена челюст над 5 дни .Все още мястото е като дупка в челюстта ми и ме наболява ,но няма как като ми пробиваха челюстта и дълбаха вътре костта за да го извадят ,че беше напречно и създаваше инфекция след инфекция. Преди месец ме болеше пак долен от другата страна и не отидох на зъболекар от ужас ,че пак не се вижда и ще се наложи същата тежка операция . Аман от зъби  #2gunfire

Лек ден ,аз отивам да се трудя . Flutter

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 15:17 от Анонимен

# 558
Вале то щолена е вид козунак  hahaha Аз като се замисля от моето детство кое правеха бабите ми за Коледа/те спазваха постите/, ами че то си беше войнишки курабии, целувки, маслени виненки, тиквеник и баклава - нищо от това дето сега се води Коледно  hahaha По време на пости сладкото беше захаросани орехи/топят се орехите в мн.гъст захарен сироп и се пекат/, бонбони от пистил със счукани ядки и много сушени плодове. Който обича може да пробва да си захароса орехови ядки с разбит белтък и захар - стават по-вкусни от постните  hahaha
Цвети "кученцето" е 10г. ротвайлер.
Ма ко по-добре мама да прибере Шефа - не излизай в студа - провокира болка. Кучо е на диета, че качва повече и от мен килограми  hahaha
Контеса   bouquet

# 559
Славче,

Обречена си на успех. Това си казвам и ме крепи. Щом навреме е откриото - шансове има.
Ти пред него не се предавай, показвай твърдост и увереност, че е просто изпитание по пътя и ще мине и замине.
Мъжете имат нужда да усещат подкрепа, колкото и да са силния пол.
И тук прегръдки.

Набележи мерки, план, набележи стъпки, не си давай много време за мъка, че това ако те събори -  и на ММ и на децата няма да си полезна.

Стискаме палци.

Момичета,
Някоя от вас да има фурна на пара, комбинирана с такава за печене. Препоръчвате ли или е безсмислено>

# 560
Деборана аз за такова чудо сега чувам  Joy

# 561
Лейди, една от най-хубавите породи имате. Много ме радват ротковците. Красиви, спокойни, уравновесени и силни. Разбира се при правилно обучение.

# 562
Здравейте, момичета Simple Smile Ние обиколихме страната с ММ, сега вече си седнах на Д-то и скоро няма да мърдаме никъде.
Извинения на всички именници и рожденици, които съм пропуснала. Да са живи и здрави! Бях мернала много хубави торти на Лейдито за рождения ден на момчето й. Останах безмълвна Simple Smile Браво!
Марчето пак е заформила вкусотии, и щолена, и сладките изглеждат много хубави Simple Smile
Добре дошла на новата домакиня Цвети *  bouquet
Слачве, успех и само положителни мисли! Дръж ни в течение, ние ще помагаме с каквото можем!
Ма ко, много е кофти с тези мъдреци, и на мен ми вадеха, а сега ми предстои отново вадене на долен, който расте накриво, ама все отлагам. Дано не те боли много след упойката.
Deborana, не съм чувала и аз за такава фурна newsm78
Смърфи, големи красоти сътворяваш. Все влизам да ти разглеждам нещата, прекрасни са Heart Eyes
Аз мисля да пробвам линцеровите сладки от Валето, ама още не съм решила какви ще ги върша за Коледа.
Малкият е с ангина и ще се гледаме вкъщи до края на месеца, пък след нова година ще обмислям дали пак да го давам на ясла. Не съм съгласна с това постоянно боледуване и май ще се размина с желанието си да почвам работа. ММ го пита снощи дали искал сестричка, като ги гледам и двамата имат желание, но аз не знам дали съм готова все още. Ще я мислим Simple Smile
Със сигурност пропускам много от вас, но съм ужасно изостанала с изчитането ви. Дано успея да наваксам. Сега отивам да се мъча да давам на детето лекарства и после ще готвя  bouquet

# 563
Днес се прибрахме направо от училище, че такава градушка ни валя ooooh! сега пия чай от ментичка  Joy
Цвети ротковците са силни, красиви, жестоки и опасни  hahaha Незнам какъв смисъл се влага в "правилно обучение", но всяка порода е селектирана с някаква цел и обучението на кучето може само да канализира даденостите. Колкото и добре да се обучава ротвайлер, той няма да стане ловно куче - той е пазач-убиец. Смея да твърдя, че нашето куче е добре обучено  Joy препоръчвам в наше присъствие да не се посяга на дете - нито да се дърпа, нито да се удря, както и резки движения с ръце срещу нас на по-малко от 3м.  Twisted Evil
Деси добре завърнала се!  Щом болшинството от семейството иска - не се дърпай много  hahaha Бързо оздравяване на мушмурока!

# 564
Лейдибърд, много опасен тоя кучо.
Ма ко, дано бързо да минава  Praynig
Деси, и аз да кажа - не се дърпай, найш къФ купон е  Joy Моите имат разлика малко повече от 2 години...ами много е хубаво! Изобщо, изобщо не знам какво сме правили само с едно дете, честно! Мм даже ме подбутва за трето, ама нямаме възможност сега, иначе одма съм готова  Party
Аз отивам до аптеката - на мм му свършили лекарствата за кръвно. И, разбира се, цял ден е имал сливи в устата, та не е могъл да ми каже, ами сега се сети. Оф  ooooh!

# 565
Лейди, аз под правилно обучение разбирам, кучето, независимо от породата да си знае мястото. Да не се качва на главата на собствениците си. Това важи за всички породи. И най-вече да не посяга да хапе хора, защото в цивилизованите страни дори да е домашно кучето, ако нападне човек го приспиват. Confused Разбира се обучението не включва бой или подобни крайни похвати. Не че разбирам особено, не съм гледала бойна порода, но пък съм гледала много Сизър Милън. Simple Smile
А твоето куче е готово за агенция Закрила на детето. Grinning

Деси, и моят съвет е ако искате второ да действате. Peace

# 566
Ох, нямате изчитане, а и аз нямам много време, вече чакам с нетърпение отпуска. За Коледа правя меденките на Джема, трюфел сладки и едни сладки за греяно вино - много ароматни заради коледните подправки. Вече имам направени и почти изядени, та може би ще правя пак. Току- що свеки се обади, че изпраща колет със сладки и соленки за детето, щото има РД в събота, та да има нещо от бабините вкусотии, а тя е майстор - ранг Валето или Марчелка. Нямам време за писане, ама ще чета за вести от Славчето и Бонболинка за малката. Целувки на всички!

# 567
Здравейте и от мен! Леле, голям студ последните два дни. Вали все през нощта и тогава много захладнява. И вчера, и днес съм се увила и пуснала каминката лекичко, но не съм се облякла де, все се размотавам с трикотажна рокля с къс ръкав.  hahaha

Ходенето на фризьор се променя от утре за днес и трябва да свърша набързо заплануваните за днес задачи. ММ щеше да лети днес за карибско море, ама сам пожела да си остане тук, че има много работа. А и без него могат да минат на мероприятието там. Викам му: Ходи да си стоплиш трите букви, той не. Имал много работа, луда му работа.  ooooh!
Та както се гласях да съм като Марчето мома-англичанка и до котлоните да не приближавам близките няколко дни, сега ми се очертава яко готвене....  Sad

Деси - много благодаря!  Blush Аз съвети за такива работи не давам, всеки сам си знае какво му е на трите букви.  Peace

Бонболинка -  Praynig бързо да мине на малката!

Славче - драсни един ред как се движат нещата. Нали ти казах, че Димов вече не е в Токуда, не знам къде се премести.  newsm78

Калинка - една от най-добрите ми дружки имаше доберман, и той така като вашия. Като имаха гости у тях, все с наморник и затворен в далечния край на апартамента. Да, ама в мен се влюби това животно. Предполагам нещо в миризмата ми му действаше направо опияняващо. Като ме видеше, то не скачаше да ме целува, да ми се радва, чудо невиждано.Ама и много силен, като скочи и почти ме съборил на земята.  Laughing Дори изпълняваше команди от мен.

Дамчо - напълно съм съгласна, по-вкусни неща от баба, никой не прави.  Peace Wink

Вио - ами защо потребителя на лекарствата не си ги купи сам? Wink Мина ли херпеса?

Ма ко - боли ли?  Hug Дано не те тормози болката!  Peace

Креми - къде се издънихте?! Дано не е голяма глобата и дано не я приспаднат от коледните заплати.

Валенце - минаха ли притесненията ти? Всичко нареди ли се?

Цвети - твоята порода не я бях чувала, влязох в нета да я видя. Аууу, много страшни ми изглеждат. Тук е царството на Голдъните. Климатът е прекрасен за тях. Минавайки пред един зоо магазин, бях на косъм да си взема едно Голдънче, ама много пътуваме и не става.  Sad

Деборана - сефте чувам за фурна с пара!  newsm78 Дай линк да видим, плийз.

Поли - какво турско готви? Свърши ли спешния превод?

Хайде чао засега. Много целуФки на всички останали! Къде зачезнаха Плами и Стади?

# 568
Смърфиетка , нали казват, че животните по принцип усещат добрите хора. Та и въпросният доберман е усетил, че си готин човек. Това не го казвам с ирония някаква, даже напротив. Simple Smile

А Голдъните са прекрасни! Гледала съм такова куче. Бих казала, че са идеални семейни кучета. Както и Лабрадорите но последните са много енергични. По-подходящи за са къща.

Отивам да си направя един чай и мисля да гледам филм.

# 569
Вио да не вземеш да объркаш хапчетата сега с разхлабителни, че много ще му падне кръвното  hahaha
Цвети в "цивилизована" държава, ако ми влезе някой в двора без разрешение, или в къщата и кучето ми го нападне - няма да го приспят! Тук кучето ни нападна друго куче на нашата улица, която е частна собственост със съответната маркировка - и за собственост, и за куче. По наше желание поехме разходите по прегледа, антибиотика и рентгена/нищо му нямаше на животинчето/ - грубо ни коства около 500£, но от тогава никой не минава с куче по нашата улица  Joy и веднъж скочи срещу човек - и то полицай  hahaha но човека си разбра грешката - реши че ще ме поздрави и ще ми махне с ръка докато се разминаваме  #Crazy но аз винаги си водя кучето на къс повод със строг нашийник и намордник. За разлика от бг тук хората не се врът в чуждите кучета и не посягат да ги галят. Всяка сутрин си водя детето до училище заедно с кучето - разминаваме се с много хора, а и тук е нормално една майка да е с 5 бягащи деца - никога не съм имала проблем. Виж в бг мноооого внимавам, защото току някой ентусиаст реши, че може да ми се завре в кучето и да иска да го пипне, или някоя майка току поступа детенце... Мен ме учудва как много хора си избират домашен любимец без да преценят спецификите и изискванията на породата, както и възможностите си да си ги позволят. В една тема ме изуми как се намира за нормално отглеждането на ротвайлер в апартамент  #Crazy Колкото и да ми харесва тази порода, следващото куче няма да е от нея - вече не съм толкова активна физически и няма да мога да разхождам качествено млад екземпляр...В момента както си е дъртичък, накрая на жизнения си път, така ме изморява с 2х5км бързо ходене на ден - без почивен ден, а ако е млад - ще трябва да се бяга с него...Иска ми се още да отлагаме с мисленето за следващо куче, но красавеца е на 10г...
Смърфи туй мъжете не са като хората  Joy За гости - няма никакъв проблем!!! Важно е единствено като се влиза в къщи да се застане мирно до вратата, кучо подушва и отминава  Joy Нали знаеш, че тази порода е селектирана да пази стадо крави  hahaha та като са кравите в кошарата той е спокоен и си полягва  hahaha У дома посрещаме гости и много деца, но никога не е с намордник. Който е влязъл в къщи след подушване е вече част от стадото и му се изпълняват командите и се защитава по същия начин по който пази и нас, но излезем ли пред къщи и гостенина направи рязко движение - ще бъде атакуван - вече не е от стадото hahaha Никога не е атакувал деца - те го мачкотят, бъркат му в ушите, очите, носа, а той стои и ги подбутва, като му писне от тормоза се скрива някъде  Joy Човек трябва да си познава животното и да се отнася отговорно!
Дамчо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт