Не са минали и нищо не се е наредило, ама съм на вълна "майната му", без извинение! Нищо не зависи от мен, така че каквото има да става , то ще стане. Здрави да сме!

Изключително силен за да премести крава и с голямо сърце, за да се бори с бик. Той не трябва да получава команди за да пази стадото - това си му е в природата. Учен е на много неща, но на вечерната проверка дето я провежда всеки ден не е учен
Когато къщата утихне минава и проверява всички стаи - ако мм не се е прибрал - спи пред вратата, ако всички сме в къщи - си ляга на леглото. Докато тук в една ферма не видях 4 ротвайлера при кравите наистина не предполагах колко красиви, грациозни и работещи в група са тези кучета!
Купувай си апарат и започни да си мериш редовно кръвното сутрин и вечер и си записвай.
Никой не бива да натрапва любимците си на другите!

Както ги гледаш отгоре равни все едно косачка минаваше, след него оставаше тунел. Кучето го накара да го подгони в друга посока, ние постояхме на дървото и като слязохме се върнахме на обичайните пътеки. Добре, че гаджето беше ходило с дядо си и кучето в гората и разбра какво става, че да реагира. Знаеше, че кучето гони само зайци и лисици, а с глиган разбира се не може да се мери и съответно бяга от него. Аз отначало изобщо не разбрах каква беля е можела да стане, в последствие разбрах колко са опасни глиганите.
уж прави корени, ама смени 3 размера на едно като скалпел с което отделя зъба от костта и венеца докато успее. Кървя повече според нея и най-интересното е, че едни като гъбички, които се слагат, че венеца да спре да кърви по-бързо и с тази гъбичка да зараства зараства, моите венци вместо да абсорбират гъбичката я изхвърлят 

Препоръчани теми