Място за боси стоножки - 5

• 88 252
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Качествени са, малко са странни на външен вид, със специални ходила са, да не се натоварва гръбначния стълб и пр. Peace вярно е, че няма начин да ходиш прегърбен с тях  Laughing В началото е малко странно ходенето, но се свиква, особено ако целта е и спорт, докато ходиш Grinning За удобство при ходене, обаче фаворит са ми Ganter. Повечето им зимни модели са с естествена вълна и са топли, но трябва да се дебнат за цена Peace Аналогичната на Chung shi серия е Aktiv,  доста са по "омекотени" и приложими.  Като че ли Chung е повече за по-активно спортуващи....
Много благодаря за информацията. Не съм попадала на марката Гантер. До каква цена е приемливо да паднат. Като гледам първоначалните цени 50-60 евро ли е минимумът?
Стават ли за нормален към широк крак?

# 61
kanekorso, преди месец дойдохатези за приятелка, като този модел е за широк крак Н - ето тук е дадено. Иначе са 7 широчините, може да се ориентираш от фирмения сайт, като отидеш под описанието на Quickinfo Weite и лесно може да се прецени, като  +/- 1 не е фатално.  40-60 Е е добра цена за зимните модели, Актив повече държат цена, изпадат и складови под тези цени, но трябва следене Peace

# 62
Много си търся тези ботушки на Адидас  36 номер, да сте ги срещали някъде  Praynig
http://www.amazon.co.uk/Adidas-Womens-NORTHERN-BOOT-G96348/dp/B00LPNO82W

С тази подметка са само за фасон.
Зимата ,ще умреш от студ.
Мисля, че в adidas.co.uk ги бях виждала.
Аз имам тези купувани офлайн, имат скрита подметка, отвън са естествена кожа и това са ми най- топлите ботуши.
Благодаря много, съвсем ме нави значи, намерих моя номер в сайта на адидас  Hug

# 63
Чакам тези маратонки за приятелка.

Благодаря за темата!  bouquet

# 64
  • София
Много си търся тези ботушки на Адидас  36 номер, да сте ги срещали някъде  Praynig
http://www.amazon.co.uk/Adidas-Womens-NORTHERN-BOOT-G96348/dp/B00LPNO82W

Не виждам дали си от Сф, но ги има в магазина в Парадайс мол. Към 130 лв. са.

# 65
  • В мечтите
luchkata,страхотни са със здраве да ги носиш  Peace

# 66
Алекс1, много ти благодаря, че сподели   bouquet
Поръчах на двете баби челси боти да ги зарадвам предколедно Simple Smile

# 67

Simple Smile
Готини ще бъдат бабите! Да си ги носят със здраве!

# 68
  • София/Варна
Аз получих в понеделник тези за синковеца: http://www.amazon.co.uk/dp/B009XD6WHK/ref=pe_385721_51767431_TE_dp_1
Много са меки и удобни, да видим колко ще оцелеят, че е голям заплес.

Здравей.Ти кой номер поръча?
Поръчах 33 номер, отговарят си. Имай предвид обаче, че са за по-тясно краче.

# 69

Simple Smile
кои са тези боти

# 70
  • София

Simple Smile
кои са тези боти
http://www.miniprix.bg/produse/PINK-FLY?utm_source=site&utm_ … k%20Friday%202014 Ето каквото е останало.

# 71
# 72
Недейте много да лежите на Миниприто, не че и аз не метнах два чифта за х 30 лев нощес, ноо съм много скептична, като се огледам у дома колко дефектни чифтове съм събрала Confused

# 73
Да попитам как се ориентирате коя е марката обувки в този сайт - www.miniprix.bg? Търсих, но не открих да е отбелязано.

# 74
Да попитам как се ориентирате коя е марката обувки в този сайт - www.miniprix.bg? Търсих, но не открих да е отбелязано.
По коментарите в темата. На принципа проба-грешка Laughing, освен Fly London, които са лесно разпознаваеми.
Иначе взех на мама едни страхотни ботушки, не съм ги виждала на живо, но тя е супер доволна, за сега Simple Smile
Това, което искам аз, евентуално, няма моя номер, изкупиха го Laughing

Общи условия

Активация на акаунт