Лидл ::53::

• 82 866
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Ако има още от какаото на Беларом препоръчвам него  Peace Беше заредено с първите коледни неща и го няма в постоянния асортимент.

Не беше ли Belbake?

# 346
Да ,точно това е ,но не го открих сега.
 Колко процента масленост пише на опаковката ?

# 347
Ако има още от какаото на Беларом препоръчвам него  Peace Беше заредено с първите коледни неща и го няма в постоянния асортимент.

Не беше ли Belbake?

ooooh! Вярно че беше това. Запомнила съм Б-то, но иначе визуално го знам, защото следя винаги когато го пуснат и взимам по две опаковки. Трябва да погледна в нас вечерта опаковката, за да кажа колко е маслеността.

# 348
И сега кво  newsm78 Ще има ли черен петък или няма да има черен петък  Laughing

# 349
Скрит текст:

Не беше ли Belbake?

ooooh! Вярно че беше това. Запомнила съм Б-то, но иначе визуално го знам, защото следя винаги когато го пуснат и взимам по две опаковки. Трябва да погледна в нас вечерта опаковката, за да кажа колко е маслеността.

20-22%, погледнах я  Mr. Green

# 350
  bouquet Благодаря ,сега остана и някога да го сваря и да си го купя.

# 351
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някой да има отзиви за машата от 15,99лв.?

И аз със същото питане.
Днес върнах дървената играчка с количките. Във Варна Владиславово също има доста от шоколадовите близалки.
В каталога за другата седмица има Детски прибори. Взех един комплект предният път, сега ще взема и на малкия, да си имат и двамата. Ще се наредя за скиорски екип за баткото, но се чудя дали да не отидем в сряда вечер. Някой от Варна пазарувал ли е от предния ден?
А дали е достатъчно мощна за изпраяяне

# 352
  • София
В Младост (зад Хит) нямаше никакви видове от дървените играчки вчера, но в Дружба 2 днес намерих. Взех от кубчето 5 в 1. Много е занимателна за 1,5 годишното ми дете. Хубава изработка са.
Ски чорапи взех - добри са, прилепват по крака хубаво. Но ски екипите според мен не стават. Тънки са и ще се мокрят според мен.

# 353
Аз си взех ски панталон - супер кройка, много добре стои...ще се хвърлям в снега с малкия , без да се мокря....

Ръкавици си взех розови-вътре са мекички...супер
 И бяла шапка си имам вече...

Я кажете за играта..какви награди предлагат...? Касиерката ме пита дали на две бележки да маркира заради играта, но аз бързах и и казах, на една да ги чука...минах ли се?

Яйцето голямото на киндер 7 лв ли беше? Какво има вътре?

# 354
В Младост зад Хита следобяда имаше само 3д пъзели. Всичко изкупено. Вчера на Халите имаше само от костенурките с колело останали.

# 355

Играете ли ИГРАТА на Лидл? Всеки ден дават по 1 награда. Аз играя от 2 дни, дават по 100 лв на спечелилия. Чудничко ще ми дойдат за коледното пазаруване, дано да спечеля. Успех на всички, които играят и дано някой да се похвали в темата Peace.

Каква е тази игра?

http://www.lidl.bg/bg/Deluxe.htm

# 356
  • Варна
Яйцето голямото на киндер 7 лв ли беше? Какво има вътре?

7лв. е, да.

Я кажете за играта..какви награди предлагат...? Касиерката ме пита дали на две бележки да маркира заради играта, но аз бързах и и казах, на една да ги чука...минах ли се?

Това с регистрацията на бележката е само за ски екипите. За друга игра пишат по-нагоре. Там голямата награда е фотоапарат и всеки ден 1 човек печели по 100лв. за пазаруване в Лидл.

# 357
  • Под Слънцето
аз мрънкам,че не успях да се вредя за топлинките  с ескимосчетата..

като най-сетне успях да се завлека до нашия лидл, имаше останали само сърца и правоъгълници.
и малко ся си ги гледам сърцата на криво ...

# 358
Кои са тези топлинки !? Днес ходих не видях подобни .От тази седмица ли са ?

# 359
Кои са тези топлинки !?

Тъкмо написах същото, не се сещам......... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт