На вашите въпроси два пъти седмично ще отговаря екип от Психодраматична работилница:                   Милена Ташкова - управител на Психодраматична работилница, магистър по клинична и детска психология, психотерапевт, преподавател в "Св.Климент Охридски", супервизор, обучител към ИПГПТ "Берхард Ахтенберг". С 15-годишен опит в клиничната практика и терапия.                   Славея Дънева - клиничен психолог, магистър по фамилна терапия, психодрама асистент, обучава се в метода психодрама за тийнеджъри. Работи с възрастни и юноши. От 7 години развива дейността си като психолог и терапевт към "Психодраматична работилница" и е част от екипа, създал и провеждащ "Живот на килограм" – програма за превенция на хранителни разстройства сред ученици от 12 до 18 години.


                   Миглена Мартинова - клиничен психолог и психодрама асистент. Част е от екипа на "Психодраматична работилница" и "Живот на килограм" - програма за превенция на хранителни разстройства сред ученици от 12 до 18 години. Занимава се с индивидуална и групова психотерапия.


                   Любомира Манчева - психодрама терапевт, клиничен психолог, семеен консултант, работи с възрастни и деца, от 8 години е част от екипа на "Психодраматична работилница" - организация за индивидуална и групова психотерапия, част от екипа, създал проекта "Живот на килограм" - за превенция на хранителните разстройства сред ученици от 12 до 18 години.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 10:14 от Mamma