Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 701
  • 595
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
    Сега съм си накупила масла на Ривана.
По достъпни са, не са скъпи и има доста доволни от тях/ четох
в темата за маслата/.

# 286
  • София
Добро утро!
 Разкрасително съм мързелива,вчера карах 11 часова смяна и като се прибрах взех душ,хапнах и заспах.Но днес поне с един Еластисайзър ще се разпиша на косата.Ноктите са без лак след последния счупен.

Също има един серум на Алведре с хума против пъпки - и  той не е лош.
Хубав е серумът,аз като си намажа пъпката поне не я пипам повече,а иначе все ръцете ми са към нея.Ще следя и темата за маслото от чаено дърво.

# 287
Lion_Dess, dudhen Може ли да попитам какво масло ползвате.. в смисъл на коя фирма или нещо такова? Simple Smile
Аз винаги съм се чудела дали има ефект.. но идея си нямам даже какво да си взема за да пробвам.
Мерси предварително!   bouquet
Moeто е на Етерика.

# 288
  • Пловдив
Чаеното масло, което съм използвала е било на Етерика.
Отчитам се днес с оправен маникюр и педикюр, пуснат бърз епилатор, каро на лицето и обичайните неща преди сън.
Скрит текст:
Спокойна нощ на всички!

# 289
Здравейте, прекрасни! Как сте?  Hug
Аз днес почти цял ден бях на лекции. Тази седмица си тренирам редовно, тъй като е Сирна седмица, не ям месо, освен риба, че е позволена. Неделя ще правя баница за Сирни Заговезни и от другата седмица веганско-суровоядски пост. Нещо съм много привлечена от този тип хранене, ще видим как ще ми се отрази.
Макароните не станаха...тоест станаха, но само отгоре- не се отлепиха и ги смесих с крема от бял шоколад и сметана, който бях направила и се получи това:
Беше ужасно вкусно  Party
Ето и ноктите ми по случай Св. Валентин:

Досега не съм пробвала чаено масло, ама пък и нямам пъпки за изчезване. Аз ползвам само какаово, кокосово и арганово  Peace  bouquet
Деси, много ми харесва тъмния лак- страхотен цвят е  Peace

# 290
Ехоо здравейте, времето ми лети направо, бачкане, после лежане и опяване как ме болят краката, борба с вируси и пак на бачкане, и така......
Ни въ е срам "старите" да не пишете еййй ....Simple Smile)))
Искам и аз диета, т.е. искам да сваля кила,но без диета. Хахахаха ако има такова моля да ме известите.

# 291
  • при моите деца .....
Добро утро, притита!!!!

esi_jo, засрамих се и идвам  Hug
с една поправка - не "стари".... млада съм  Mr. Green , а отдавна пишещи  Heart Eyes

Дилянка, прекрасен маникюр!
Десиссслава, и твоят маникюр традиционно е много добър!
Ще проуча и аз за маслата.....
Мина празника на Марти...... децата бяха щастливи - това е важното....
След натоварен график вчера мързелувах, ходих на фризьор..... Денят отделих за себе си....
Днес планирам епилатор, да оправя вежди.... да сваля лака и да почивам 2 дни със заздравител....

Новият ден е тук... нека ни е прекрасен, изпълнен с много любов и пълен с вълшебни мигове!
Да се радваме на това, което имаме и да се стремим към това, за което мечтаем,
 но най-важното по пътя е да се чувстваме щастливи...
Бъдете щастливи!

# 292
  • Пловдив
Привет красавички,   bouquet

Разкрасително последните дни парна баня, сауна, инфраред кабина и джакузи /истинско блаженство, за моята мързелива натура/  Blush
Оправени вежди, днес ще слагам маска на лицето.../мисля, че си отспах днес липсата на сън от предходния ден/...

# 293
Привет, красавички! Hug
Да се разпиша и аз, че скоро не съм. Днес се отчитам с пералня, прахосмукачка, две маски на лицето, скъсени и оформени нокти и заздавител, както и кафе с приятелка. Сега чакам половинката да се прибере от работа и ще направя едни мързеливи спагети за вечеря Simple Smile
За френските макарони- в Париж погълнах огромно количество от тях- е нямат нищо общо с тези, които съм яла тук...
Дилянка, много изкушаващо изглеждат твоите сладки!  Heart Eyes
Прекрасна съботна вечер на всички!

# 294
Здравейте  Hug
Не съм се разписвала скоро в темата, но спокойно мога да препиша предния си пост  Laughing Тоест нищо не се е променило. Правя си упражненията, добавих и малко йога, ходя си на английски, работа доста имам, но и това ще мине. От вчера съм на пост. Много положително съм се настроила, смятам да се справя, по подготвена съм някак  Wink
Дилянка, нищо им няма на макароните, важното е, че са били вкусни, другия път по-добри  Peace
Чакам с нетърпение почивните дни  Grinning

# 295
Eто ме отново, днес почивам и се отдадох на себе си,душ, скраб за тяло, кремове, нещица, лелеее направо съм друг човек.
Не било лошо човек да се глези.
Случвало ли ви се е да си купите някаква дреха с такъв кеф и врмеето така да се промни, че да не можете да я носите. Уффф умирам от яд.

# 296
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Днес съм от по-късно на училище....
та планирам да си оправя веждите, че вече положението е кошмарно....

По-късно ще пътувам до София - Марти е на ортодонт.

Това е от мен.....
При нас е мрачно и на мен ми е уморено и сънено.....

Хубав ден, красавици!

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 07:59 от * Боби *

# 297
  • София
Здравейте!
 Разписвам се с почистване на лицето и нов хидратиращ серум от козметичката,който утре ще изпробвам.Веждите и горната устна ги оправихме преди два три дни и днес ми скубна жената отново два-три заблудени косъма от веждите.
 Вчера сложих от ботокс маската на косата.Гледах едни много интересно клипче за къдрене с лента за коса,но нещо не можах да го изпълня,само се оскубах.Една приятелка го беше пробвала също и при нея много сполучливо се беше получило.За любопитните: https://www.youtube.com/watch?v=1DwZHRAjrWg
  Имам нужда от нов екип за фитнес,имам въпрос към трениращите ... вие с какво тренирате?За всичко питам,от маратонките до сутиена.

esi_jo ,случвало ми се е,а пък миналата седмица си взех една бяла дантелена буза,която не знам кога ще успея да облека,ама много ми харесва.
Дилянка,дай я тази рецепта!Аз така след провал с мъфините ми с банан и шоколад ги трансформирах в бисквити с овесени ядки,станаха страхотни!

# 298
  • Пловдив
Привет и лека нощ от мен  Mr. Green
Отчитам се с бърз епилатор, тривитаминол на главата, оправен маникюр и педикюр
Скрит текст:
и утре сутрин с маска на лицето, масло на краищата на косата, оправени вежди, лосион за тяло и грим.

# 299
Здравейте, красавици! Hug
Да се разпиша скромно разкрасително от днес с маска за лице, ето тази За пръв път я ползвам, но много ми хареса.
Бабълче, много интересно изглежда това къдрене, но като се знам с моите две леви ръце, сигурно не бих се справила... Все пак обаче мисля да пробвам.
Деси, много хубав маникюр!

Общи условия

Активация на акаунт