Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 710
  • 595
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Дилянка , само за връхчетата става дума....ако някога ви кажа, че искам драстична промяна на прическата да знаете, че нещо сериозно се е случило с психическото ми състояние....
Бленувам за още една педя дължина и ще съм стигнала желаната...
Днес ще си направя маска на лицето и ще разкрасявам къщата.

# 346
  • София
Добро утро!Хайде на отчееет!

Пийвам кафе във вашата компания,от снощи се отчитам със Зумба!Зареждащо,много ми хареса и пак ще отида,смятам да си създам традиция поне два пъти в седмицата да ходя.Определено ми дойде разтоварващо и тонизиращо.
 Смених и лака на ноктите,долният ГР,който ви показах.Много пролетно настроение създава.
 Днес смятам да се обадя на козметичката,да видя кога ще може да ме вземе за оформяне на вежди.А фризьорката за леко подкъсяване.

# 347
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Пия кафе и отивам на спаааа с приятелка.
Отчитам се с епилатор, оправени вежди, маникюр и педикюр.
Хубав четвъртък на всички!

# 348
  • при моите деца .....
Привет!
Обичам, когато има раздвижване!

Аз се отчитам с оправен гардероб....
Ще работя цялата ваканция....
Утре ще си пускам изследвания - хормони, ПКК ....
В понеделник съм на изследвания в София.....
Още не съм се мотивирала за разкрасяване, но ми е уморено, сънливо и лошо....
Това е от мен!

Хубав ден!
При нас се е показало примамливо слънце!

# 349
  • София
И аз обичам когато има раздвижване Simple Smile
Боби,дано всичко е 6 с резултатите.
И аз трябва да си пусна ПКК профилактично,а и на зъболекар трябва да отида,че виждам една наченка на кариес,да я оправят докато е само наченка.
 Деска,хубаво да отмориш на спа-то Simple Smile

# 350
Добро утро и от мен! Отчитам се с маска на лицето и заздравител на ноктите.
Деси, приятно спа Wink
Боби, дано всичко е наред с изследванията!

# 351
Браво! Чак на трета страница ви открих...  Confused

Днес го ударих на домакинсване. Празник е, но... като няма друго време за тази работа...  Rolling Eyes
Перални, чистене... копривена супичка и ризото с гъбки и свинско...   chef Изчерпвам се вече от към идеи за готвене, довечера ще повися малко в Кулинарния подфорум да събера идеи за утре.

Разкрасяване... изтрих си лака.  hahaha Толкоз. Носят ми се пролетни цветове вече.
Утре ще оправям и вежди... и космИ... ако остане време ще дам отчет.

Сега ще слагам масата. Хубава вечер на всички!

# 352
  • София
Здравейте Simple Smile
 Аз днес сутринта докато половинката сладко похъркваше до обяд,се разкрасих.Сложих Eластисайзер на косата,пих си кафенцето на тишина в кухнята и прерових фейса,после се лакирах с този лак и оформих ноктите:.Преди да влезна в банята се изчетках с новата ми четка после се епилирах и накрая завърших с антицелулитен серум.
 Гледахме "50 нюанса сиво" и си затвърждавам мнението от книгата,не бих го гледала отново.Половинката пък каза че не бил толкова лош,по-зле си го бил представял  Laughing Аз се чудя изобщо как се съгласи да го гледаме.
Вчера направих лек шопинг.
 Утре се надявам да успея да отида на Зумба.

Деси,как мина спато?

# 353
  • Пловдив
*Bubble*, добре мина, но други тревоги ме налазиха и усещането отмина същия ден...

# 354
Добро утро, след 2 дни ужасно натоварени работно, днес се събудих в 5 и край заспиване. Ще помрънкам: НАй-хубавото в мен ,а именно ноктите най-си ги харесвам и ми се съсипват и съм много нещастна. Незнам от какво в работата е н ещо, от пипането на неща ли,от латексовите ръкавици ли, незнам точно, но така зле не са били никога. Стигнах до там, че вече супер сериозно обмислям да напусна, егати.
И така помрънках, не че ми олекна. Simple Smile)))

# 355
  • София
Здравейте Simple Smile
 Разписвам се от вчера с нова прическа,иахнах едно 10 см от косата,но запазих формата.Косата ми  живна,имала е нужда.
 Изсухочетках се и после се намазах с антицелулитен серум.
Деска,знам,сещам се Hug
esi,моите нокти също минаха през един критичен период,но не съм сигурна дали не е от верото вкъщи.Вече мия с ръкавици,но и Смутита пия почти всеки ден,може и от витамините да са се заздравили.Ползвам и маслото на Икаров зв нокти,но едва ли е от него.

# 356
Здравейте красавици!
Разписвам се с тренировка с Руми (най-сетне започнах отново), епилиране, почистени вежди, ролки на косата и нищо друго  newsm78
*Bubble*, Честито за подстригването..и аз се каня от известно време, че заплитането по краищата вече е ужасно и няма оправия и все си казвам "още малко", но скоро ще го направя. Обещано!
А и нали има поверие, че с подстригването на косата се маха и насъбраната отрицателна енергия, така че чувствай се щастлива! А ще ми дадеш ли информация за смутитата, доста слушам напоследък за тях, но така и не съм наясно какво представляват?
esi_jo за ноктите - моя приятелка с нокти, много зле изглеждащи от изграждане с гел, си ги поправи чрез мазане с арганово масло всяка вечер преди лягане. Аз лично не съм опитвала, но при нея ефекта е видим.

Много много слънчеви усмивки ви изпращам в това мрачно време  Hug
Дано утре не вали!

# 357
  • София
На пук на гадното време и снегът вчера с приятелки призовахме хубавото време с коктейли.
 Вчера доста злоупотребих с храната,предизвикателството ми за днес ще е да съм на леки храни с повечко течности.
 За Смутитата,аз всякакви комбинации си прави като гледам да не смесвам повече от 4-5 продукта.
Слагам банани,авокадо,круши,ябълки,кивита,портокали и.т.н.и.т.н в блога на нашата съфорумка Дилянка има интересни предложения.Аз детокс няма да да си правя,но идейките са хубави,определено се чувствам много по-енергизирана след приема им,особено в седмицата в която си бях вкъщи и смутито беше заместител на сутрешното ми кафе!http://dilyanatabakova.com/10-days-green-smoothie-detox/

# 358
  • при моите деца .....
Добро утро!

Вчера скъсих ноктите и сложих заздравител. Тази седмица мисля да ходя без лак....
Цепят ми се по 2 нокътя на всяка ръка....

Днес мисля да си почина до обяд....
Трябва да оправя веждите.

Хубав ден!

# 359
Не съм писала отдавна тук.
Отделям време за поддръжка на косата-ползвам мляко за краища на Балеа и масло арган,редувам ги.
Ноктите ми се цепят,та съм с Евелин-а 8 в 1 вече 3-та седмица.Голяма грижа ми са кг,трябва да посваля едно 5 кг,ама как ще стане-не знам...
Бабъл,спанак и магданоз няма да ми харесат на смути.А много ги обичам задушени,в салата....
Боби,когато можеш-спи.Организма сам ни подсказва от какво се нуждае....
Деси,дано проблемите са разрешими.Спомням си един масаж,съпроводен с мрънкане от масажистката,че моя час и е записан допълнително и не е уведомена...Е-не се отпуснах и не релаксирах.А го чаках бая време...
Весели празници!Бъдете здрави и красиви,като пролетни цветя! Hug

Общи условия

Активация на акаунт