Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 711
  • 595
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Дидче,не бъди сигурна за спанака и магданоза и аз си мислих че ще стане голям буламач,но се оказа много вкусно накрая Simple Smile
 Аз нямам търпение вече за почивката ни,имам нужда малко да разтоваря.

# 361
  • София
Хей,хей,пак се скрихте!
 Днес отново започнах деня си със смути с много спанак,после изпих едно силно кафе.Разкрасително смених лака с едно пастелено розово мазнах на лицето една хидратираща маска на Авен и после завърших с термална вода.
 Сега смятам да сложа лек грим и да излезна на разходка да ми стане съвсем пролетно!

# 362
  • Пловдив
Добър ден от мен...отчитам се с маска на лицето вчера, тривитаминол на косата от днес, на ноктите заздравител, околоочен крем вечер и изобщо обичайните неща.
Весели празници!

# 363
  • варна
Минавам да ви пожелая Весели празници!  Heart Eyes

# 364
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!

Времето е слънчево - пожелавам ви приятни разходки и неповторими празници!
Аз вчерашния ден прекарах много приятно - до обяд с книга, а следобеда на разходка в парка с приятели....

Приятен съботен ден!

# 365
Здравейте красавици!
Отчитам се с топ лак, работен ден след 3-дневна почивка, много слънчево настроение, разходка след работа и нищо друго. Срамота. Но наминах ей така, да си ви видя.
Много я проточихме тази коледна тема..ама то и аз не пиша често, така че да си мълча!

мама Дидче това мляко за краищата на Белеа, как точно го използваш? Отмиваш ли го?
Десиссслава какъв околоочен крем използваш?

# 366
  • Пловдив
Отчитам се с каро на лицето, пуснат епилатор и оправен маникюр и педикюр.

((Keiti)), в момента използвам този околоочен
Скрит текст:

редувам го с този от аптеки Лечител с ройбос /има и гел/
Скрит текст:

и двата като състав уж са без парабени. Някой път използвам и само масло от гроздови семки за околоочната област.

# 367
Здрейтеее,
ставам сутринта и ми е едно скучно такова, чудя се какво да правя. И защо не да намацам един тривитаминол на косата, маска на лицето също ме чака и така, ще мине деня друг ще дойде. Един весел маникюр докато сътворя и ще стане ракиено време. Хахаха.
Да попитам тези околоочните кремове само под очите ли се мажат, защото аз искам да си купя някакъв, който да си го мажа на клепачите, че нещо ми се виждат увиснали,така да се каже.
Леле как имам нужда нещо така да ме удохотвори и да ми разкаже играта от кеф.

# 368
  • Пловдив
esi_jo, аз лично мажа и клепача...
Днес се отчитам с подстригани връхчета, грим
и обичайните неща преди лягане...

# 369
  • Пловдив
   Здравейте,

аз съм на отслабваща и антицелулитна вълна.
Днес издирвах стягащия лосион за под душ на Нивеа.
Уж го открих, но не съм сигурна дали е точно той.
Купих и на Леокрема някакъв лосион за отслабване и
от утре ще се мажа/ ако мързелът не вземе превес/.

Вие от кои антицелулитни и отслабващи кремчета сте доволни?

# 370
  • София
Добро утро!Скачайте на отчет със сутрешното кафе!

Приготвям се за работа аз,пия си кафето и съм мазнала една почистваща маска,малко да ми свие порите и изтегли мръсотията от лицето,което не е в най-добрата си форма.
 Следобед ще сменя лака,довечера ще правя опит да мина през козметичката за вежди и горна устна.

dudhen и аз съм на такава вълна.Даже вчера се чудих,дали да не пиша на фитнес инструкторката Руми да ми изготви един правилен хранителен режим.Иначе си взех един антицелулитен серум на Биотен и се мажа,но пък с пиенето на вода и другите важни фактори съм зле,така че не очаквам чудеса от един серум.Иначе аз съм доволна от Vichy Cellu Destock.Чета тук хубави отзиви и за загряващия на Кройтерхоф,но на мен тези много ми парят и в крайна сметка ми е неприятно да ги ползвам.Имах едно на Евелин,червено,все едно се бях попарила,имах чувство че ми изгаря кожата.

# 371
Здравейте,красиви.
Кейти,слагам го на влажна коса,много съм доволна.Не мазнее.
Сега проблема са ми отново кг.Покрай празниците съм +1кг.Нещо изпитано за отслабване ?

# 372
  • Пловдив
    Този на Кройтерхоф и на мен адски ми пари.

Мама Диче, е то едно килце само като ограничиш сладко, тестетно, пържено
и ще го стопиш. Laughing

Аз за съжаление имам няколко по едно да свалям... Blush

# 373
  • София
Здравейте милички!
 Аз днес след изпитно нямах сили за кой знае колко време и сили за разкрасяване,разписвам се с посещение при козметичката за оформяне на вежди и вкъщи оформих педикюра,сложих и ботокс маска на косата,а утре ще се лакирам.Утре ще е разкрасителният ден,в началото на седмицата заминаваме на кратка почивка.
 Определено маслото на Икаров,което си взех за ноктите на ръцете ми върши перфектна работа за краката и отстраняването на кожичките.
 Оборудвах и колата с 4 нови летни гуми + джанти,сега остава само да отидем да ги поставят като се върнем.

# 374
  • при моите деца .....
Добро утро, притита!

В петък изчистих къщата, прозорците останаха за следващия път....
Разкрасих и себе си - бях на фризьор и после се боядисах....
И моето лице има нужда от маска.....

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт