Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 749
  • 595
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

Някоя използвала този продукт?
Няма с какво да се отчета освен маска на лицето, поне с това в последно време съм редовна.

# 496
Интересно звучи, ама ще видим:sunglasses:

Маски предимно готови ползвам,но сега съм решила да пробвам кисело мляко и активен въглен пък ще видим
Хубав ден на всички:heart:

# 497
  • Варна
Привет! Накупих си днес малко козметика и се отчитам по темата с маска за коса и лице , боди лосион ,лакирани нокти и почистени вежди Simple Smile

# 498
  • при моите деца .....
Ех,
как замряла темичката...
Трябва да започна да се придизвиквам и съответно отчитам...
За сега се храня по НВ - ВМХ, искам да сваля кг, но повече см от обиколките....
Хубав ден!
Днес ще ни върви по вода....
като гледам прогнозата...

# 499
  • Пловдив
От днес официално излизам в отпуска, ще взема да си направя една маска на лицето по този повод, че в последно време занемарих този навик. Трябва да си оправя маникюра и педикюра тези дни. Точно мързеливо го раздавам в последно време.

# 500
мързелива съм - то е ясно и хич не го крия Joy

вм-нв режим се старая да спазвам - миналата година го правих злодейски стриктно, тази година съм по-ларж, но отново има резултат
купих си отново карта за йога - миналата година ходех 5 от 7 дни, тази година не се престаравам чак толкова
правя у дома клекове /30-40-30=100/ и планкове като вторите все още са много зле - 35-25-25 сек. - колкото, толкова Grinning , очаквам да се увеличи времето, но не бързам

в двуседмична профилактика без топла вода сме и ми е малко мъка с термоканата - намалила съм козметиката докато душът отново стане достъпна радост Simple Smile
на лицето ми не му се харесва безводния режим, но косата ми е учудващо щастлива, явно иначе се престаравам с грижите Simple Smile
маникюр и педикюр още нямам за лятото, лакирането и гримирането съм ги зарязала съвсем Grinning

# 501
Защо е изоставена тази хубава темичка?

# 502
  • София
Не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но ще опитам Grinning

Последния месец не успях да се наспивам добре, съответно вече си ходя пернаментно със сенки под очите. Някой може ли да препоръча крем/процедура/ или нещо, което мога да направя вкъщи, така че да се махнат.

И изобщо, има ли как да се оправи положението?

Предварително благодаря ! Hug

# 503
Каква хубава тема Blush
Аз се отчитам за днес с хидратираща маска за лице.
Мисля по въпроса със спорта, откъде да се заема: на какви тренировки да ходя или да правя нещо вкъщи.

# 504
  • Пловдив
Отчитам се днеспс втриване на алое вера в корените на косата и маникюр.

# 505
отчитам се с опит за наспиване, обичайното сутрешно минаване през банята и чудене дали да си отрежа косата

# 506
  • Варна
Аз се отчитам с маска на косата и покупка на нов крем за лице Relaxed

# 507
  • при моите деца .....
Разкрасителни мога да се отчета само с режимно хранене

# 508
как сте, дами?
мързеливото домашно разкрасяване май е единственото, с което разполагаме в момента Wink

# 509
  • Пловдив
По-скоро мързелът е в пълна сила, да идва петък да ходя на работа, да се взема малко в ръце. Маникюра ми е за оправяне, маска на лицето няма да е лошо да сложа.

Общи условия

Активация на акаунт