Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 700
  • 595
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Добър вечер от мен, отчитам се с маска на лицето, крем на лицето, рициново масло на миглите и веждите, околоочен крем, крем на крачката, половин епилатор /гръмна кабела, та утре ще се довършвам с на сестра ми/ и оправен маникюр
Скрит текст:

# 271
  • София
Добро утро!
 Разкрасително пак съм на минимума,довечера планувам маска на косата и смяна на лака,ще видим докъде ще го докарам.Мислих да поръчвам един сет на Есте Лаудер от feelunique,но като се замисля май не излиза по-изгодно и ще чакам някое намаление за 8-ми март.И без това не са ми спешни кремовете.
 Деси , и вкъщи всичко гърми напоследък,крушките на колата също!!!

Не знам какво ги правя тези крушки,вчера единия стоп на колата не ми светеше.Оправиха ми го уж на едно ОМВ,доволна и щастлива се изнесох.На следващото кръстовище дадох десен мигач и ми изписа,че нещо с мигача не е наред.Слизам аз да видя какво става,оказа се че задният ми десен мигач въобще не мига!Чудя се,момчето от ОМВ ли нещо разбишка,или просто това е поредната крушка? ooooh!

# 272
Здравейте  Hug
Не се разписвам, защото напоследък само се повтарям. Правя си упражненията, пия си лимоните, катеря стълбите. Много работа и зор имам. Последните няколко дни се чувствам ужасно отпаднала и уморена, прекалих малко и с джънк-фуда, но ще се поправя, щом се почувствам по-добре.
Иска ми се да идва пролетта, нещо съм се отпуснала съвсем, като настроение имам предвид  Tired
Нямам планове за 14-ти. ММ може би ще работи, а аз имам нужда само оп почивка и повечко сън. Смятам да прекарам деня спокойно с децата, да се поразходим, ако времето позволява, да им направя нещо вкусно и така.
Съжалявам за меланхоличния пост, но напоследък съм така  Wink

# 273
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!

Ще посрещнем летните си отпуски - който има  Mr. Green - в коледна тема  Sad

Аз не пиша, защото нищо ново....
Но днес - публично обещавам - като се прибера от работа да се разкрася!
Епилатор, маска.......

minana,  Hug
Надявам се със затопляне на времето да се подобри настроението ни.

Хубав ден!

# 274
  • Пловдив
Добър вечер и от мен  Simple Smile
Разкрасително си направих епилирането /с нов епилатор, в края на краищата не е гръмнал кабела, а епилатора/, оправени вежди, грим, лосион за тяло и обичайните неща преди сън...
И при мен е едно и също, правя едни мартеници за един базар сега и гледам тв...но то и това е разкрасително за...душата  Mr. Green
Лека вечер на всички  Hug

# 275
  • при моите деца .....
Добро утро, момичета-кокичета!

Честит празник, независимо кой от двата почитате!
Най-добрия вариант да приключите деня с вино и много любов!

Аз съм на работа и днес, и утре, и следващата седмица..... една натоварена въртележка....
Днес е празника за РД на Марти....
Вечерта ще излизаме с приятели.....
дано оцелея  Mr. Green

Пожелавам ви най-топлите емоции днес! Нека денят ви да се събере в три думички - вълнуващ, усмихнат и неповторим!

# 276
Добро утро, Красавици!   bouquet

Честит празник на всички!!! Без значение какво празнувате...  Heart Eyes
Преди малко попаднах на много хубав цитат....

"Отдавна на земята е признато от прости и божествени вина - най-хубаво е виното, когато човек го пие с влюбена жена!!!"

Пожелавам ви да сте винаги влюбени, щастливи и обичани...  Heart Eyes

Въпреки, че аз не празнувам Св. Валентин.... Simple Smile

По темата съм на нула.. за това реших да го карам празнично....  Mr. Green
Но днес малко по-късно съм планирала - маска на косата, лицето, душ, прическа и довечера съм на театър...
Утре също имам план график за разкрасяване.. опитвам се да наваксам пропуснатото през седмицата, понеже в последно време нямам никакво свободно време.. или през малкото, което имам съм адски изморена Sad Нямам особено настроение... но да речем, че е от студеното време...  Peace
Иначе тази седмица имах малък успех с ограничаването на храната... обнадеждена съм!  Crazy Сериозно обмислям 90 ДД.... 

Боби , с малко закъснение да ти в жива и здрава Марти, много усмивки и за двете!!!
Успех и с новата работа на мъжа ти!!!  Praynig

Мими, ми се губи много сериозно... не че аз съм много редовна..  Blush

Дилянка и аз харесах рецептата.. ще се пробва задължително! Какво стана с френските макарони?  Peace

Хубав и усмихнат ден на всички... топъл уикенд!!!  Hug

# 277
  • Пловдив
Честит празник на всички, наситен с любов и вино  Hug

Разкрасително намазах заздравител на ноктите и каро на лицето, после обичайните неща преди лягане.
Имам за разкрасяване из къщата  ooooh! и бърза намеса покрай котлон и кухнята  Mr. Green
Вечерта сме планували хапване с вино и филм на лаптопа в леглото /гостите ни май няма да идват/...

# 278
  • Пловдив
   Красавици,
аз повече ви шпионирам, отколкото да пиша, но...
Излагаме се - коледна тема на втора страница!
Май мързелът е взел превес Mr. Green.

Аз минавам на диета с елда - пролетта наближава, а килцата са ми
в повечко.
От всичко препоръчано в темата никакъв ефект не видях от крема Каро.
Нито порите ми свива, нито пъпките ми завяхват.
От съседна тема се зарибих по маслата - шипково на лицето и чаено дърво на пъпките.
Май съм доволна, но вече съм на трета опаковка, а УАУ ефект няма.
 Утре мисля да пробвам почистване на лицето с английска сол.
Ако го направя ще пиша за резултата.

# 279
  • София
Добро утро!Ставането в понеделник е трудно,направила съм си силно кафе в голяма чаша и съм си оставила достатъчно време да му се насладя във вашата приятна компания.Пуснах и запитване до един спа хотел,надявам се да имат места за желаните от мен дати,че доста позакъснях с резервациите.Насявам се на бърз отговор.
 Съботата и неделята ми минаха лежерно и неразкрасително.Мислих в съботата да мина през козметичката и фризьорката,но не ми се получи.Май ще запиша час за петък.Взех си едно масло за заздравяване на ноктите на Икаров,такова чудо никога не е било,голямо чупене на нокти.Три за една седмица  ooooh! Търся си и Евелин 8 ш 1 препоръчано от една мила съфорумка.
 В неделя с половинката си проспахме деня,вечерта ходихме на театър.
 А като говорите за диети на мен ми се върти едно житено прочистване.Една колежка в работата всяка година го прави и само суперлативи чувам.Как да не ми се върти в главата?  Laughing

# 280
  • Пловдив
Добър ден, днес ще сложа маска на лицето някаква, продължавам със схемата на Евелина...вечерта ще са обичайните неща.
В четвъртък съм на СПА ден с дружките и съм хепи, вечерта ще сме на дискотечница по женски...

# 281
   Красавици,
аз повече ви шпионирам, отколкото да пиша, но...
Излагаме се - коледна тема на втора страница!
Май мързелът е взел превес Mr. Green.

Аз минавам на диета с елда - пролетта наближава, а килцата са ми
в повечко.
От всичко препоръчано в темата никакъв ефект не видях от крема Каро.
Нито порите ми свива, нито пъпките ми завяхват.
От съседна тема се зарибих по маслата - шипково на лицето и чаено дърво на пъпките.
Май съм доволна, но вече съм на трета опаковка, а УАУ ефект няма.
 Утре мисля да пробвам почистване на лицето с английска сол.
Ако го направя ще пиша за резултата.
Oт три дена ползвам чаено дърво масло и съм  повече от доволна,пъпките почти изчезнаха,имах доста и две големи от 1 месец не ми се махат,без връх са,просто си стоят там подути.Първата вечер се намазах и си легнах ,на сутринта забелязах  намаляване на големината  им,сега е след 3-то мазане и са съвсем малки вече и повехнали ,а толкова време стояха там,като гледам напълно ще изчензат,маслото е вълшебно,от други продукти никога такъв ефект не е имало... Simple Smile))

# 282
  • Пловдив
   Радвам се, че ти помага.То и аз от него за пъпки съм най-доволна.
Просто, забравя ли да ги намажа някой път пак се появяват.
Явно трябва постоянство.
Също има един серум на Алведре с хума против пъпки - и  той не е лош.
Понякога ,когато ми излезе супер гадна пъпка мажа чаено дърво
и отгоре от него.До сутринта е завехнала и доста намаляла.

Аз искам да изобретят нещо, което като се намажа няколко пъти
и пъпките ми да изчезнат! Mr. Green

# 283
да,хубава идея,но неосъществима  Grinning Simple Smile по принцип ми е чисто лицето но от известно време ми се пръкнаха доста пъпки ,някакъв период ...но мисля,че отминава,най-вече тези пъпки,който не искаха да се махат ме притесняваха,но сега се успокоих с маслото  Laughing

# 284
Lion_Dess, dudhen Може ли да попитам какво масло ползвате.. в смисъл на коя фирма или нещо такова? Simple Smile
Аз винаги съм се чудела дали има ефект.. но идея си нямам даже какво да си взема за да пробвам.
Мерси предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт