Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 709
  • 595
  •   1
Отговори
# 330
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Мразя работни съботи..... не ти остава време за почивка...... но....
Веждите ми са за оправяне, ще проверя дали не мога да си запиша час при козметичката...
За подстригване и боядисване съм.....
Ще се отчета, когато се разкрася....

Честита Първа Пролет!
Нека усмивките и доброто настроение бъдат част от дните ни!

Хубав ден!

# 331
Привет и от мен!
Днес разкрасително сложих маска на лицето, а вчера се лакирах с един любим забравен лак. От доста време не се бях лакирала и сега ми е кеф да си гледам ноктите  Grinning Друго разкрасително не планирам за днес, трябва да уча...
Лека работа на работещите и приятна почивка на останалите! Hug

# 332
то ме сладкиши, пиша и аз  Laughing Laughing Laughing Laughing
малко занемарих посещенията си в мамата, незнам и аз защо, все бързам да си организирам ежедневиеето, и все не успявам разбира се.
Днес съм отговорна по почистването и докато пия кафенце ей така за добро утро измих банята и пода в цялата къща, печката, чиниите и плотовете, сега с нетърпение очаквам да видя докога ще изглежда чисто.
Мисля да си спретна една маска на косата с тривитаминол и разни други неща,каквото намеря, да си витамизирам малко тая метла гадна. И каро на лицето и да се лакирам.
Дано успея!
Приятен ден от мен!

# 333
  • Пловдив
Аз съм с обичайните неща тези дни оправих маникюра, оскубах веждите, лосион за тяло, грим...утре ще правя маска на лицето тия дни и епилатора ще играе...трябва и тривитаминол да си купя за да се разкрася още повече  Mr. Green

# 334
Здравейте  Hug
Не съм писала скоро, но четох макар и малкото постове. Ужасни проблеми си имам на работа. Нещата са ...  Tired За следващата седмица имам нужда от много, много силно стиснати палци  Praynig
Разкрасително се бях занемарила съвсем, но се взех малко в ръце и се върнах към тренировките и сухочеткането. Снощи си изправях и косата.
Бабъл, напоследък и аз стартирам деня със смутита. Ти портокала изцеждаш ли го, или го смилаш заедно с другите съставки?
Изпотрошиха и изпонацепиха ми се ноктите от зор, такова нещо не ми се беше случвало. Пако да помоля за палчета за другата седмица  Praynig

# 335
Здравейте, красавици! Hug
Разкрасително се разписвам с маска на лицето и лак.
И тук да се похваля- завърших си магистратурата и направо камък ми падна от сърцето. Ще се отдам на активно разкрасяване и мързел в следващите няколко дни Grinning
Минана, стискам палци! Дано приключат проблемите в работата и да стане това, което искаш! Hug

# 336
  • при моите деца .....
Привет!
Ех, ще посрещнем летните си отпуски в коледна тема  Laughing

minana, стискам палци.
Пожелавам ти благоприятно развитие на всичко!

Аз повече мързелувам....
Прекарвам повечето следобеди в леглото... лошо ми е....

Хубав съботен ден!

# 337
Ех, ще посрещнем летните си отпуски в коледна тема  Laughing

Май така ще стане!  Crazy

Привет и от мен!
Как ми се иска вече да дойде тази пролет, писна ми - два дена слънце, три -дъжд!

Завъртях една мусака, перални, чистене... имам да уча мноооого, вероятно малкия докато спи ще сложа някоя маска на лицето и ще започвам...

Малко по темата - много ми харесва олиото на Лореал за коса - Extraordinary oil, реших да го пробвам на шега като го видях намалено в ДМ, а то се оказа много приятен продукт - придава мекота, блясък, ухае приятно... Simple Smile

Ще обядваме и се захващам с химията.
Пишете, момичета... стари, нови, четящи само от балкона... едно време темата беше толкова жива и мотивираща...
Хубава събота от мен!   bouquet

# 338
Здравейте, нахлувам в темата ви с молба - ако някой има подобна пола и я продава или знае къде мога да я намеря на нормална цена, ще съм благодарна да пише на ЛС! По принцип търся по-лек, летен модел! Благодаря в аванс!

http://olx.bg/dlga-pola-model-2014g-i63044492

# 339
  • София
Здравейте Simple Smile
Разкрасително се разписвам само с почистваща маска на лицето,вчера добре си починах,почетох,и аз имам да взимам изпити,а времето си летиии.
Направих и резервация за спа почивка в края на Април.

minana,не го цедя,слагам го директно.Понякога става малко гъсто,но става за пиене.Вчера сложих грейпфрут,спанак,ленено семе,круша и сусамов тахан с мед,стана много интересно с този тахан,а крушата ми беше малко излишна.
Julia_21,идея си нямам откъде можеш да я поръчаш.
Аз вчера  си харесах една чанта и обувки този сайт:
http://www.dorothyperkins.com
 Някой поръчвал ли е?
Bили ,успех в четенето!

Довечера ще дам отчет какво разкрасително съм свършила през деня  Simple Smile В издирване съм на антицелулитно кремче като допълнение в борбата с целулита и приемам препоръки.

# 340
  • Пловдив
Добро утро и от мен, днес отново обичайните неща епилатор, тривитаминол на главата, грим и лосион за тяло...
Трябва да си подстрижа косата и всяка седмица го отлагам, не успявам да се организирам достатъчно  ooooh!
Трябва и вендуза да си купя и да си продължа масажите, че сега ще стане жега и трябва да се слагат къси гащи... Mr. Green

# 341
Здравейте! Аз се отчитам с две маски на лицето и скъсени нокти, после ще сложа заздравител и ако не ме домързи, ще се лакирам. Blush

# 342
Леле колко тъпо всичко!
Трябва да мисля позитивно знам!
Напоследък каквито и планове да си правя ми се съсипват и много тъпо беее!
мрън

# 343
Здравейте, красавици! Не съм писала скоро, но ви чета редовно- трябва да се задействаме, че да посрещаме Великден в Коледна тема, направо срам  Crossing Arms
Днес заминавам на екскурзия и затова съм станала толкова рано, иначе си постя, тренирам, всичко е на 6.
Видях, че Бабъл и Минана са се запалили по смутитата, страхотни са Simple Smile
Деси, искаш да променяш прическата или само да я подкъсиш леко?
Еси, по-позитивно  Peace

# 344
  • София
Добро утро,сядам пак с кафето!
 Харесала съм си за днес едно Голдън Роузче,много пролетно .Като го намажа ще се похваля!

esi_jo , има такива моменти,по-скоро е нещо като "дупка",приеми го че е период и ще отмине Wink
Дилянка,къде отиваш?
 И ние с половинката ако не ни мине котка път обмисляме лятото една много хубава дестинация,ще ви споделя като наближи.А за смутитата,ще открадна някоя идейка от тези в блога ти!
 Деси и аз съм като теб,ама с четката за четкане на сухо,знаеш ли от колко време си мисля че ми трябва ...

Общи условия

Активация на акаунт