Ето, не остана вече, първа Коледа очаква с трепет ЮНСКОТО човече - 8

• 31 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Gwen три дни в седмицата съм с 3 деца,защото вземам и на сестра ми малката (8г.) и в нас става майко  Joy Ама от друга страна децата са страшно близки, което много ме радва.  Heart Eyes
Ние от ваксините ли или от друго спахме като къпани до 8;30  Blush
Мименцето добре дошла! Как се храни беббчето ти с  АМ или кърма?

# 241
  • София
Тази нощ беше  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Мими цока 17 567 пъти, мрънка още толкова, вдига си краката, мята главата.... Сега спи като пън.  Tired
Така хубаво си спеше през нощта...от един месец ме побърква. Събужда се, цока, мрънка...Ааааааааааа, ще се караме вече.

chillimura,
и аз мисля да давам КМ. Ако имам кърма до към 10тия месец, после полека-лека ще я отбивам и направо КМ ще давам. Дано да годинката да свикне без цица, че е много сложно това отбиване.

Мики,
с три деца наистина е  Joy безкраен купон.

# 242
Не искам да звуча грубо, но... радвам се,че не съм сама  smile3521 Поне знам, че проклетията си е в рамките на нормално и не е необходимо да търся по-специални причини.
Днес и аз смятам да възобновя захранването с картоф и малко кърма....да видим какво ще се получи. Предният път въведох тиква...това означава ли,че въпреки че мина малко време от въвеждането й, после мога да я прибавя към картофа без да я въвеждам наново?
Мики, изцяло на кърма е! Чудех се дали не си е възобновила нощтните пиршества, защото кърмата ми вече не е така хранителна, но пък като я гледам не е заслабнала Simple Smile

# 243
аз се чудех, дали ще има проблем  и с белия морков, както с обикновения  newsm78
Да кажа, че на бебчо много му харесва килимчето-пъзел, което купихме след като се изтърси от дивана. Понеже е шаренко и си чопли там, изваждам му някоя цифра от него и той голяма игра играе, а аз не се притеснявам, защото напоследък започна много да маха с ръце, когато държи нещо с тях и като се удари по главата....  Tired И другия плюс е, че е много добра изолация и лесно се почиства - под чешмата и готово! Все пак имаме куче и колкото и да се чисти, килимите събират косми и прах  Peace

# 244
miminceto0о, щом веднъж си дала тиква и не сте имали проблем, тя се води за въведена и може да я даваш смело.

От седмица давам картоф с кърма. Първите дни не се приемаше добре, но последните 2 дни Ники започна да го хапва с кеф. В събота мисля да добавя малко морковче към картофеното пюренце.

# 245
Мименцето добре дошла   bouquet
Мики, ти си герой с три деца  #Crazy. Но предполагам каката сигурно помага? Момиченцата са много грижливи и обичат да помагат, поне с такова впечатление съм останала Peace
Чилимура, радвам се за добрия старт  Heart Eyes
И ние се будим през нощта, но вчера бяхме на гости и съответно бебълс не спа много през деня и се изтощи, риташе до последно, но й се затваряха очите и се събуди чак към 7, яде малко и пак откърти, та още спи... 
Кърма НЕ иска да пие от шише, само АМ, но пък иска да суче newsm78. Всяко бебе с предпочитанията си  Joy.
Мусле и ние сме в период на махане на ръцете - все едно ти дава 5 и като я доближа до масата и става едно пляскане  Party. И ние имаме такъв пъзел, ама засега опънахме кошарката за игра метър на метър е може би- идеална работа върши, хора. Онзи ден сготвих, мих, чистих, а тя си се въргаля вътре. Вече може и от корем по гръб, та грам секунда не може да остане без надзор. Имаме и надуваемото кресло на мадъркеър, ама ще я изчакам да стой стабилна и ще слагам и него в кошарата.  Crazy
А за кашата- аз слагам оризова, ама тя няма свършване- от 1 ви декември я яде  ooooh!. Та слагам АМ и каша и плод и става толкова вкусно, че чак на мен ми се яде, ама тя не ми оставя Joy

# 246
Елси, аз също си мислех за кошара за игра, защото ще е полезна, когато започне с опитите за изправяне, и така ще има къде да се държи. И малчо вчера се обърна от корем по гръб, но беше са изпънал като струна  на ръцете си и като се метна назад, падна по гръб  и главата си издрънча на пода, защото вече беше извън килимчето  ooooh! Някой ден ще ми спре сърцето от притеснение.
Кашата и на нас ни е най-любима  Peace

# 247
Здравейте,мами! santa2    bouquet
Предложете зеленчуци,които да се харесат на бебка.Не иска морков,тиква,картоф.Изплюва ги с глас на отвръщение.За сега давам само плодове:авокадо,круша,ябълка,банан.Започнахме захранването на 5м с оризова каша,след това зеленчуково пюре,но не ги искаше и започнахме плодовете.След 21 дни чак изчезна рефлексът за избутването на храната с език.
Този месец ще станем на 6 месеца.Още не може да сяда,няма никаква стабилност.Иначе по цяла нощ обикаля из леглото

# 248
Пащърнак?  newsm78

# 249
Тук го няма пюрето на Хипп от пащърнак,и по магазините не мога да го видя.Чудех се за броколи в малко количество смесено с картоф примерно, или спанак има на Хипп
Как се справяте с картофеното пюре,на мен винаги ми се получава лепкаво.А малката още не иска да дъвче,въпреки зъбчето,направо гълта.

# 250
Мисля, че картофеното пюре става лепкаво,когато се пасира прекалено много. Пробвай за намачкаш първо картофите и после с пасатора само леко за финес да минеш.
В началото на кулинарните ми умения се чудех защо вместо картофено пюре сервирам на гостите си лепило и се оказа,че съм го пасирала много.

# 251
Айде официално и ние имаме зъбче  newsm44. Подарък за шестмесечието  Crazy

# 252
  • София
Айде, официално честито!!!   bouquet

ceylin,
Пащърнак има на пазара, при производителите го търси.

# 253
Elsi честито зъбче  Laughing

Славянеца придоби режим за спане през деня, но за сметка на хранителния, който отиде на кино  ooooh! Огладнява в супер странни часове, дори не мога да разбера гладен ли е... повръща по сто пъти на ден, пера като луда, днес сутринта 2 пъти на гладно  Shocked и след ядене още 4 пъти... днес сме на ДК и ваксина и ще питам педи... да не би да го прехранвам това детенце, още сме на 6 хранения  newsm78 (без нощно)

Някоя мама намалила ли е храненията и в какви часове са? При нас ще се получи нещо като 6-10-2-6-9 което е малко странен режим...

# 254
Elsi86, честито зъбче.
miminceto0o  , добре дошла.
Gaggi , струват ми се малко много 6 хранения. Ние сме на 4 от както малкия стана на месец и половина. Но все пак всяко дете е различно.  При нас всичко е със строг режим - и храненията и спането.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт