My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 208
  • 817
  •   1
Отговори
# 180
  • На дивана, под юргана
Зависи от височината на детето. Ако е по-високо, няма никакъв проблем. То на моите и тротинетки за над 7г като бяха на 3,5г им купих. Simple Smile С всичко се справят безпроблемно и бяха подкарани буквално веднага.
Естествено, че зависи от височината на детето! Но пък момиченцата на 2 години обикновено не са по на 90-95 см, нали? По-често са около 85 см +/- един-два сантиметра. А то, точно сега за лятото им трябва по-мъничко колело. Иначе, да вземат 12" и ще си го карат догодина, но защо?

# 181
  • Русе
Абсолютно съм съгласна, затова казвам , че зависи от височината. Ако е по-дребничко, тогава 10".

# 182
  • София
Елена не беше от ниските, но и аз се запънах и въпреки съветите навремето за вторият и рожден ден купих 12 инчовото пуки. Еми започна да го кара едва на 2,5 г почти, дотогава не можеше да стъпи с разтворени крака стабилно на земята при най-ниско положение. Кара го по-малко от година, научи се да пази равновесие, но под 3 г вече искаше да е като каките и да кара колело с педали. Подкара от раз 12 инчовото с педали от по-големите и съответно ползвахме пукито само половин година. Макар да ми свърши работа, съжалявам че не взех 10 инчовото както ме съветваха, защото него щеше да го кара почти година. Тогава смятах, че 12 инчовото ще може да се кара по-докъсно и няма смисъл от малкото, но не се оказах права.

# 183
  • София
Благодаря на всички за съветите  bouquet,сигурно ще вземем 10 цолова Худора!

# 184
Здравейте  Hug
Моето момиче днес ми заяви, че нямала търпение да чака до следващата година за ролери и искала това лято да й взема, а аз повече от година "дебна" за добре намалени, обаче под 30 Е не съм срещала  Sad тя в момента носи 26-27 номер, така че ми трябва 28-32, мисля че така се движат, дали сте срещали някъде на добра цена, или ако някой има вече излишни може да пише  на ЛС  Hug

# 185
Има ли отделна тема за общи поръчки от My Toys?  newsm78
Някой ще пуска ли скоро поръчка? - харесах няколко неща, но имам проблем с плащането с моята карта - не става и не става, а не искам да изпускам намаленията
Моля, ако някой ще поръчва до края на седмицата - да ми пише ЛС, благодаря предварително   bouquet

# 186
# 187
Здравейте, имате ли отзиви за раниците на Лего? Бъдеюият първокласник е голям фен, но всае пак е по-важно раницата да е удобна:)

# 188
  • ВАРНА
И аз ще дебна раница за първокласничката,ако някой види добра оферта моля да сподели  Praynig

# 189
  • Варна
В страни е от темата за My Toys, но касае ученическите раници. Този продавач в amazon.de, доста често пуска търгове с раници на Herlitz и Lego. С малко повече постоянство и дебнене може да се купи раница на доста прилична цена. Ние вече се обзаведохме със Sporti Plus.

# 190
Моргана, нашата е от тази серия, но по-различен цвят:
http://www.mytoys.de/Scout-SCOUT-Schulranzenset-Nano-Style-Sweet … .01.01.09/2553503
Преди 2год.я взех на подобна цена. Същият комплект с несесери и сак. Ако не ти е скъпа-заслужава си всеки лев. Ние със сигурност ще изкараме до 4клас с нея. Не е мръднала, много е удобна, по-голяма, отколкото ми се иска, но иначе не би събрала всичко, което е нужно в началните класове  Confused И детето си я харесва много, изобщо не си е направила устата за нова раница.

# 191
  • ВАРНА
Благодаря,засега мисля да дебна,че оставам с  впечатлението и до 100лв някъде могат да се намерят добри оферти,а и все още сякаш има време. SCOUT сякаш по размери наистина са по-големи от Лего и Херлиц  Thinking

# 192
  • Sofia
Трябва ми подарък за 1-ви РД и не мога да реша какво да взема. Двоумя се между Puky , Bobby car , Mini micro и не знам и аз какво още ...   Зебрата на Фишър Прайс отпада, защото заема доста място, с каквото хората не разполагат   Sad
Абсолютно всичко е минало през дъщеря ми, но вече не си спомням на кое кога обърна внимание (ако изобщо е обърнала) , така че приемам съвети и идеи всякакви .

Освен това , трябва да купувам и нова раница , защото след 2 годишно ползване настоящата вече поомръзна. Търси се нещо с черепи  Sick

# 193
Здравейте!
Има ли някой, към чиято поръчка мога да се присъединя? Преди време поръчвах чрез Ивето, но виждам, че отдвана не е влизала във форума.
Едни ролери искам принципно ....

# 194
  • велико търново
Аз искам да поръчам намалена кутия Плеймобил малка  ,но все не се събираме за обща поръчка.Имам някакви кодове за отстъпка де мога да ги споделя за обща . Laughing Laughing Laughing
http://www.mytoys.de/PLAYMOBIL-PLAYMOBIL-4782-Special-Plus-Mama- … r01.26.39/3350627

Общи условия

Активация на акаунт