My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 202
  • 817
  •   1
Отговори
# 210
  • велико търново
Момичета с коя фирма превозвач си поръчвате ,че /buyers.bg/са в отпуск този месец ,а искам да пусна едно лего само?

# 211
Аз съм доволана от габиели - uktobg.

# 212
  • велико търново
Мерси ще се възползвам. Само не разбрах как се заплаща доставката на пратката?

# 213
  • София
Аз поръчвам с ggbg .

# 214
  • Бургас
Днес звънях в DHL за да питам какво става с втората ми пратка, която така и не получих. Момичето направи справка и се оказа, че пратката ми е в пощата. Не знаех, че извършват и такива доставки. Ще ходя на обяд да я търся там.

# 215
Ако някой прави обща поръчка за София, моля да се свърже с мен на лични! Благодаря предварително!

# 216
  • София
Загледах се в разедла на мираподо, че има доста намалени ботушки, а и отделно пратиха някакъв код за този раздел -10 процента.
Въпросът ми е можете ли да препоръчате марки ботушки за зимата от които да сте доволни, ако сте купували от там. Аз само за индиго съм засичала отзиви. Трябват ми около ук 1 или ук 2 , тоест 33-35 номер някъде за децата.
http://www.mirapodo.de/kinder/schuhe/stiefel/groesse-30_groesse- … esse-40/1/?page=2

# 217
Незнам дали мамите на бъдещите първокласници забелязаха,че има намаление допълнително от 15 % на някои раници до 13.07.Ние поръчахме тази  http://www.mytoys.de/LEGO-LEGO-Schulranzen-Set-Easy-Best-Friends … a01.01.01/3798135
Излезе ми 76.50

# 218
и аз искам да се включа за обща поръчка , че хич не са ми ясни нещата Sad

# 219
ако се организирате, имайте ме в предвид.

# 220
Момичета, имам излишно шише Scout , ново с етикетите. Купих го за първокласника ми заедно с раницата, но така и не го използвахме. Ако някой прояви интерес, пишете ми.

# 221
Здравейте! По мейла получих код за безплатна доставка, но не мога да разбера само в рамките на Германия ли важи или покрива доставката до БГ. Гледам и колело за дъщеря ми, но не мога да преценя, колко цола да са гумите. Тя е на 3 години и половина, 100 см.

# 222
  • ВАРНА
Здравейте! По мейла получих код за безплатна доставка, но не мога да разбера само в рамките на Германия ли важи или покрива доставката до БГ. Гледам и колело за дъщеря ми, но не мога да преценя, колко цола да са гумите. Тя е на 3 години и половина, 100 см.

БД е до Германия,като сложиш адрес БГ ти маха 2,95е от сумата  Peace

# 223
  • велико търново
Момичета, имам излишно шише Scout , ново с етикетите. Купих го за първокласника ми заедно с раницата, но така и не го използвахме. Ако някой прояви интерес, пишете ми.
какъв модел е?

# 224
  • Варна
Момичета, някой да има излишна тази къща на Пелймобил http://www.mytoys.de/PLAYMOBIL-PLAYMOBIL-5167-Neues-Mitnehm-Pupp … r01.26.07/2435592 ? Трябва ми за 20.8. и сигурно няма да пристигне навреме ако поръчам сега.

Общи условия

Активация на акаунт