My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 202
  • 817
  •   1
Отговори
# 225
  • София
    И аз исках да попитам пазаруващите от по - дълго време, защото аз не съм пазарувала. Направи ми впечатление, че доста от Плеймобил имат намаление и добри цени. Това само сега ли е или по принцип винаги има намалени неща? И ако е лятно намаление до кога е и ще има ли друго (към Коледа например)?

# 226
  • Русе
Винаги има намалени неща, не ги сменят на някаква дата примерно, когато решат. Аз поръчвам често такива неща Simple Smile-). Вече започнах подготовката за коледа Simple Smile .

# 227
  • Plovdiv
Има ли фирма в Пловдив която прави поръчки от този сайт?

# 228
  • София
Момичета, ще пускам поръчка днес. Някой да е попадал на нещо изгодно тези дни, да ми помогне с линк  Hug Видях, че има ново Лего Майнкрафт. Свършила е една кухня на Минни  Маус , която бях харесала  Rolling Eyes
Търся нещо изгодно, което ще пазя за Коледа, така, че нямам претенции за линка дали да е за момче или за момиче играчката и за колко години. За Коледа ги имам във всички възрастови групи  Mr. Green

# 229
  • Русе
Има ли фирма в Пловдив която прави поръчки от този сайт?

Фирми идва ли, не знам дали някой от превозвачите не извършва и такава услуга.

И аз ще пусна утре или в сряда, набелязала съм разни неща, но май лего няма да е този път, не видях изгодно каквото аз търся.

http://www.mytoys.de/Herding-Wende-Bettw%C3%A4sche-Star-Wars-Ren … a03.01.01/3756240
Тези с плик или с покривало за легло са?

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 10:32 от Meggysan

# 230
  • Plovdiv
За тези пише, че комплекта е от 1 калъвка и един плик с цип. Снимката показва лицето и обратната страна на комплекта

# 231
  • Русе
Мерси много, уж и аз така знам, но нещо преводача покривка или нещо такова ми го преведе, та се зачудих.

# 232
  • Plovdiv
Влюбихме се в тази раничка. Ако някой случайно я има, нека ни се обади
http://www.mytoys.de/herlitz-Schulranzenset-Flexi-Plus-Chase-5-t … r01.07.12/3910247

# 233
  • велико търново
Някой знае ли до кога е финалната разпродажба ?Харесах някой неща ,но доста бързо свършват докато реша кой номер е за нас.Вече се убедих ,че адидас са умалени пробвахме .С дрехите е също много трудно да улуча размера само по картинка.Играчките си ги харесваме всичките са много качествени .От раницата сме много доволни от май месец с големите намаления  вярно стар модел е ,но много ни хареса .Остана да избера бутилка за вода ,че сииг са си скъпи.

# 234
  • Plovdiv
Аз съм съвсем нова в този сайт, а като гледам в тази тема напоследък никой не пише. Все пак, ако някой има излишен код за отстъпка...........няма как ще поръчвам раницата. Като сложа 30 лв транспорт няма да ми излезе много по евтина от това да си я купя тук, но............

# 235
  • Sofia
Аз съм съвсем нова в този сайт, а като гледам в тази тема напоследък никой не пише. Все пак, ако някой има излишен код за отстъпка...........няма как ще поръчвам раницата. Като сложа 30 лв транспорт няма да ми излезе много по евтина от това да си я купя тук, но............

Код за нови клиенти можеш да намериш в гугъл.
Или пък да си пуснеш поръчката до немски адрес, ако не е тежка.

# 236
  • Plovdiv
Намерих всички актуални кодове за отстъпка, но като вкарам кода за 12% за нови клиенти, също и този за 10 евро, ми излиза червено поле с забележка, че кода важи само за първа поръчка и не го приема. А на мене ми е първа поръчка. Да не би да важи само за немски адреси?
Някой питаше до кога е разпродажбата - пише че -70% е до 19.08.2015

# 237
  • Plovdiv
Прие ми само кода за безплатна доставка и то пробвах с немски адрес, а другите за нов клиент не иска и на немски адрес да ги приема.

# 238
  • Sofia
Пиши на май тойс и им обясни проблема. Кодовете за нови клиенти важат за нови клиенти, без значение от и до коя страна поръчваш.

# 239
  • Русе
Някой купувал ли е чаршафи, че почти съм сигурна, че ще поръчам, но все пак да питам как са Simple Smile. Поне са 100 % памук, за разлика от английските.
http://www.mytoys.de/Herding-Bettw%C3%A4sche-Star-Wars-Yoda-Lino … a03.01.01/2561939
http://www.mytoys.de/Herding-Wende-Bettw%C3%A4sche-Star-Wars-Ren … a03.01.01/3756240
Такъв тип гледам.

Общи условия

Активация на акаунт