iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 642
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • София
dilyankataa, на шишето пише, че се впръсква 4-5 пъти върху даден участък. С черни малки цифрички върху моето шише отстрани пише, че важи до 10/16. Огледай хубаво твоето. Моето си го получих вчера и ако и твоето си го поличила скоро може да е със същата давност.

# 451
Малко продължение на проблема ми.
Поръчах ензимите и витамини.
След много търсене по аптеките на Гоце Делчев и Благоевград, не успях да намеря никъде в наличност Адепенд и съответно немога да поръчам само 1 блистер.
И затова утре ще взема цяла опаковка, който според информация от аптеката е със срок на годност Януари 2016, и ще мога да дам на някой 1-2 блистера ако има желаещи.
В момента пия Мелбек за болките, но не зная дали може да се взимат заедно с LDN-a. Ако има запознати моля нека помагат, че без Мелбека куцам като 90 годишна баба след едночасово хоро.

п.с. Ако някой разполага със свободен блисер Адепенд, моля да ми пише на лично да се разберем нещо.

# 452
Здравейте и весела година на всички!
Ще споделя проблема си и моля зя съвет точно къде в сайта да пиша относно:
След дълго чакане днес пристигна поръчката ми от 15.11., но за съжаление кашона беше омазнен в половината си и имаше етикет с пояснение, че стоката е пристигнала  в страната в повредено състояние и е преопакована тук. Направих доста снимки, на които ясно се вижда, че стъкленото шише с рибено масло е счупено. Останалите неща са си ОК. Заслужава ли си да пиша или да не си губя времето?

# 453
След дълго чакане днес пристигна поръчката ми от 15.11., но за съжаление кашона беше омазнен в половината си и имаше етикет с пояснение, че стоката е пристигнала  в страната в повредено състояние и е преопакована тук. Направих доста снимки, на които ясно се вижда, че стъкленото шише с рибено масло е счупено. Останалите неща са си ОК. Заслужава ли си да пиша или да не си губя времето?

пиши  Peace

на мене 2 пъти ми връщаха пари за повреден продукт
дори не ми искаха снимки!

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 454
  • Пловдив

Пиши им спокойно Peace Аз имах едно изтекло шише витамин С. пратих им снимки, извиниха се и ми възстановиха парите за него. Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 455
  • София

Пиши на сайта и приложи снимките - ще ти върнат парите
В това отношение са много коректни
info@iherb.com

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 456
Благодаря момичета. Да сте ми живи и здрави  Hug

# 457
  • Пловдив
И моите две поръчки пристигнаха едновременно  в пощата : от 3.12 и 15.12 , като втората беше на стойност околко 90 долара и се бях настроила за митница. Много съм хепи!  Grinning

# 458
  • Пловдив
А кога ги получи двете пратки? Сега след празниците ли? Мъжът ми днес е ходил да пита в пощата, но няма нищо  Sad

# 459
  • София
Здравейте,
имам пратка от почти 2 месеца,която все още я няма......Писах им няколко пъти от формата им за контакт и никакъв отговор.Днес писах на чата им и от там ме отсвириха да си чакам още..Имате ли изгубени пратки досега?

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 23:35 от Martisunny

# 460
Здравейте, момичета!
Имам едно питане и нужда от съвет:

поръчката за продукти ми е на стойност 153 долара, без доставката. Теглото е 4,04 кг.
Чудя се дали да разделям на няколко пратки (или да махам продути), или да ги пращам с DHL. Там обаче четох, че не са много надеждни. Някой може ли да даде и сподели мнение.....

Благодаря ви!

# 461
Здравейте, момичета!
Имам едно питане и нужда от съвет:

поръчката за продукти ми е на стойност 153 долара, без доставката. Теглото е 4,04 кг.
Чудя се дали да разделям на няколко пратки (или да махам продути), или да ги пращам с DHL. Там обаче четох, че не са много надеждни. Някой може ли да даде и сподели мнение.....

Благодаря ви!

по-добре е да пуснеш няколко по-малки поръчки  Peace

освобождаването на пратките от САЩ доставени с куриерските фирми е голямо мъчение, а и ще ти излезе скъпо

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 462
Може ли да ми препоръчате Колаген с добра усвоимост, както и от комбинацията Глюкозамин+Хондроитин+МСМ ? Необходими са за възрастен човек с болки в колената.

# 463
Да се похваля относно счупеното шише рибено масло- свързах се с iherb и веднага получих обратен мейл, че ще ми възстановят сумата. Хубав ден на всички  Hug

# 464
  • Пловдив
А кога ги получи двете пратки? Сега след празниците ли? Мъжът ми днес е ходил да пита в пощата, но няма нищо  Sad

На 5-ти януари, но аз ги получавам в пощата на Пещерско шосе .

Общи условия

Активация на акаунт