ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 9

• 88 301
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
.
И СИ ХАРЕСАХ ШИРИКОВ (МНОГО МИ Е СЛАБ АНГЕЛА, А РУСКОТО КИНО ГО ИЗКУШАВА НЕПРЕСТАННО)  Grinning

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Привет момичета!  Hug Hug Hug
(надявам се, че мога да ви наричам така)

Аз ще се възползвам от предложението на Лор -  "Мажор", но нека му качат поне половината
серии, че иначе ставам нетърпелива.  Joy

# 16
Привет, привет!!!

Изгледах Красивая жизнь. Много добър разрез на случващото се в обществото в пост социалистическия период. Дали това е Москва, където мащабите са по-големи, или БГ няма значение процесите бяха същите.

Филмът е забележителен със своя реализъм и пълнокръвни герой. Няма да споделям нищо от сюжета, за да е интересно на тези, които ще го гледат по-късно. Ще отбележа само едно нещо, което в доста филми ме дразни, това е неизговарянето на проблемите и неизслушването на другия. Вярно, в случая, това неизговаряне и не споделяне на проблема подпомага заплитането на сюжета, но въпреки всичко...  
Стига съм мрънкала. Филмът е прекрасен и се бори за челните 3-5 място в моята класация

Благодаря на създателите му.  bouquet

Мажор започвам от утре  Laughing Laughing Laughing
Слагам линк за он-лайн гледането му,  newsm78 нещо не виждам такъв
Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/mazhor.html

Героиня своего романа(2008) криминална мелодрама на режисьора Виктор Кустов и сучастието на  Юлия Жигалина, Никита Салопин, Наталья Рудова, Александр Василевский, Дима Красиля, Павел Коломийчук..

Тя е успешна писателка и за достоверност на новия си сюжет става детегледачка в семейството на успешен бизнесмен. Това, което се случва надхвърля очакванията и за нов сюжет...

Он-лайн на руски https://www.youtube.com/watch?v=u-wtXTgYUTo
Приятно гледане!!!

# 17
Добро утро!

Искам да попитам, какво означава "мажор". Доколкото разбирам, жаргонна дума за "шеф", "голямата работа" ?

# 18
Вале, ето какво пише в анонса на филма 'Мажор'

Таких, как наш главный герой Игорь Соколовский, называют мажорами. То есть, детей высокопоставленных, богатых родителей. Наш герой имеет юридическое образование, но ни одного дня не проработал. Безответственный прожигатель жизни.

)))

В 'Красивая жизнь' ми направи впечатление, че мажор наричаха героя на Кирилл Жандаров - и той беше глезено синче на богати и влиятелни родители ))))

явно това означава думата )))

# 19
Привет, привет!!!

Предлагам едно Новогодишно филмче Семь вёрст до небес (2011) с режисьор Юрий Павлов

Една Новогодишна фантасмагория с участието на  Эвклид Кюрдзидис, Татьяна Колганова, Артём Музыченко и Валентина Пугачёва

В Новогодишната нощ невъзможното става възможно!

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/sem-verst-do-nebes-tv.html
Приятно забавление!

# 20
от новия филм на Даниил Страхов - "Шок"

# 21
А слышали уже новую шутку? На рубль делить нельзя Laughing

# 22
Привет  Hug
лор, благодаря за отговора, вече знам какво е мажор.  Grinning
Както и бабки, бабло, общаг, беспредел, зек, ствол, телька  #Crazy
имам съмнения за "фраер" и въобще се уверявам, че руският е много богат. Дори жаргона, без ирония.

И на мен много ми хареса Красивая жизнь. Кошмарните 90те години в Русия, адът Афганистан...
беспредел и мажор. Преоценка на ценностите (тук родителите са чудесно предадени, браво!) и устойчивост у младите, какво може и какво не може да се прекрачи, въпреки обстоятелствата.
Много ми хареса Любава Грешнова.

великолепна стара гвардия

и ГГ в първа и последна серии

# 23
Хубав ден и от мен! Peace Grinning

Ева Польна - Делай любовь со мной

Кадри от филма "Чудес не бывает"

https://www.youtube.com/watch?v=acBLWxSjPLU - цял филм

# 24
Искам да попитам тези, които изгледаха Тальянка, как разбират финала на филма? Бих споделила своето виждане, но се страхувам да не кажа нещо излишно за тези, които все още са нямали това удоволствие. Да не казвам как завършва историята.

Това, което показват във филма, не може да се опише нито да се проумее. Как човешки същества са имали подобно поведение, без разум, логика, морал и състрадание. Страх, страх, страх...

Сталинска мадона

# 25
Привет, привет!!!

Загледах Мажор и съм във възторг от играта на Прилучный, а докато чакам новите серии се забавлявам с леки новогодишни филмчета. За тази вечер съм приготвила Слушатель (2004) на Владимир Зайкин
с участието на  Никита Высоцкий, Дмитрий Дюжев, Михаил Ефремов, Наталья Коляканова, Любовь Толкалина

Когато изгубиш всичко за един миг, семейство , бизнес, кариера и пари и се озовеш на улицата, екзотичното предложение да работиш като слушател в едно леко лудо семейство си е направо добро предложение. Всичко се променя в навечерието на Новата,  но в каква посока ??? 
Това е слушателят Никита Высоцкий

и лудото семейство

Много е различен Михаил Ефремов в ролята на бездомник

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/slushatel.html
Приятно забавление!

# 26
Искам да попитам тези, които изгледаха Тальянка, как разбират финала на филма? Бих споделила своето виждане, но се страхувам да не кажа нещо излишно за тези, които все още са нямали това удоволствие. Да не казвам как завършва историята.

Това, което показват във филма, не може да се опише нито да се проумее. Как човешки същества са имали подобно поведение, без разум, логика, морал и състрадание. Страх, страх, страх...

Сталинска мадона

Сталинска мадона страхотно определение.

Финалът ли? - Казват, че в последния си миг човек вижда живота си като на филмова лента. Той спаси най-хубавото нещо в живота си, а това което го е сполетяло просто ни го спестиха, но го подсказаха - видя най-хубавите мигове от живота си. Единственият изход за него е "вышка" (още една жаргонна дума, от този филм и онези времена).

# 27
Натали, но и тя щом спря влака, май направи своя избор, остана с него. Предадоха се на смъртта, но заедно.

# 28
Натали, но и тя щом спря влака, май направи своя избор, остана с него. Предадоха се на смъртта, но заедно.
Може и така да се тълкува нейното действие, но има едно НО, за мен, тя вече не е съветска гражданка. Аз приемам постъпката й, или по-скоро ми се ще така да е, като последно сбогом.
Всъщност може би в това е "фишка"-та всеки да тълкува края, както би му се искало да е.

Ако не си гледала Йоанна Монро в Анна Герман - гледай я.

# 29
разкошен филм е 'Мажор" - точно любимият ми жанр + едни от най-любимите актьори...)))

направо ми размести челната тройка на класацията  Laughing

още този не е свършил, а аз си мечтая за втори сезон  Joy

Общи условия

Активация на акаунт