Магията на изтока - тема 38

• 42 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • MJF
Кой освен 2в1 гледа Heart to Heart? Присъединявам се и аз. Изгледах епизод 1 и то без да пипам Мишо.  Joy hahaha Joy се на няколко места.
Скрит текст:
Първо как ГГ залепи на горещата тенджера снимката на Психиатъра от книгата му. Второ на самата ГГ почти през цялото време - страшни дегизировки просто  Mr. Green и с каската и с перуката и вида на баба. Трето на ситуацията в участъка- полицая се държи като психолог- особено попадение с чашките за комуникация с ГГ, Психиатъра като последния престъпник/побойник/наглец..., ГГ милата в кондиция та чак и проговори малко.  Joy финала.

# 691
  • София
Кой освен 2в1 гледа Heart to Heart? Присъединявам се и аз. Изгледах епизод 1 и то без да пипам Мишо.  Joy hahaha Joy се на няколко места.
Скрит текст:
Първо как ГГ залепи на горещата тенджера снимката на Психиатъра от книгата му. Второ на самата ГГ почти през цялото време - страшни дегизировки просто  Mr. Green и с каската и с перуката и вида на баба. Трето на ситуацията в участъка- полицая се държи като психолог- особено попадение с чашките за комуникация с ГГ, Психиатъра като последния престъпник/побойник/наглец..., ГГ милата в кондиция та чак и проговори малко.  Joy финала.
Аз го гледам, вече съм изгледала 6 епизода.

# 692
  • BG
Aз изгледах само два,
Скрит текст:
обаче и мен ме изуми преобразяването на главната в баба, беше направо неузнаваема
. И всъщност не ми стана ясно какво точно е нейното 'заболяване', не може да комуникира с хората ли, или с този когото харесва ли Thinking Главния мисля, че главния от What's up fox, там съм му писала пълно шест за представянето.
Ще почва още един сериал с вампири след ... не се знае кога точно Scholar walking at night , май ще извадя късмет да дойде сезона на свръхестествените и  вампирите в Корея, време беше да помислят и за мен, стига вече психо драми Mr. Green

Ако разбере някой кога ще се излъчи  айдъл олимпиадата да пише  ruporuu 

# 693
Шош, на мен ми стана интересно как така лицето от снимката се оказа от тази страна на дъното. По всички логични и физични закони не би трябвало да го виждаме, а да видим един бял лист от гърба на снимката.

Бабче, дори и след 6-7 години гледане на техните драми, не успях да свикна с някоя съществена част от битовизмите им и продължавам да се изумявам Sick. Всичко е до традиции, манталитет и възпитание. Ние сме научени, че "има едно място, където дори и Царят ходи сам". За тях обаче тази поговорка определено е непозната.

# 694
Аз по едно време реших,че няма с какво да ме изненадат корейците,но те редовно ме опровергава Laughingт.В добрият и лошия смисъл.Успяват да ме задъражат като зрител,което незнам точно какво означава newsm78дали съм им свикнала или работя бързо с Мишо Laughing Обаче пък имат толкова прекрасни филми/драми,че битовизмите им бледнеят.

Гледах Romantic Island-размотаваше ми се като линк от неизвестно newsm78 време,пък и ми се гледаше романтика.
Не е лош.Три различни двойки,които се оказват във Филипините. Едните,за да намерят любовта,а другите, за да разберат на какво са способни за нея.

# 695
Гостче, главната в Сърцата страда от Антропофобия. Страх я е от хората като цяло, не само от конкретен човек.

В Хийлър сладурите се овъргаляха в чаршафите Mr. Green. Сценаристът е чул молбите на феновете Joy.

# 696
  • MJF
Аха, значи отбор има за Heart to Heart. Олеле 2в1 , в целия смях това със снимката не съм го забелязала,  Joy сега още повече, да не е от тенджерата тоз спецефект - запазена марка  Joy Wink.
 Thinking newsm78 дали съм гледала Romantic Island, като гледам постера нищо не ми говори пък е стар и с любимци , хм  Thinking

# 697
Шош,линк за проба.От Playlist 2 Mr. Green

# 698
Ами, Шош, както и да го мисля, не мога да си обясня как става номерът. Освен ако тенджерата не е прозрачна и не гледаш дъното й от вътрешната страна. Ама случаят не беше такъв и по неведоми пътища лицето се виждаше от обратната й страна Joy.

# 699
  • DE
"Heart to Heart" може и да е хубав, но главната ми е доста неприятна. Още ме е яд как два ИКЕ се "биха"  Grinning за нея в "Защити шефа"  Crossing Arms
Аз пък започнах да гледам http://en.wikipedia.org/wiki/Go,_Single_Lady а се оказа, че не е допреведен  Outta Joint Пусто недоглеждане пак се натресох на недовършен. Обаче филма е сладурски. Майки е поостарял за ролята на чаровен принц, но пък играе човека и ми е забавно да ги гледам с главната която е абсолютна сладурана и шматка  Crazy Направиха и епилация на бикини зона още в началните епизоди  Joy Това поне е смешно на фона на показани физиологични потребности при корейците  Naughty

# 700
  • София
Ами, Шош, както и да го мисля, не мога да си обясня как става номерът. Освен ако тенджерата не е прозрачна и не гледаш дъното й от вътрешната страна. Ама случаят не беше такъв и по неведоми пътища лицето се виждаше от обратната й страна Joy.
Що се чудите изобщо  Joy, в корейски сериал всичко е възможно.На едно място докторчето даже четеше книга , обърната на обратно.

# 701
Пък аз си изтеглих   WhistlingThe Rising Sun: Roy Ruk Hak Liam Tawan.Нали Марио,Бари,11еп.,но се оказа,че епизодите са двучасови. ooooh!
Направо ме заболя сърцето.Два часа,колкото един филм.

# 702
Гостче, главната в Сърцата страда от Антропофобия. Страх я е от хората като цяло, не само от конкретен човек.

В Хийлър сладурите се овъргаляха в чаршафите Mr. Green. Сценаристът е чул молбите на феновете Joy.

Кога бе, за Хилърите? То не е ли днес новата серия?

# 703
Пък аз си изтеглих   WhistlingThe Rising Sun: Roy Ruk Hak Liam Tawan.Нали Марио,Бари,11еп.,но се оказа,че епизодите са двучасови. ooooh!
Направо ме заболя сърцето.Два часа,колкото един филм.

Аз от кога го търся ама е преведен на руски само до 5 еп.? Дай линк, моля... Hug

# 704
Здравейте Hug Hug Hug

SM's Hologram Musical "School Oz"

http://doramatv.ru/sm_s_hologram_musical__school_oz

И аз гледам Сърцата.Докторът наистина е голяма скица и както писа 2в1 май проблемите му са повече от тези на пациентите.На мен ще ми бъде много любопитно да видя дали и дядото на доктора няма да се влюби в маскираната баба newsm78 Полицаят вече отмени сватбата.И вместо двама в битка за една,май ще гледаме трима - дядо,внуче и още някой Joy

Аз се прежалих и погледнах New Tales of Gisaeng, но след 30 епизода мишока ми беше луднал направо,а главната едва я изтърпявах на места.Момчето обаче ми беше интересно,а после се сетих че съм го гледала в онзи белокосия от Вяра
Скрит текст:

Излезе и първия епизод на Ouroboros
http://doramatv.ru/ouroboros
Скрит текст:
Историята на две момчета-сирачета,които обожават възпитателката си.Стават свидетели как я убиват и как полицията не прави нищо,а някакъв тип  със златен часовник ги заплаши,че ако не си мълчат ще загинат рано или късно.Всъщност Уроборос е стилизиран знак за безкрайност като две змии или дракони,които взаимно са налапали опашките си.Такъв беше накита на възпитателката и пред него двете момчета се заклеха да намерят убиеца й и да отмъстят.
И така след 20-на години единият от тях/този,които беше по-малък и по-емоционален/ работи като полицай-много способен, а вторият,този който винаги налиташе на бой е шеф на клан на якудза/това е Шун/. Двамата си помагат тайно.И по-нататък следва историята на едно убийство,маскирано като самоубийство.И първият наказан от тях корумпиран полицай.

Общи условия

Активация на акаунт