Магията на изтока - тема 38

• 42 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Ето ти омачканите чаршафи Joy Joy Joy
15 епизод го има но в оригинал-при падругите
Скрит текст:

И тук
https://www.youtube.com/watch?v=WA82hKiX4mM&x-yt-ts=14219146 … ;x-yt-cl=84503534

# 706
Ето ти омачканите чаршафи Joy Joy Joy
15 епизод го има но в оригинал-при падругите
Скрит текст:

И тук
https://www.youtube.com/watch?v=WA82hKiX4mM&x-yt-ts=14219146 … ;x-yt-cl=84503534

Много сладки бе... разтопих се.... Heart Eyes

# 707
И Бини Heart Eyes усмивка,трапчинки и съм
Скрит текст:

# 708
  • MJF
Тайна,  не че се чудим ами повод за още смях съм изпуснала  Laughing. Ще взема да изгледам 2.
Като нищо тоз дядо може да си падне по ГГ. Обаче внука още в епизод 1 и то от самото начало успя да накара нашата човекофобка да говори с него  Joy- в кабинета по време на криминалния акт, в полицейския участък... след първоначалния ѝ ступор, все до такава степен той е неадекватен че тя милата от зор чак проговаря и го фиксира с поглед  Joy hahaha Joy.
На Choi Gang-Hee съм ѝ фен. Гледала съм я в бая роли и в киното и на тв екрана. Допада ми подбора ѝ особено когато си избере героиня шемет- много ѝ се отдават такива та тук пак е точно в такава роля.

Tuon  Hug, след туй глезене ми остава само да го проверя.  Hug

Е питам аз "къде е вездесъщата Цензура?" - туй за чаршафите. Да не е по "нашия" канал това-tvN?

# 709
  • София
Горкичките,да лежат разсъблечени в леглото в този студ, с почервенели уши и виждащия се дъх от устата им.Не им е никак лесно.Как не се разболяват не знам.

# 710
  • MJF
Heart to Heart 2  и 3
Скрит текст:
2- направо добре дадоха мъките на ГГ. нощен гост, верно е спец с правенето на "баба" , Crazy голямо преобразяване.
3 започна пак с поредна абсурдна сцена от страна на Психиатъра  Joy ooooh! Joy и като резултат каската на неговата тиква, държи я здраво на мотора и тя му приказва  Joy hahaha Joy- Абсурд. Не мога да го догледам сега епизода от смях, направо ме умориха, утре ще го продължа.

# 711
Valid Love
Скрит текст:
Е, не Joy Joy Joy не му е лесно на дърводелеца. И свекървата на любовницата му взе, че се влюби в него Joy Joy Joy. Ще ги призная от tvN, ако накраят вземат да ги съберат всичките да си живеят в една къща като едно голямо семейство hahaha

# 712
  • MJF
Ама 2в1, баш такъв е финала в моя сценарий. Ама ще съм доволна и ако само  съберат Тя-дърводелеца и в добри отношения със  Съпруга и семейството му в името на общия мир, най-вече на свекървата де  Mr. Green, мъжката част от семейството ѝ чакам да "клекне" тотално по въпроса  Mr. Green.

# 713
  • MJF
 Coffee все пак снощи с прекъсвания от  Joy hahaha Joy догледах 3 и целия 4 изгледах на Heart to Heart. Eто кое било новото текущо баш като за мен. Ако не бе крайно досадния кор-сериален пълнеж в лицето на сестрата на Психиатъра, което накара Мишо да се включи  Tired,  щях да пиша 5+  на 4-те епизода. Двамата главни героя са просто  Joy hahaha Joy, то ясно че работата ще е хем играчка, хем плачка но да видим как ще я развие тнорческия екип. За сценариста горе не виждам инфо а за режисьора рекламата за мен  е Coffee Prince. Дано задържат психологията на ниво айде да не е до края но почти. Актьорите са си ок. Eom Hyo-Seop нещо ми се губеше напоследък.
 Naughty и да не пипат заветното число 16 за да не стане като Valid Love  Close.

Tuon, няма ли да измърморим за снега? Мрън.

# 714
Mрън cold Mного мрън Mr. Green

Антиспам
Скрит текст:

# 715
Шош,часове по-късно  newsm78 няма сняг Laughing
Освен това Embarassed твоя адаш и наш сенсей на 25 този месец е имак ден-ден Embarassed

Тик,Вик
Скрит текст:

Съкровището за Geek 02/12
слагам всичките снимки,че са готини.Тупи,не припадай Laughing
Скрит текст:

# 716
  • DE
Изпокрили сте се и гледате ли  гледате  Thinking
Малко Суджуци

# 717
Излезе 15 серия с превод на Хилърчето...няма такива сладури...

# 718
  • BG
Изпокрили сте се и гледате ли  гледате  Thinking

Ами, гледаме, аз чакам да преведат 29-30 еп на Rosy lovers и между другото гледам вече четвърти сезон на Once upon a time. Видях, че има и някакъв друг Once upon a time in Wonderland, ще го видя после и него Laughing
Обаче се чудя какво ли правят пиемките Wink

# 719
  • Toronto
Mрън cold Mного мрън Mr. Green

Eee, как може да мрънкате за малко снежец? Crossing Arms Това е нашият прозорец вечерта:

а това е сутринта:

Скрит текст:

Да ти кажа ли колко градуса е? Хем в Торонто, не в Yellowknife при инуитите Laughing
Аз съм се зазяпала в Snow in August. Що  smile3545 употребих, особено в началото... Подозирам, че и краят ще е такъв, познавайки до известна степен практиката на корейските сценаристи. Не може да има грешка, останала ненаказана.
Скрит текст:
Любов-млюбов, всичко ще замине в мелачката на правосъдието, което е над всичко... в някои драми. Аз самата съм със смесени чувства към ситуацията. Да пази Господ, на никого да не се случва нищо подобно като на героинята във филма, но не мисля, че би останала с този, който е убил детето й, макар и неволно.
. Сериалът е от 2007 г. Особено първите 10 серии направо ме грабнаха здраво.
Tuon, много ни е сладко Съкровището Heart Eyes Май само ние му се радваме, ама тъкмо да има повече за нас Crazy
Императорчето... хийлърчето де, кога свършва? Че аз обичам да ги гледам наведнъж. 2в1 знае как едва дочаках Татко Гу Laughing Леле, Великолепието май най-накрая ще влезе в казармата. Ще ми липсва! newsm45

Общи условия

Активация на акаунт