Магията на изтока - тема 38

• 42 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Ако не обичате да теглите,като мен  ooooh!  Маскарад http://vbox7.com/play:f28c0c0c7f

Доста отдавна не съм задавала въпроси  Laughing,та дано се сетите за името на
 сериала ,който е подобен на Принц на покрива ,но с хубав край.

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 19:09 от pavlinaio

# 31
сосче,не само го гледам,но го има и с кимоно Flutter

Ето го + Коки

# 32
Всъщност кралят от Маскарад е същият, за чиито младежки години се разказва в сериалът The King's Face, който върви в момента. А също така и в Goddess of Fire.

Бабче, ако не се плашиш от много епизоди спокойно можеш да погледнеш Чумонг и Императрица Ки, ако вече не си ге гледала.

А за годинките изобщо не се притеснявай Hug. Доста от нас отдавна не са в първа младост Wink.

pavlinaio, не се сещам кой сериал е подобен на Принц на покрива Thinking. Освен, ако не става въпрос за Faith, в който също пътуват във времето.

# 33
Вяра няма как да го забравя. Laughing Участва Мин Хо и задължително го помня.
ГГ беше артистка ,а той не се върна в миналото.

# 34
Пуловер,яке ,а и ръкавички Heart Eyes по мой вкус Flutter
Скрит текст:

# 35
pavlinaio ,мисля,че става въпрос за Queen In-hyun's Man Peace

Аз съм гледала и друго подобно,но китайско и ТЯ отива в миналото - The Holy Pearl

# 36
# 37
Благодаря, Тайна много благодаря-точно като за мен-линкчето и сега да видим докъде ще го докарат тези мЪжове Mr. Green

# 38
  • София
Благодаря, Тайна много благодаря-точно като за мен-линкчето и сега да видим докъде ще го докарат тези мЪжове Mr. Green
Не се е заредило видеото докрай, прекъсва по средата.Май трябва да изчакаме и някой друг да го качи.Аз без превод го гледах веднага, но ми беше интересно с превода.
Тук върви.
http://www.myvi.ru/watch/-Dorama-Mania--Luchshaya-svadba---The-G … NDkEKyhjGk-RXLmA2

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 23:48 от Тайна

# 39
 HugМомичета,изгледах Masquerade-хубав е филма! HugСлед него смело ще се хвърля в историческите филми smile3521

2 в 1нямам проблем със дългите сериали-само да са завършени-просто не обичам да чакам следващата седмица..... no
  Ще си ги редувам-исторически,дорама за изплакване на очите със сълзи,пак исторически и т. н. hahaha hahaha

Гледали ли сте Temptation  и Eaith?-който не е,да ги гледа-струва си!  love001

# 40
бабче,може да пробваш и The King and the Clown.
Знам,че не се харесва на всичко,но на мен ми е сред любимите корейски продукции Heart Eyes

И аз се възползвах се от препоръката ти. Много ми хареса филма! Много благодаря.  

След него смело ще се хвърля в историческите филми
  Ще си ги редувам-исторически,дорама за изплакване на очите със сълзи,пак исторически и т. н. hahaha hahaha

Ооо, ти да видиш в историческите що сълзи се леят! Интриги, преврати, любов, бой, сълзи, бой, пак сълзи Grinning

Моите фаворити от историческите сериали /завършени/ са следните. Давам ти относителния брой серии, защото не си спомням точния. Има ги във vboxa=

1. Кралството на ветровете ок.36 серии
2. Чумонг 82 серии
3. Императорът на морето - ок 52 серии
4. Ловци на роби - ок. 24 серии
5. Кралица Сон Док - ок 60 серии

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 22:47 от Softandintensive

# 41

Пуловер,яке ,а и ръкавички Heart Eyes по мой вкус Flutter
Скрит текст:
[/b]

Лелееее,какъв Убавец! smile3503  Ама наистина много красиви корейци имало-де да бЕхме по-млади hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

/Моля,не се изненадвайте-аз съм много весел и забавен човек и ще ви разсмивам от време на време.Нали може?? smile3506/

# 42
    Soft, Hug Hug

Много ми хареса изречението"бой-сълзи,бой-сълзи,ама  кой реве-битият  ли?? Joy Joy hahaha hahaha
        Ако ми позволиш да направя едно отклонение newsm78

Скрит текст:
Имам предвид един страхотен филм-не е азиатски,но наистина си струва да се гледа.Филмът е турски, "Любовта обича съвпаденията"Няма нищо общо с това което би си представила за турско кино.Много вълнуващ,много изпипан филм.Ако решиш,напиши заглавието в Гугъла и ще ти излезе.Можеш да се довериш на вкуса ми.Но си приготви кърпички.Ако ти е трудво да намериш,пращам ти една кутийка да си имаш 

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 23:24 от babcheto44

# 43
Softandintensive,браво,направо ти завидях за количеството исторически сериали ,които си отметнала.Интересни и забавни ми са ,но някак време си искат и нямам търпение да ги докарам до край,пък започна ли нещо го доглеждам.Поне за сега те.За това съм се хвърлила на филмите или по кратките сериали.И да,редувам си ги ,за по заниматено Laughing
babcheto44,то тук всичките сме млади по дух и от сърце си се радваме на красавците. Heart Eyes Младежът от фотото ми е любим от много време,ама чак сега си признах Embarassed Основно май като певец се изявява,пък аз от музика много не разирам,но се старая от мъже поне да имам понятийце Flutter
За филма-хубав е,даже доста.И там главните роли са хубави артисти  Heart Eyes
Изгледах Rurouni Kenshin(2012) и първото му продължение-лек,занимателен,драматизация на популярна манга и аниме.Противно на очакванията ми ме впечатли не изпълнителят на главната роля ,а Yosuke Eguchi и като визия ,и като изпълнение.Да онагледя Laughing
Скрит текст:

# 44
Sause,тъй като аз съм от нощните птици,обичам да си пиша по никое време.Много са ви джиджани ник-неймите,ама трудно се изписват Rolling Eyes Като ще взема да ви прекръстя всичките набързо yes/шегичка/Към мен можете да се обръщате просто с "Бабче".
   В момента  се кефя с Rooftop Prince -много нестандартна режисура,но ми харесва Hug
   Колкото до красавците-корейците и тайванците са по-красиви от японците/аз поне съм с това впечатление/ Четох някъде в Гугуто /Гугъла де/,че повечето от корейските артисти първо са били певци и след това са им предложили артистична кариера.Затова почти всички пеят добре.Изумена съм как им помните имената-честно казано на мен езикът ми се връзва на джуфка докато им  ги изрека hahaha hahaha

А сега спете спокойно,деца-утре пак съм с вас smile3524

Общи условия

Активация на акаунт