"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Разград

Скрит текст:

# 271
Ринка, Hug

Много щастие, здраве и късмет! txtloves

# 272
  • Сливен

# 273
Привет, диамантчета!

Сърдечно благодаря на Мериам, Лили, Ринка и Алекс!

Специално благодаря също на Варна и Невин.

Ринка
Скрит текст:

Мони,  Hug добре дошла!

Изгледах сериите в откраднато в промеждутъците време. И вас , колкото можах четях по късни доби. Моите впечатления са една странна съвкупност от различните ви мнения. Сякаш надделява някаква неудовлетвореност, но не смея да се изказвам кой знае колко критично, защото през първи сезон също се дразнех на много неща, пък после всичко си дойде на мястото. Сега се надявам пак така да стане. Но има неща, които няма как да си дойдат на мястото. За разлика от някои от вас , аз не приемам толкова някои неща като закачка към зрителите. Нямам нищо против закачките, но ако те не развалят качеството на съдържанието, а в моите очи и новогодишният подарък, и сцените на басейна и по стаите  не са ми ок. Наистина спокойно можеха да прекарат през една програмка снимките и да изглеждат като нарисувани от Елиф например. Или да се закачат като вкарват разни подаръчета, които непрекъснато получават от феновете си. А за разговорите и поведението в хотела просто не ми се коментира. Някои неща мога да ги приема, но в техния случай не. Те не са на такъв етап от развитието на връзката си, просто не са. А и когато на двама влюбени им се пие чай та две не видят от сума ти време, първо това се прави, а после може да се говори за деца и разни други тинтири минтири. За съжаление в последната серия единствено ГГ за мен са голямо разочарование.

За Ипек съм на мнението на повечето- нито се появи с гръм и трясък, нито косите ѝ са копринени, нито гласът е приятен, а и си криви устата. Но да речем, че това не е важно. Аз лично не виждам нищо легендарно в една любов, където се появява дете, за което не се е знаело че съществува и да речем след някакви драми, любовта подължава. Това на мен не ми е легендарно. И наистина ще е жалко, ако се поеме тази посока. За мен това вече ще е тотално разваляне на сериала и похабяване на много добри таланти залудо.

Лелята засега е пич. Аз намирам, че е напълно естествено да иска акции в замяна на парите. С тези сестри не се знае докъде ще стигне марката Денизер. В случая дори ще е полезно повече да се заеме с тази работа. В края на краищата няма деца и ако наистина е толкова привързана към сестрите, не виждам нищо лошо в постъпките ѝ.

Хю, не мога да го понасям. Той вече си е сериен убиец. И като му видя телешката жална физиономия след поредното убийство, та ми иде лично аз да го подложа на инквизиция. Този герой събужда у мен неподозирани чувства.  Mr. Green Артистът разбира се няма вина, той си е ок.

Много се страхувам за Арда. Предполагам, че Хю ще натопи него пред Йо и ще каже, че той е къртицата. ooooh!

А иначе ще се разбере, че Бахар е правила секс преди това. Иначе нямаше защо да ни поднасят тази информация, че не се е мила. Ще разбере ли Нилюфер?  newsm78

Другото, което ми е много елементарно е, че всички са навързани като свински черва. Сега изведнъж Джан е намесен точно с човекът на Мето, идва Ипек и нейният мъж видите ли също е намесен с този човек. Изобщо всичко е в затворен кръг.

Дано през Новата година екипът на КПА поеме друга посока, защото наклонът по който върви не е добър за мен.

На всички вас пожелавам весело посрещане на Новата година, бъдете здрави и позитивни, нека късметът не ви напуска и дано имате мноооого поводи за усмивки!

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 16:16 от Dimony

# 274
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

Ринка  Hug 4естит рожден ден, много късмет и сбъднати ме4ти  Hug  love001

тази седмица ще ни е сухи4ко, фрагмани йок, резюмета йок, снимки йок  ooooh!

пп: Ох Димони, от кога те 4акам да се появиш  Hug
сега ще те про4ета  Wink

# 275
Здравейте елмазчета!
Приятен следобед!  Hug

Диди, Алекс, Вичи, Велижана, Линка, Цвети, Бояна, Хриси, Кити, Злати, Дейзи, Мира, Пепелче, Димони, Меги, благодаря за прекрасните пожелания!  Hug Hug
Надявам се, че помъдрявам повече, а остарявам по-малко!  Laughing Laughing
Радвам се, че мога да споделя празника си с вас!  Hug

Да ви е сладко!

Скрит текст:

# 276
Kara Para Aşk 31.Bölüm Fragman 1

# 277
  • Once there was a Hushpuppy...
Ринка, Честит рожден ден и от мен!
Пожелавам ти да си здрава и много щастлива, да имаш много късмет и моменти на споделена радост!
Радвам се, че си част от този форум. Една незаменима и много важна частица, предполагам не само за мен. Знам, усещам го за толкова време, че си прекрасен човек! Благодаря ти, че си с нас!

# 278

Ринка  Hug благодаря за почерпката и за фрагмана!   bouquet

Знаех си, че Ипек ще е страхотен професионалист и ще работят отлично с Йомер.  Ще са си лика - прилика, като два стърка иглика!  Laughing
Да видим сега безусловната любов ли ще надделее или тази, с условията...  ooooh!

Димони  Hug радвам се те "видя"!  Hug

# 279
  • AMS

Привет на всички!!!

https://www.youtube.com/watch?v=4G3Tfu4eERs

Ринка, благодаря и за фрагмана!!!

# 280
Ринка,благодаря за фрагмана и почерпката.
Дали пък Ипек не успя да схване някаква връзка между убийствата на Сибел и Бахар-май каза на Йомер и това дали пък няма да го насочи най-накрая към Хюсеин newsm78-нещо Хю започна да премигва като плъх в брашно.
Много хубав Комисарио в този трей.

# 281
  • In the light side of the Moon!

вай беееее, аз тъкмо се оплаках 4е ще е суша те пък фрагман ни пуснаха  Laughing

# 282
Привет диамантчета !

От към епизоди и теми съм много назад.Изгубих следите на сериала,но ще наваксам.

На цялата диамантена компания и на златните ни преводачки и екипа желая Весели празници.
Скрит текст:

И сериала който ни събра тук и ни вълнува,нека да продължава да ни радва.Да се вълнуваме и обсъждаме любимите ни герои и артисти.

# 283
# 284
Мисля си,че би било добре в началото на годината Хюсеин вече да бъде разкрит и да започнат драмите и емоциите около това,да започне да се разкрива защо и как е станал такъв,как ще се развият отношенията между Йомер и Елиф след тези разкрития.Ако СЦ продължават да го държат като "добрия батко" нещата съвсем ще забоксуват и става наистина отегчително и безинтересно.

Общи условия

Активация на акаунт