Както винаги полицията върви след престъплението. Разбирам, че Арда е споделил подозренията си за Хю и с Ипек. Дали и Йомер ще започне да се съмнява в него? И според мен е време да започнат да разкриват Хю. И за мен е отегчително това разиграване на цялата полиция от един мафиот и подчинените му. Надявам се, че драмата на Йомер, за която Енгин говори в интервютата си, няма да е в последните една, две серии. 
, нека и в тази темичка да те поздравя:

благодаря за превода! Много успехи за в бъдеще!

и аз благодаря за превода на трея! 

Освен това СЦ забравиха,че в Сибел имаше кутия каквато има Елиф-значи и там има неща за изясняване.Да не забравяме,че всъщност още почти нищо не е разкрито от мръсния бизнес на Тайар. Има хиляди неща да развиват СЦ,стига малко да се напънат,което в техния случай е кауза пердута.

Наистина трябва да си отвори очите-направо е отврат този Хюсеин.За мен е изключително интересно с какво толкова го е оплел в началото Тайар,та го слуша като кученце и му изпълнява всичките мръсотии. 
напълно съм съгласна с теб и с Димони
, че трябва да има тръпка на очакване да се случи нещо, за да не спада зрителския интерес.
благодаря, че ме успокои. Уплаших се от себе си. След убийството на Бахар ми се искаше Хю да полети след нея в пропастта. Лошото е, че така няма да си изкупи греховете и още по - трагичното е, че ние няма да станем свидетели на драмата на семейство Демир.
благодаря за стоп - кадрите. Освен диаманти, незаконни трансплантации, сега ни поднасят дрога и хазарт. Изобщо не могат да ни стреснат. Вече обръгнахме покрай Чиче!
лайкнах те! 

много благодаря!
Освен това СЦ забравиха, че в Сибел имаше кутия каквато има Елиф - значи и там има неща за изясняване. Да не забравяме, че всъщност още почти нищо не е разкрито от мръсния бизнес на Тайар. Има хиляди неща да развиват СЦ, стига малко да се напънат, което в техния случай е кауза пердута. 
предполагах същото, че убийството на Ахмед е за отмъщение, а това на Сибел заради запазване на тайната. При Бахар се получи повторение на лошата ситуация, но това направи Хю сериен убиец. Много лоша карма му сътвориха сценаристките.
много точно заковахте проблема! Дали Йомер ще защитава брат си и заради това ще остане сам? 
благодаря ви за преведеният фрагман! 

Той май не е на местопрестъплението с екипа, а ако намерят негова следа? 
като, че ли и Йомер започва да загрява. 
и аз, като вас намирам за нормално и добро решението на леля да даде пари за фирмата срещу акции. 
и по мой вкус фрагман
спокойно мога да изчакам и следващите с други нишки и образи
Препоръчани теми