"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 737
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Разград

Скрит текст:

# 286
Ради, Дива,  Hug Hug благодаря за пожеланията!

Дъската се запълва

# 287
Привет!
Рина, честит рожден ден и от мен!  newsm59 newsm51
Желая ти много здраве, щастие и успехи! И да продължаваш да ни радваш и през новата година с хубави теми и новини около любимите сериали!  Wink
  Благодаря на Рина и Невин и за трейлъра за новата серия!  bouquet Както винаги полицията върви след престъплението. Разбирам, че Арда е споделил подозренията си за Хю и с Ипек. Дали и Йомер ще започне да се съмнява в него? И според мен е време да започнат да разкриват Хю. И за мен е отегчително това разиграване на цялата полиция от един мафиот и подчинените му. Надявам се, че драмата на Йомер, за която Енгин говори в интервютата си, няма да е в последните една, две серии.

# 288
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте! Hug

Ринка Hug, нека и в тази темичка да те поздравя:
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! За всичко което правиш за нас нека никога усмивката да не слиза от лицето ти, нека здравето и любовта са твои неизменни спътници в живота! happy bd cheers
Благодаря ти от сърце за това, че и в такива моменти на лични празници ти си винаги на пост и улавяш най-интересните и чакани от нас моменти! Благодаря за фрагмана, а на Невин Hug благодаря за превода! Много успехи за в бъдеще! newsm51 newsm51 newsm51

Лека вечер, момичета!  bouquet

# 289
Невин  Hug и аз благодаря за превода на трея!   bouquet

Ако разкрият Хю не трябва ли да свърши сериала?  newsm78
Или ще ни занимават по-нататък само с любовната история?  newsm78
То ако всичко се разкрие, няма необходимост Елиф и Йомер да се виждат, по-спокойно ще ги разделят. Особено, като убиеца на бащата на Елиф е брата на Йомер. Любовта, колкото и да е безусловна, все пак дали би преодоляла такива пречки, появили се едновременно - убийството, детето, старата любов...

В туитъра са силно развълнувани, че Елиф я няма в трея... Mr. Green Затова, се налага да ги успокояват, че за 31 епизод ще има 4 фрагмана, все някъде и Елиф ще се появи, може би...  Laughing

# 290
Благодаря за трея и превода Hug
Може би Йомер започва да се съмнява в аби или трея е подвеждащ ooooh!
Очаква ни много интересен епизод откъм кримито-да видим как ще е откъм ашка Heart Eyes

# 291
Лина,не е необходимо да свърши сериала с разкриването на Хюсеин-напротив-ще се открият възможности да се разберат връзки от миналото,довели до сегашното положение,ще има изясняване на отношенията между Елиф и Йомер.Да,трудно ще бъда,дано и невъзможно да се преодолеят тези престъпления,които лежат между тях-ще видим как СЦ ще разрешат нещата.Хю е убиец на бащата на Елиф,но ако се окаже,че пък Ахмед е убиец на бащата на Йомер newsm78Освен това СЦ забравиха,че в Сибел имаше кутия каквато има Елиф-значи и там има неща за изясняване.Да не забравяме,че всъщност още почти нищо не е разкрито от мръсния бизнес на Тайар. Има хиляди неща да развиват СЦ,стига малко да се напънат,което в техния случай е кауза пердута. Sick

# 292
Ринка,Невин, благодаря за фрагмана и превода! newsm51 smile3525

# 293
  • Разград

Скрит текст:

# 294
Велиянка,има наистина още много неща за разкриване Hug
Особено наболелия в момента въпрос Джан-Расим-Мето Peace
Хубаво ще е вече Йомер да си отвори вече очите спрямо аби,защото е много трудно да се усъмниш в най-близкия си,но е време да му светне лампичката в мозъка Peace
Иначе Ипек и Арда ще са тия,които ще работят за разкриването му,а той няма да го допусне и ще ги вземе на мушка Twisted Evil Дано и Пельо се вслуша в гласа на разума Praynig

# 295
A,ако Йомер се опълчи срещу всичките си приятели заради брат си,направо ще го  #2gunfire #2gunfireНаистина трябва да си отвори очите-направо е отврат този Хюсеин.За мен е изключително интересно с какво толкова го е оплел в началото Тайар,та го слуша като кученце и му изпълнява всичките мръсотии.

# 296
Здравейте мили момичета,  Hug

Велияна,  Hug напълно съм съгласна с теб и с Димони  Hug, че трябва да има тръпка на очакване да се случи нещо, за да не спада зрителския интерес.

Сценаристките поеха огромен риск с разкриването на убиеца толкова рано. Остана ни единствено тревожното очакване как принципния Йомер ще реагира, когато разбере, че има брат - сериен убиец. Каква ще бъде реакцията на Елиф, когато установи, че ще се сроди с убиеца на баща й? Ще може ли да приеме случващото се? Как щяхме да гледаме сериала, ако убиеца беше загадка? Нямаше ли да се вълнуваме много повече?

Дано детето на Ипек е от мъжа й, че иначе ще се завъртим в познати вече драми и съвсем ще ни развалят удоволствието от гледането. Човек очаква с нетърпение интересни и приятни епизоди. За мен гледането на драми е като чакането пред зъболекарския кабинет - ужасно неприятно.

Лелята ми се издигна в очите, когато пожела да трансформира веднага дълга, който ще има компанията на Елиф към нея в собственост. На практика, тя може да преведе милионите от нейното дружество като заем или като покупка на акции. Ако компанията фалира, акциите ще бъдат непродаваеми и тя няма да може да си възвърне инвестициите. Покупката на акции означава, че тя има доверие в таланта на Елиф и смята, че дружеството има бъдеще. Като акционер лелята ще има право на участие в делата на фирмата. Предполагам, че това е била идеята на сценаристките.

Хю. Мила Димони,  Hug благодаря, че ме успокои. Уплаших се от себе си. След убийството на Бахар ми се искаше Хю да полети след нея в пропастта. Лошото е, че така няма да си изкупи греховете и още по - трагичното е, че ние няма да станем свидетели на драмата на семейство Демир.

Само драми около нашите герои - без лъч светлина. Арда и Пелин ще трябва да се преборят с лъжи и да направят важни избори. Много ми се иска да не ги жертват сценаристките, защото те ще бъдат на кръстопът и заради приятелите си - Елиф и Ипек. Чия ли страна ще вземат?

Бахар беше змия в пазвата. Злоба и завист. Въпреки всичко лошо в нея ми стана жално за неизживения живот, който Хю й отне. За сценаристките обаче, тя вече не беше нужна. Смъртта й е необходима, за да се затегне примката около Хю или Метин.

Съвпаденията и мен ме дразнят, но в живота често ми се случват и тогава си казвам, че има съдба. Още повече, че Мира на гръцки означава съдба или орис. Помните ли трите Мойри? "Ои" се чете "и" на гръцки и преводача е трябвало да ги назове "Мири", както се произнасят. Джан, мъжът на Ипек и Метин се оказаха свързани с един и същи човек. Мила Дива,  Hug благодаря за стоп - кадрите. Освен диаманти, незаконни трансплантации, сега ни поднасят дрога и хазарт. Изобщо не могат да ни стреснат. Вече обръгнахме покрай Чиче!

Накрая оставих Елиф и Йомер, защото при тях всичко ми е много противоречиво. Можеше да ни покажат първо бурна страст от тези огнени темпераменти, което е вярното за характерите им дотук поведение, а след това да ни зарадват с много повече любов и нежност. Да ни покажат любовни моменти, които бихме искали и ние да изживеем по този начин. Романтиката ми е недостатъчна. Да имаш красива жена и много чаровен мъж на разположение и да ги държиш на комсомолско разстояние и сковани от предразсъдъци в 21-ви век ми идва малко в повече. Искам сценаристките да се самосезират и да включват повече романтика, нега, страст, обич, флирт и задявки между ГГ.

Прочетох "Беатриче и Бенедикт" от Марина Фиорато и много ми хареса. Беатриче среща Шекспир и си говорят за писането на пиеси. Тя смята, че това е много трудно.
- Не и ако следваш правилата. В една трагедия всички трябва да умрат. А в една комедия всички трябва да се оженят или омъжат. - отвърна поетът.
- Ами ако някои от героите се споминат, а други се оженят все в една и съща пиеса? Питам се каква ли ще бъде пиесата на моя живот?

А аз се питам какъв е нашия сериал - комедия, трагедия или трагикомедия? Само знам, че искам щастлив край за добрите герои.

# 297
Мира  Hug лайкнах те!  Peace
Искам същите неща, недоволна съм от същите неща и съм притеснена за същите неща!  Joy Joy Joy
Да си знаеш!  Simple Smile

https://vine.co/v/Ogt1dlmKaiQ

В туитър пише, че са сладки. И аз ги намирам такива.  Simple Smile

А руските фенове намират сходство с "Корабът с алените платна"...

# 298
Докато съм писала е излязъл и превода на трейлъра.

Ринка и Невин,  Hug много благодаря!

Хю е убиец на бащата на Елиф, но ако се окаже, че пък Ахмед е убиец на бащата на Йомер newsm78 Освен това СЦ забравиха, че в Сибел имаше кутия каквато има Елиф - значи и там има неща за изясняване. Да не забравяме, че всъщност още почти нищо не е разкрито от мръсния бизнес на Тайар. Има хиляди неща да развиват СЦ, стига малко да се напънат, което в техния случай е кауза пердута. Sick

Вели,  Hug предполагах същото, че убийството на Ахмед е за отмъщение, а това на Сибел заради запазване на тайната. При Бахар се получи повторение на лошата ситуация, но това направи Хю сериен убиец. Много лоша карма му сътвориха сценаристките.

Детелинка и ЛинкаHug много точно заковахте проблема! Дали Йомер ще защитава брат си и заради това ще остане сам?

# 299
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ринка, Невин  Hug благодаря ви за преведеният фрагман!   bouquet

Освен, че ме изненада, той и много ме зарадва  Simple Smile

Точно нещо такова ми се искаше да видя първо, а не разни минали битовизми.  Peace

Хубаво е, че почват разкритията, силно се надявах на такова развитие, макар и малко по малко да става - важно е да положат основите. А и се оказа, че смъртта на Бахар не е безсмислена - ето на таблото името и е до това на Сибел, напълно идентични изстрели, значи един и същ убиец.  Thinking
Как да не трепери Хю?  newsm78 Той май не е на местопрестъплението с екипа, а ако намерят негова следа?

А следа от Бахар откриха - май Ипек видя косъм на вратата  Thinking

И сега вече освен Арда и Ипек подозира батко, а пък с този край на фрагмана...  Thinking като, че ли и Йомер започва да загрява.  newsm78

Димони, Мира  Hug и аз, като вас намирам за нормално и добро решението на леля да даде пари за фирмата срещу акции.  Peace
Ще видим дали и занапред ще помага на племенниците си, но засега тя ми харесва - може да е рязка, но винаги се получава добър ефект от думите и ( и при Мерт, и при Хю, и и с Аслъ...)

Сега след първият  Wink и по мой вкус фрагман Simple Smile спокойно мога да изчакам и следващите с други нишки и образи Peace

Общи условия

Активация на акаунт