Хареса ми! Надявам се сега, когато Арда най-сетне намери още някой дето споделя мнението му, на Хю съвсем да му запари под петите.
Виждам че Йо е свързал убийствата, но засега няма кой друг да обере парсата, совен Мето

Съмнявам се, че дори и Арда подозира, колко е затънал в батака Хю. Може би смята, че снася инфо на Чиче срещу джобни, но едва ли му хрумва, че е изтрепал толкова народ

Ипек явно ще е умна полицайка, само се чудя, как е допуснала да се забърка с престъпник.
За момента изключвам любов. Ако го е обичала е щяла да се похвали на Пело.Въобще не се учудих, че Леля поиска акции, обратното щеше да е пълна смешка. Никой не дава току така 9 милиона за потъващ кораб, та дори и най- любящата леля. Сега като е заинтересована от новата инвестиция, може нещата да се пооправят за Денизер.
Оная смешка ММ на Ипек+Джан+Расим е... ...
т.е. супер смешно и елементарно.Няма да коментирам Сапанджата. Още ме е яд, че ми окепазиха очакванията.

Според мен той силно желае да заеме мястото на баща си и въобще няма намерение да сътрудничи на баджанака.Както е тръгнало,май и единият и другият ще се разделят за дълго с любимите-колкото и да е глупавичко Нилюто ако разбере за чая на Мето и Бахар ще има известно време да се цупи.Нашите двама Елмер вече ги виждам разделени за 10-на серии

в предния еп говореше за някакво място с К запо4ва, не запомних името, дето има лековити бани 

Невин

-mas:
!
!
.