"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 732
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • В Града на липите
Мерси за трея  Hug
Хареса ми! Надявам се сега, когато Арда най-сетне намери още някой дето споделя мнението му, на Хю съвсем да му запари под петите.
Виждам че Йо е свързал убийствата, но засега няма кой друг да обере парсата, совен Мето  Grinning
Съмнявам се, че дори и Арда подозира, колко е затънал в батака Хю. Може би смята, че снася инфо на Чиче срещу джобни, но едва ли му хрумва, че е изтрепал толкова народ  ooooh!
Ипек явно ще е умна полицайка, само се чудя, как е допуснала да се забърка с престъпник.  newsm78 За момента изключвам любов. Ако го е обичала е щяла да се похвали на Пело.
Въобще не се учудих, че Леля поиска акции, обратното щеше да е пълна смешка. Никой не дава току така 9 милиона за потъващ кораб, та дори и най- любящата леля. Сега като е заинтересована от новата инвестиция, може нещата да се пооправят за Денизер.
Оная смешка ММ на Ипек+Джан+Расим е... ...  ooooh!  Crazy  hahaha т.е. супер смешно и елементарно.
Няма да коментирам Сапанджата. Още ме е яд, че ми окепазиха очакванията.  Rolling Eyes

# 301
  • Разград

Скрит текст:

# 302
  • In the light side of the Moon!
моми4ета не бойте се, Сапанджата ще я компенсират с Йомеровата по4ивка, все пак ком'саря все още дължи ваканция на Елиф4е  Laughing това дето го видяхме в Сапанджа беше само загрявката  Joy Joy Joy Joy

# 303
Момичета, чета ви редовно, въпреки, че не пиша. Много сте забавни и е удоволствие да влизам в темата.

Днес не се сдържах. Искам да кажа:

Честит Рожден Ден, Ринка! Ти си много специален човек и затова ти пожелавам да бъдеш обичана от близките на сърцето ти хора и да си благословена от бог!

Няколко предположения за филма:

- Мето няма да вярва на "баджо" заради Хю
- Пельо ще подкрепи Арда в съмненията за Хю
- Ипек ще помогне с разплитането на случая, но много се надявам детето да не е на Йо. Даже си мисля, че заедно с Арда ще са "убийствен екип", защото за сега се видя, че с Йо не стоят заедно в една стая.

# 304
  • В Града на липите
моми4ета не бойте се, Сапанджата ще я компенсират с Йомеровата по4ивка, все пак ком'саря все още дължи ваканция на Елиф4е  Laughing това дето го видяхме в Сапанджа беше само загрявката  Joy Joy Joy Joy

Меги, той говореше за разходки по брега... Къпане в морето... Значи към юни да я чакаме  newsm78

Gawina  wavey
Мисля че Мето е наясно що за човек е Йо  Thinking
Ето, дори Неговия собствен брат се отказа от лукса, и от това да живее с престъпник.

# 305
Мислите ли,че Мето щеше и ще отиде на срещата с Йомер-според мен това беше само оправдание и алиби за Бахар. PeaceСпоред мен той силно желае да заеме мястото на баща си и въобще няма намерение да сътрудничи на баджанака.Както е тръгнало,май и единият и другият ще се разделят за дълго с любимите-колкото и да е глупавичко Нилюто ако разбере за чая на Мето и Бахар ще има известно време да се цупи.Нашите двама Елмер вече ги виждам разделени за 10-на серии Sick SickПельо и Арда и там ще има мъка и страдание.Абе в общи линии нещата не вървят на добре откъм любовта. Joy

# 306
Ринка, Честит Рожден Ден! Здраве и много любов ти пожелавам
https://cdn.bg-mamma.com/lvQo/7afce257.jpg

# 307
Ринка,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug Hug
Пожелавам ти всички днешни пожелания да ти се сбъднат! Иншаннла! Praynig Praynig

# 308
Вали, Мами, Гауина, fanna, Ани, благодаря за пожеланията!  Hug Hug  Hug  Hug  Hug

Много станаха знаещите за подозренията на Арда. Трудно ще ги удържат в тайна, щом я знаят повече от двама души. А и Ипек няма такава тясна емоционална връзка с аби.
Не ми се мисли каква ще е реакцията на Недрет научавайки той е занулил брат и.  ooooh!
След крими трея малко ЕЛМЕР-романтика

# 309
  • In the light side of the Moon!

Меги, той говореше за разходки по брега... Къпане в морето... Значи към юни да я чакаме  newsm78

ааа  Naughty в предния еп говореше за някакво място с К запо4ва, не запомних името, дето има лековити бани  Wink
там иска да заведе Елиф4е преди морето  smile3502

# 310
След предстоящите разкрития мисля,че ще им трябват не лековити кални бани,ами нещо от сорта на Нареченските с  по-способни психиатри.
Поздрав от Туванчето:

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 21:14 от velijana

# 311
Здравейте момичета! Heart Eyes

Ринка Hug  Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и с много
късмет! Весел празник! newsm59

Благодаря за трейлъра!  Ринка newsm51   Невин newsm51

Благодаря и за преведената серия на екипа по превода! Hug newsm51

Аз едва успях да я изгледам с прекъсвания и почти без говор. ooooh! Grinning Grinning

Обаче пак ми хареса, и след няколко дни ще я гледам отново. Simple Smile

За Сапанджа  - и аз очаквах друго, но и така Йомер и Елиф ме изкефиха, много ми бяха
забавни и готини. Grinning
Аз си имам обяснение защо бяха тези игрички в хотела / освен турския СЕМ /
В 13-а серия те се отдадоха на моментните чувства - бяха влюбени, но още не си бяха
казали, че се обичат. Преди това бяха скарани, после ревността на Йомер...сдобряването...
и без да му мислят се отдадоха на страстта.
Но, после в Рим, за Елиф и Йомер започна нов етап за любовта им - там я рестартираха,
започнаха отначало.
И ето че я карат както си е редно - първо годежа, после другото.... Simple Smile
Освен това с тези разходки, гоненици...игричките в хотела....ни показват, че тяхната връзка
не се основава само до леглото. Мисля, че и затова между сцените с Елиф и Йомер, ни
показаха и чая на Бахар и Метин, като паралел.
При Бахар и Метин няма чувства, няма любов, но при главните герои любовта я има.
Може да не е логично двама души, които толкова се обичат, да си правят театър, вместо
да скочат направо в леглото. Но ако искаме да видим истинска и запомняща се любов,
която да устои на всякакви препятствия, то там чаят няма да е водещ. Heart Eyes

Направи ми впечатление, че Йомер не разбра, че Ипек е назначена в отдела. Той
си мисли, че е дошла на гости при Пелин. ooooh!
Сигурно си е мислил, че тя ще си замине и Елиф няма защо да знае за нея. Joy Joy Joy

Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 312
Елинор, благодаря за пожеланията!  Hug

Щастлива ли ще е новата година за влюбените Пелин и Арда?
Дано към април-май-юни при тях нещата имат хепи енд!

# 313
  • Разград

Скрит текст:

# 314
  • Стара Загора
Здравейте santa2 Close-mas: Nature Snowman!

Благодаря за превода на трея newsm51!

Ринка Hug,и тук ще те поздравя  Grinning Heart Eyes :честит рожден ден txtloves newsm59 Gift newsm38  love001!

Не смея да влизам в коментари за серията,че доста изостанах-не съм гледала нито 29 нито 30 еп. ooooh!,но снощи наваксах с 28 еп.и ми се загнезди една мисъл -няк.пъти досега абито казва на Йо,че би се жертвал за него,та се чудя дали няма /това ще  е към края на сериала де/Хю да спаси Йо или Ел по някакъв начин,директно ще отнесе някой куршум ли,удар ...не знам,но тогава ще се разбере и цялата истина за него,а дотогава сигурно ще са само съмнения и локуми.
 Обаче  силно се надявам да не разделят ГГ за повече от 1 еп.и то,ако може   в края му да ги съберат Grinning.Никави такива 5-10 серии по каквато и да е причина Crossing Arms.

Мн.хубави неща сте написали,мн.хубави анализи по сериите,макар и да не съм ги гледала ми беше чок интересно докато ви четох Grinning.Пожелавам ви весло посрещане на Новата год.купон,усмивки,смях,забавление и незабравими емоции Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт