Йоркширски териер- тема 8

• 94 954
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Днес преди обед нашата глезанка повърна жълт сок и малко пяна. Не беше яла, но е жизнена и игрива както обикновено. По- късно хапна малко и сега пак и е добре. Въпроса ми е дали е стомашен сок, защото не е яла ?

# 601
Днес преди обед нашата глезанка повърна жълт сок и малко пяна. Не беше яла, но е жизнена и игрива както обикновено. По- късно хапна малко и сега пак и е добре. Въпроса ми е дали е стомашен сок, защото не е яла ?
Да,стомашен сок е.Днес моето кученце също повърна от глад.Всичко е наред.

# 602
Здравейте,имам въпрос.
Понеже моят Анди е глух и мислим да го кастрираме,защото и поколението му може да е глухо.На колко месеца се кастрират мъжките?  newsm78

# 603
  • София
Глухотата доказа ли се? Как влияе на общуването ви?

За момента на кастрацията не мога да взема отношение.

# 604
Глухотата доказа ли се? Как влияе на общуването ви?

За момента на кастрацията не мога да взема отношение.

Да,доказа се.Две от общо четири кученца от кучилото са глухи.Общуването е доста трудно,понеже трябва да го докосваме,да му показваме и т.н.Стряска се като го докоснем.За да го събудим трябва да го докоснем...Иначе е много кротък,доста е спокоен.Не лае,а е на 5 месеца вече.

# 605
  • Варна
Аз отново нахлувам с въпрос
можете ли да ме ориентирате колко е голямо йорки с тегло около 2.300 например
айде височината е дваисетина см , но това голямо йорки ли е според вас ?

# 606
  • София
Аз отново нахлувам с въпрос
можете ли да ме ориентирате колко е голямо йорки с тегло около 2.300 например
айде височината е дваисетина см , но това голямо йорки ли е според вас ?

Не, това е доста малко йорки.

# 607
  • Варна
Благодаря Змия  Simple Smile
в петък мисля да го взема но не ми е в града за да го видя на живо , затова питах за родителите и те били толкова като кг.
но пък на два месеца тежи около 600 гр , това не е ли шопарче  Grinning

# 608
  • София
Ако си взимаш куче за приятел, -/+ 1 кг не е от значение. Ако взимаш изключителен екземпляр на породата с цел развъждане, тогава има значение.
Малко по-назад в темата сrazybrat e писала за проблемите с по-дребните кучета.

# 609
  • Варна
Да , четох за малките кученца
не искам развъждане , искам домашно приятелче , но знам само че не искам да стане 4-5 кила
просто искам по малка животинка ,
ще се надявам да прилича на родителите си и да не става мутантче  Simple Smile

# 610
  • София
моята рошка си има едно приятелче, което е малко над 4 кг, а е по-дребен като размери.
не се водете по модата. и 5 кг да е, пак ще е малко кученце.

# 611
Някой може ли да ми каже колко е нормално да тежи стандартно йорки на 2 месеца и по колко трябва да качва на месец?Днес бяхме при вета за втора ваксина и ни претеглиха.Един кг. е а е на 2 месеца и една седмица.Като я взехме беше 700 гр,т.е за един месец е качила 300 грама.Според вета е нормално и нямало да надвиши 3 кг.,но според горните постове май е много?Ако 600 гр за вас е шопарче значи моята хубавица е слон,а е толкова малка и сладка.
  И още един въпрос.От къде да си поръчам балсам и кристали и какви точно?

# 612
  • София
Вземи си комплект шампоан+балсам. Досега съм ползвала 1AllSystem и съм много доволна. Имам и Pure Paws, но още не съм ги пробвала.
Кристалите са Копринен протеин на Крис Кристенсен.

# 613
В момента ползваме Pure Paws, възстановяващата серия. Всъщност само веднъж съм го къпала. така че не мога да дам коректно отзиви, но има уникален аромат. Цяла седмица го усещам (днес ще го къпя за втори път).
Да , четох за малките кученца
не искам развъждане , искам домашно приятелче , но знам само че не искам да стане 4-5 кила
просто искам по малка животинка ,
ще се надявам да прилича на родителите си и да не става мутантче  Simple Smile
600 гр. е добре, но това няма кой знае какво значение. Мисля, че само неопитните хора се впечатляват от килограмите, докато всъщност важни са съвсем други неща: размерите, козината, формата на черепа. Например моят Хари тежи само 2.400 кг, но е по-дълъг и висок от едно съседско йорки, което тежи 3 кг.
Виждала съм напълно светли кученца или такива с рехава козинка, които изглеждат като проскубани.
Нормално е хората да имат критерии, но бих посъветвала да ги подредите по важност.

# 614
eli_vulkova , нашата Белла точно на 2м и една седмица също е тежала 1кг., вчера навърши 6м и е почти 2кг, ако се съди по това което съм чела, че на тази възраст достигат 80% от теглото си, то тя се очаква да стане около 2.4/2.5кг, което смятам за идеално тегло. Аз също в началото я теглих всяка седмица, четох, смятах, но истината е, че всяко си наддава различно и колкото и да стане, сигурно е, че ще я обичате много.
Ние имаме проблем с храната, не иска да си яде гранулите, на мен ми е жал, че стои гладна и й готвя. Притеснението ми е дали получава достатъчно от веществата, които са й необходими за оорганизма и трябва да си ги набавя със гранулираната храна и трябва ли да й давам допълнително добавки?
Ето я и нея Белла белята  Laughing

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 15:13 от djonova

Общи условия

Активация на акаунт