Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 099
  • 804
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, тук прочетох, че етикети от буркани се свалят с мазно/ олио /. Как точно го правите? Аз не успях...

# 391
Едно памуче с олио и търкаш, така пада лепилото Simple Smile

# 392
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм пробвала на лепенки върху пластмасови предмети, а на стъкло - не, ако говориш за това.

# 393
Бурканите с етикети ги пускам в кофа или друг съд с вода за една нощ.
Етикетите се отлепват и ако има останало лепило тогава изстъргвам с тел.

# 394
  • София
Благодаря ви, не съм опитала само в кофа с вода за една нощ. Дано помогне.
Питам за големи буркани със стъклени капаци от бонбони / немски /, които искам да използвам в кухнята си, но така здраво са залепени, че нито с олио, нито с тел става...

# 395
Vayana, една идея (може и да си се сетила, де):
Не можеш ли върху тези упорити етикети да залепиш други, които са с подходящи картинки?
Успех и пиши как си се справила!
 Peace

# 396
  • София
Ако нищо не помогне може  и това да стане  Simple Smile Но ми се искаше да са без нищо...
Благодаря ти! Simple Smile

# 397
За риванол, кръв  и йод петна опитайте с кислородна вода. Само върху бели цветове разбира се.

# 398
  • Бургас
Накиснах лъсналата пола от студена вълна в оцет и вода,но без успех, явно лек за нея няма  Crossing Arms

Имате ли хитринка как да не се измъква запасаната в полата/панталона риза?

# 399
Моля за съвет. Мъжът ми е решил да чисти банята, но вместо препарат за плочки е използвал обезмаслител. Търкам цял ден вече и като изсъхнат плочките стават на петна.

браво на мъжа ти, опитай с парочистачка

# 400
за ризата, аз ползвам кламерче, хванато от вътрешната страна

# 401
  • Страната на приказките
Благодаря ви, не съм опитала само в кофа с вода за една нощ. Дано помогне.
Питам за големи буркани със стъклени капаци от бонбони / немски /, които искам да използвам в кухнята си, но така здраво са залепени, че нито с олио, нито с тел става...

Не разбрах дали самите буркани са стъклени. Ако да - със стъргалката за керамични котлони става идеално.

# 402
  • София
Дъщеря ми беше шаферка на дъждовна сватба и сега красивата дълга рокля е една педя кална. Опитвах с какво ли не да я пера, но петната си стоят. Някаква идея как да я изпера?

# 403
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
С препарат за миене на чинии. Аз така изпрах панталона на детето.

# 404
С по-упорити замърсявания по тъкани отлично се справя Test gel, макар и малко агресивен към кожата.
За бели тъкани, предварително си разреждам гела с вода.

Общи условия

Активация на акаунт