Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 073
  • 804
  •   1
Отговори
# 420
Момичета как да измириша повърната върху диван?Преди да дойдат да го изперат естествено.Аз запирах,но пак мирише,пръсках с ракия,с ароматизатор,но нищо,пак мирише.

# 421
Моля за съвет, ютията ми има загоряло отдолу и като тръгнах да гладя ми залепва за дрехите. Как мога да изчистя?

Нагорещяваш и с аспирин, но мирише много.

# 422
Момичета как да измириша повърната върху диван?Преди да дойдат да го изперат естествено.Аз запирах,но пак мирише,пръсках с ракия,с ароматизатор,но нищо,пак мирише.

Имах такъв проблем с напикано от котарак, разчекнахме целия диван, прах дунапрените в пералня 2 пъти и го претапицирахме. Пробвах преди това всички други начини, за които се сетих, нищо не помогна.

# 423
Здравейте! Някой знае ли как се чистят външни ролетни щори на прозорец, който не се отваря?

# 424
  • На брега на реката
Ако имаш в съседство отваряем прозорец, може да опиташ с стъклочистачка с дръжка или четка с дръжка и после намотаваш един парцал и попиваш. Варианти са и водоструйка или парочистачка, но не всеки разполага с такива.

# 425
Ако имаш в съседство отваряем прозорец, може да опиташ с стъклочистачка с дръжка или четка с дръжка и после намотаваш един парцал и попиваш. Варианти са и водоструйка или парочистачка, но не всеки разполага с такива.

Мерси, имам от тези със синята гъба, които са за под, но наистина ще е добре специално за стъкла да си взема, че старото остана в предишната квартира. Парочистачка засега нямам.

# 426

Имах такъв проблем с напикано от котарак, разчекнахме целия диван, прах дунапрените в пералня 2 пъти и го претапицирахме. Пробвах преди това всички други начини, за които се сетих, нищо не помогна.

Лимон, спирт, оцет.

# 427
Моля за съвет, ютията ми има загоряло отдолу и като тръгнах да гладя ми залепва за дрехите. Как мога да изчистя?
Продават се едни стикчета специално за целта - приличат на тебешир.
Аз съм купувала от магазини "Европа", но ги има на много места, сигурно не си обърнала внимание.
Ютията се загрява, минаваш с тебешира (той се топи при допира, добре е да подложиш нещо отдолу) забърсваш с чиста кърпа.
Ето такова :
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA+%D0%B7%D … &ved=0CCsQsAQ

# 428
adelinda  смесени заедно равни количества ли?Или търкане с всяко поотделно?

# 429
adelinda  смесени заедно равни количества ли?Или търкане с всяко поотделно?

Лимона и оцета неутрализират миризми. Спирта, котешката пикня неутрализира, дори и за котката, лимона ще му попречи да не пикае там повече.  Пробвай с лимона, ако е за пикня и със спирт смеси. Препарат с лимон ще ти свърши също работа.

Момичета, след дадени съвети ще съм благодарна да пишете отзиви, дали е проработило. Hug

# 430
Аз си изчистих ютията със сода, а понеже са 2 другата я търка мъжа и се протри и като я включа започва да пуши, но не откъдето е редно да излиза парата Grinning

# 431
Изцапах бели дънки с пресни череши. Още не съм ги изпрала и не знам дали изобщо ще излезе. Някакви съвети?

# 432
  • На брега на реката
Промий петното със студена вода или ги накисни в такава. Утре ги изпери с препарат за бяло.

# 433
Вчера прах петно от череши. Опитах първо със сапун, но не стана.
Натърках с Вениш и се получи.

# 434
За петна от плодове - първо се третират с лимонов сок, а след това се перат с препарат за пране.

Общи условия

Активация на акаунт