Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 082
  • 804
  •   1
Отговори
# 480
  • в огледалото на живота
не се ли мачкат щорите?
Oт кое?!
Парочистачката дори ги 'изпъва' със самата пара.

# 481
Момичета,моля да споделите опита си относно почистването на фуги изпръскани с мазнина.Имам плочки зад котлона.Досега съм била с гръб и не съм се сблъсквала с такъв проблем.

# 482
Момичета,моля да споделите опита си относно почистването на фуги изпръскани с мазнина.Имам плочки зад котлона.Досега съм била с гръб и не съм се сблъсквала с такъв проблем.

Пробвала ли си с обезмаслител, който се пръска? Пръскаш, оставяш малко да подейства и минаваш с влажна гъба, която чистиш, докато накрая си остава чиста. Може би на самите фуги трябва да наблегнеш повече с търкането.

# 483

Пробвала ли си с обезмаслител, който се пръска? Пръскаш, оставяш малко да подейства и минаваш с влажна гъба, която чистиш, докато накрая си остава чиста. Може би на самите фуги трябва да наблегнеш повече с търкането.

Още нищо не съм опитала първо исках да се допитам до вас,благодарянека и другите да се включат да видим на какво ще се спра

# 484
  • София
Коолко време само чета , но дойде и моя ред да се включа  Rolling Eyes
Плота на кухнята се пукна, не е много, може би 1см, но е нарушена целостта и си мисля , че ще надуе  #Cussing out има ли шанс да го "запечатам с нещо"?
Мерси в аванс Simple Smile

# 485
Коолко време само чета , но дойде и моя ред да се включа  Rolling Eyes
Плота на кухнята се пукна, не е много, може би 1см, но е нарушена целостта и си мисля , че ще надуе  #Cussing out има ли шанс да го "запечатам с нещо"?
Мерси в аванс Simple Smile

Мисля първо причината за пукването трябва да установиш.

# 486
Как да почистя мухъл от лигавник... ooooh! Сложих го мокър в пералнята ,не изпрах веднага и точно отпред има от тея черните гадни мухлясъли точици.Търках със сапуна за петна на ДМ,ама никакъв ефект

# 487
Един лигавник е 2 лева. Хвърляй го и толкоз. Препаратите са по-скъпи.

# 488
Мухъл, не се пере.

# 489
Един лигавник е 2 лева. Хвърляй го и толкоз. Препаратите са по-скъпи.
този е 4,50  Laughing Laughing Laughing Laughing че е с ръкави да не се цапа  Joy ама явно в кофата ще отиде

# 490
Според мен ако не е много мухлясал може да си го ползваш. Лично мнение.

# 491
остави го на слънце, хубаво да се напече и тогава го изпери

# 492
 Кафе от бяла стена как се мие? Пробвах с влажен парцал, но то вече е попило.
Имах най-тъпото спъване тази сутрин с чаша горещо еспресо и резултата е освен, че успях даже и по косата да се залея, опръсках три наскоро боядисани бели стени  Joy

# 493
С четка и паста за зъби. Но пастата трябва да е бяла, не трицветна например Mr. Green
Успех. Hug

# 494
  • Варна
Наскоро ми се наложи да чистя нескафе от стена, с магическа гъба падна всичко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт