Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 034
  • 804
  •   1
Отговори
# 495
  • Страната на приказките
Може ли да се направи нещо на джапанки, които се пързалят на мокро? Току що са купени, не ми се хвърлят, пък няма как да се разбере предварително дали се пързалят.

# 496
Може ли да се направи нещо на джапанки, които се пързалят на мокро? Току що са купени, не ми се хвърлят, пък няма как да се разбере предварително дали се пързалят.
Не бих рискувала да ги ползвам в баня, каквото и да се прави с тях.
Веднъж хубаво си изпатих с такива. Вече и за сухо не ги използвам.

# 497
Може да сзалепиш лейкопласт на подметките, ако са за ползване в къщи и редовно след баня да го подменяш.

# 498
  • Страната на приказките
Благодаря ви за отговорите. Това с лейкопласта съм го чувала да се лепи на ботуши зимата, против пързаляне. А дали има някакъв начин да се разбере преди да ги купиш пързалят ли се, не се ли пързалят....

# 499
Може да залепиш грапавата(зелената) част от гъба за миене на съдове с водоустойчиво лепило и нямаш проблем.

# 500

За баня, не знам, ама на басейн не бих отишла с тях. Аз си купувам скъпи джапанки и си струват парите според мен. Има едни бразилски, много са качествени, мисля в Булдозер ги продаваха.

# 501
Малко спам и от мен.Слагай джапанките само за навън, до магазин и не рискувай. Бразилските са наистина много здрави,имам ги от 7-8 год./нямат скъсване/.

# 502
  • Страната на приказките
Супер сте, благодаря!  Hug

# 503
http://www.gledko.net/197015.html - съвети и рецепти за отпушване на канали

# 504
Момичета чисто нови надрани лачени обувки в светъл цвят, надраното не е наранено, а просто е в черен цвят.. Ще се гръмна, кажете ми че има спасение  #Crazy

# 505
Ами лакирай го с лак за нокти! Шегувам се! Просто така ми хрумна, но може би трябва да се боядиса при обущаря.

# 506
  • На брега на реката
Момичета чисто нови надрани лачени обувки в светъл цвят, надраното не е наранено, а просто е в черен цвят.. Ще се гръмна, кажете ми че има спасение  #Crazy

Опитай с гумичка за триене на молив или химикал или с магическа гъба.

# 507
Нещо почна да мирише канала на пода в банята. Чисто е в нея, но усещам лека неприятна миризма,няма откъде другаде да е, освен от там. Прозорецът стои постоянно отворен сега,има ароматизатор, но не го усещам,за сметка на миризмата. Какво бихте ми препоръчали?
 Благодаря!  Hug

# 508
  • Пловдив
Аз като го усетя,наливам 1-2 чаши вода в канала и изчезва миризмата. Peace

# 509
  • Варна
Опитай с микрофибърна кърпа и малко Meglio.Кухнята ми е бял гланц и понякога като я чистя без да искам оставям драскотини от лака ми за нокти.Около минутка търкане си иска,отначало изглежда,че няма да се премахне.Изчиства се перфектно.С магическа гъба също ще стане,но може да падне и лака.

Общи условия

Активация на акаунт