Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 081
  • 804
  •   1
Отговори
# 555
накисването - 5 мин -търкането /силно казано/ - 5-10мин под душа - това за теб ако е ТРУД....мале малее...

# 556
  • На брега на реката
Ами едва ли е такава хамалогия. На мен по-скоро ми е неприятно да жуля "мазни" тигани, докато си вземам душ. Вземането на душ или цялостно  къпане ги приемам за отмора, релакс, а не за довършване на домакинска работа.

# 557
накисването - 5 мин -търкането /силно казано/ - 5-10мин под душа - това за теб ако е ТРУД....мале малее...
Нека да е труд, но да не е безмислен труд, с който сама си усложнявам живота. Но хора всякакви, аз не обичам да си причинявам такива дейности, някои дори ги разтоварват. Моето домакинско ежедневие работи на съвсем друг принцип.

# 558
добре, няма да задълбаваме - важна е идеята, след едно такова накисване тиганите трябва да се изплакнат и забършат няколко пъти и са готови - за 5-10мин работа е

# 559
  • Добрич
A алуминиевото фолио с каква цел се използва?

# 560
A алуминиевото фолио с каква цел се използва?
Аз също си задавам този въпрос. newsm78

# 561
честно казано нямам идея, баба ми правеше така - оставаше коритото със съдовете на двора цял следобед - от нея знам номера
сигурна съм че може и без него

# 562
Момичета , някой знае ли как да изчистя латекс от памучен плат / минали са 5 дни/
 пуснах в пералнята ,няма ефект ....

# 563
  • София
честно казано нямам идея, баба ми правеше така - оставаше коритото със съдовете на двора цял следобед - от нея знам номера
сигурна съм че може и без него

Няма да стане без него, точно то и содата в комбинация правели някаква си хим. реакция.
По подобен начин се чисти и сребро - парченца метално фолио и сол /не сода, а сол/.

# 564
момичета как да почистя бял телефон от бл.боя?

# 565
Май това фолио има магическа сила.
Скоро минах през магазин за велосипеди да попитам как да изтрия ръжда от велосипед. Очаквах да ми предложат някакъв спрей или сребърен феролит.
СОбственикът обаче ме изненада приятно.
За без пари ми сподели да взема домакинско фолио и да го намачкам като топка. После да го потопя в Кока-кола и да търкам. Не вярвах, но тази вечер пробвах с малко фолио и малко Пепси, че нямахме кола в къщи. Добре, че имах свидетели, колелото светна. Остана още малко, но Пепси-то свърши.

# 566
Убедена съм, че го четох някъде, но не намирам къде точно - кажете с какво и как да изчистя дамаската на матрак.
Нямам идея от какво е петното Shocked, така че може би някой универсален препарат.

# 567

За без пари ми сподели да взема домакинско фолио и да го намачкам като топка. После да го потопя в Кока-кола и да търкам. Не вярвах, но тази вечер пробвах с малко фолио и малко Пепси, че нямахме кола в къщи. Добре, че имах свидетели, колелото светна. Остана още малко, но Пепси-то свърши.
Ей това е много хитро.   bouquet Ще се пробва. Че на детето колелото започна да прави ръждичка вече.

# 568
аз със кълбо фолио си чистя скарата - блесва

# 569
aleksashka ,да не хабим Кока-колата тогава, щом може без нея!
 REAL_WOMAN, пробвах само върху не боядисани части да не ви подведа./едни лъскави такива и цвят алуминий/.  

Общи условия

Активация на акаунт