В момента чета... 35

• 49 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Аз да си изплача болката, макар че няма нищо общо с темата. Наложи се да върна таблета до фабричното му състояние, и сега си изгубих програмата, която използвах за четене. Така удобна си ми беше, но не мога да я открия отново. И линк съм пращала на приятелка, но като го отваря сега, не излиза нищо. Свалих си друга програма, уж я хвалят като удобна и приятна, но на мен ми е толкова крива.... Може би и заради това не ми се чете тия дни...
Не помниш името й или вече не се предлага за изтегляне? Аз преди използвах FB reader, но откакто се сдобих с Киндъл, не чета на таблет и телефон.

# 496
  • Кърджали
Доколкото разбирам, не се предлага вече за теглене, защото и на линка, който съм пращала на приятелка преди време/за да си изтегли програмата/, вече не отваря нищо. Как да е, ще чета сега на тази програма която си свалих, то която и да дръпна вече, все ще и намирам кусури.
Пък се надявам скоро да успея да си взема четец. Така ще съм най - доволна  Laughing

# 497
  • Belgium
Аз приключих с "Читателите от Броукън Уийл препоръчват" и аз я препоръчвам  Laughing

Подходих скептично, а не трябваше. Както беше писала една журналистка книгата може да се обобщи с едно изречение: "Шведка отваря книжарничка в царевичака на Айова"  Grinning Много приятно и леко се чете, а и е сравнително оригинална. Хващам се напоследък, че много се радвам на всяко по-оригинално хрумване, което не сме чели в 1000 книги преди това.

Е, има и една-две откровени глупости от типа на да препоръчаш "Дневникът на Бриджет Джоунс" на отказал се алкохолик и той да я хареса. Но като цяло е чудесна за разпускане.

Започвам Coco Chanel: Sleeping with the Enemy - да видим дали Шанел е сътрудничила на Гестапо  Whistling

# 498
  • В един копнеж!
Започнах "Езикът на цветята"... Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 19:21 от ai_vi

# 499
Чела съм книги, за които съм знаела как свършват. И пак ми е било интересно. Един вид как ще се стигне до тоя край.
Иначе за " Аз преди теб" / май предварително знаех как ще свърши, или поне го предполагах по коментарите/до последно се надявах, че аз съм попаднала на някое дефектно копие, дето ще свърши по - щастливо и оптимистично. В крайна сметка, като се замислих,у това си беше единственият логичен и оптимистичен вариант.
Аз да си изплача болката, макар че няма нищо общо с темата. Наложи се да върна таблета до фабричното му състояние, и сега си изгубих програмата, която използвах за четене. Така удобна си ми беше, но не мога да я открия отново. И линк съм пращала на приятелка, но като го отваря сега, не излиза нищо. Свалих си друга програма, уж я хвалят като удобна и приятна, но на мен ми е толкова крива.... Може би и заради това не ми се чете тия дни...

И вероятно не знаеш как се казва програмата?
Програмата с таблета ли си дойде или ти си я инсталирала?
Какви формати отваряше тази програма?

Опс... вече сте го коментирали...
Все пак, това, че не е налична за изтегляне не значи,
че не може да се намери...

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 15:30 от ventcis

# 500
ai_vi , може ли да те помоля след прочетеш книгата и се развълнуваш  подобаващо, да споделиш набързо как свършва?  Praynig
Много ще съм ти задължена! Че така или иначе нямам намерение да я чета. ....  Whistling

П.П. Това беше за проверка на обратната връзка - явно няма такава.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 16:11 от mijjjka

# 501
Прочетох   и не съм очарована . Първата трилогия на авторката повече ми харесваше , но тази с голяма мъка я прочетох и то от инат .

# 502
  • София
Вече пета страница някой продължава да се възмущава! Аве хора, не ви ли писна да мелите едно и също??? Сгрешило момичето. Ако е било толкова фатално, модераторите да бяха изтрили поста. Темата е "В момента чета", ако сте забравили.
Аз продължавам да чета "Възвишение", но вече съм накрая. Приготвила съм си "Тангра и неговия син".

# 503
# 504
Александра, когато дъщеря ми ми "открадне" четеца за по-дълъг период и нямам под ръка хартиена книга, чета на таблета с Cool Reader, много е удобна. Peace

# 505
  • Кърджали
Сиси, точно нея си свалих онзи ден, но нали съм в "траур"  Mr. Green заради старата ми програма, що кусури успях да и намеря. Mr. Green Ще я свикна, няма къде да ходя....

# 506
  • В един копнеж!
ai_vi , може ли да те помоля след прочетеш книгата и се развълнуваш  подобаващо, да споделиш набързо как свършва?  Praynig
Много ще съм ти задължена! Че така или иначе нямам намерение да я чета. ....  Whistling

П.П. Това беше за проверка на обратната връзка - явно няма такава.

Това с проверката нещо не го разбрах, иначе-да, ще ти я обобщя накратко с впечатление!
П.С. Отчайваш ме, като казваш, е няма да я дочетеш...толкова ли е тегава?!!

# 507
  • София
Останах като гръмната  newsm78
Ai-vi, ти наистина не четеш в темата  ooooh!
Дори не си забелязала каква дискусия предизвика и колко недоволство, та чак беше помолена помощ от модератор да ти скрие част от поста! Нищо чудно, че не забелязваш и иронията на mijjjka...
Няма да слагам квалификации на подобно поведение. То стана ясно на всички.

# 508
  • В един копнеж!
Какво толкова е станало?! Защо не вземете да ме линчувате направо!?? При мен се говори в прав текст, от намеци не разбирам.
Обикновено използваме: "Би ли, Ако обичаш, Трабва да и т.н.?!!"
 Няма да откажа на молба, ако в бързината съм допуснала фрапантна за темата грешка,  която водела до квалификации на поведението ми?!!
Скрит текст:
П.С. Много насериозно се взимате. Понякога човешката молба е много по-силна от изтапанчването.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 19:40 от ai_vi

# 509
Завърших Лавина от убийства- сравнително добър трилър.
Започвам Балада за Георг Хених.

ai_vi, върни се на 30 страница от темата, някои от мненията бяха в толкова прав текст, че даже гледам са изтрити от модератор.

Общи условия

Активация на акаунт